• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

balkonu yıkadım temizledim demirlerine kadar ova ova sildim mutfağını hep temiz tuttum tabi zor oldu ama :KK76:
Sonra wc falan rutin işler
Bir de oğlanın odasına giriştim dolap üstü cam perde falan hem youtube için video hazırlıyorum hem temizlenmiş oluyor dip köşe öyle koşturmaca bugün hiç oturmadım
Şimdide oğlanı uyuttum mutfağı topladım çay yapıp tatlı ile keyif zamanı bize

Kışın kötü tarafı o yikadigin kurumuyor bir türlü

Geçmiş olsun canım aman dikkat et kendinemumkun olduğunca sonuna geldim hamileliğin çok zor olur senin için
Teşekkür ederim 🌺 gerçekten zor oluyor az kaldı inşallah rahat güzel bir doğumum olur

Aaa kızlar sizi yeni keşfettim sizin düzeninize benimde ihtiyacım var 3 küçük çocuğum var ama evde oturmamama rağmen hep ertelenen işlerim var hiçbir iş tam olmuyor sanırım size takılırsa hayatım daha güzel bense daha sakin bir anne olabilirim ilk sayfaya göz attım mesajları pek okuyamadım ama sizi takipteyim 🤷🏼‍♀️

Maraton dediğiniz ne oluyor

aynı anda bazen aynı bazen farklı ev işlerini belli bı süre tutup yapıyoruz.

sonra gelip sonuçları yazıyoruz.

mesela salonu süpürme 10 dk gibi :)
mutfağa girip bı saat boyunca temizlik yapıp bitince burda neler yaptığını yazmak gibi:)

aynı anda bazen aynı bazen farklı ev işlerini belli bı süre tutup yapıyoruz.

sonra gelip sonuçları yazıyoruz.

mesela salonu süpürme 10 dk gibi :)
mutfağa girip bı saat boyunca temizlik yapıp bitince burda neler yaptığını yazmak gibi:)
Çok güzel benim hayatım maraton olmuş saat kaçta oluyor ben varım🙂

Aaa kızlar sizi yeni keşfettim sizin düzeninize benimde ihtiyacım var 3 küçük çocuğum var ama evde oturmamama rağmen hep ertelenen işlerim var hiçbir iş tam olmuyor sanırım size takılırsa hayatım daha güzel bense daha sakin bir anne olabilirim ilk sayfaya göz attım mesajları pek okuyamadım ama sizi takipteyim 🤷🏼‍♀️

bu arada hoşgeldin:) gerçekten düzene sokuyo burası insanı:)
topik sahibi şu an banlı. gelince her güne ödev veriyo, onları yapıyoruz.

mesela nevresim değiştirme, ütü yapma, dış kapıyı silme, priz silme, avizenin tozunu almak gibi...
her güne ödevimiz oluyo

Çok güzel benim hayatım maraton olmuş saat kaçta oluyor ben varım🙂

yarın ben maratondayim:) bana eşlik edebilirsin. ama burda sürekli maratona giden birileri olur:)

istersen şimdi çıkalım hemen:)
bulaşık makinesi boşaltıp doldurcam ben var mısın 15 dk bı iş yapmaya💪

yarın ben maratondayim:) bana eşlik edebilirsin. ama burda sürekli maratona giden birileri olur:)

istersen şimdi çıkalım hemen:)
bulaşık makinesi boşaltıp doldurcam ben var mısın 15 dk bı iş yapmaya💪
Evet benimde onları yapmam lazım yarım saatimi alır hemen başlıyorum buçukta gelirim😘

Back