• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hangi dolaplar bu acarlarsa diye düsündügün mutfak kaşık bıçak çekmecesini buzdolabına aynısını yapıyorum bende. Bide camlar ve duşakabin mutlaka temiz olmalı gibi hissediyorum biri gelecekse
Evet mutfakta ki çekmeceleri düzenleyip siliyorum İlknur. Aynen duşa kabin zaten kesin temizlerim. Cam olarak mutfak ve balkon camını silmiştim diğer yerleri ellemedim akşam olduğu için güneşlik açılmaz görmezler 😄
Bende böyleyim ve aşırı yıpratıcı ya 🥴 millet hiç böyle değil, gidiyoruz herkes rahat
Valla dediğin gibi herkes rahat biz kendimize ediyoruz stresi bile yetiyor yani

Bugün 🧐 (bebeğim uyurken yahut dururken 😅)
Çöpleri çıkardım ✔️
Bulaşık makinesini çalıştırdım ✔️
Kuruyan çamaşırları katladım✔️
2 posta çamaşır yıkadım✔️
Robot evi süpürdü✔️
Arkasından ben koltukları,kapı arkalarını,köşeleri vs süpürdüm✔️
Islak mendille salonun tozunu aldım✔️
Robotun filtresini temizledim yıkadım✔️
Eşim aylık alışveriş yapmıştı onları yerleştirdim✔️
Akşam yemeği yaptım✔️
(Barbunya yemeği
Makarna
Salata)
.
Başım çatlıyor sert bi kahve içip bulaşık makinesini boşaltmam laZım 🥲

Evet mutfakta ki çekmeceleri düzenleyip siliyorum İlknur. Aynen duşa kabin zaten kesin temizlerim. Cam olarak mutfak ve balkon camını silmiştim diğer yerleri ellemedim akşam olduğu için güneşlik açılmaz görmezler 😄

Bende görünen camları siliyorum canım😂 bizim salon ve mutfak inanılmaz güneş alıyo camın pisligini hemen belli ediyo simdi kışın misafir gelince diyorum neyse ki hava cabuk kararıyo küçücük bi leke bile inanılmaz kötü duruyo😂
Bugün 🧐 (bebeğim uyurken yahut dururken 😅)
Çöpleri çıkardım ✔️
Bulaşık makinesini çalıştırdım ✔️
Kuruyan çamaşırları katladım✔️
2 posta çamaşır yıkadım✔️
Robot evi süpürdü✔️
Arkasından ben koltukları,kapı arkalarını,köşeleri vs süpürdüm✔️
Islak mendille salonun tozunu aldım✔️
Robotun filtresini temizledim yıkadım✔️
Eşim aylık alışveriş yapmıştı onları yerleştirdim✔️
Akşam yemeği yaptım✔️
(Barbunya yemeği
Makarna
Salata)
.
Başım çatlıyor sert bi kahve içip bulaşık makinesini boşaltmam laZım 🥲
Napıyosun bebekle nasıl gidiyo 🤩
Tek mi kalıyosub gitti mi annen

Misafir çağırmaya üşeniyorum çünkü kendimi çok yıpratıyorum sözüne kalbimi bıraktım 🥹❤️ her şey çok iyi olsun ve herkes memnun ayrılsın istiyorum. 3-4 saatlik oturmalar için derin temizlik yapıyorum ve ertesi gün pertim.
Ablamlar çağırdı, kayinvalidem 2 defa çağırdı.
Şimdi ben çağırmak istiyorum ama gözümde öyle büyüyor ki bebekle tüm evi dip köşe temizlemek, sen hastasın kesinlikle gelmeyiz diyorlar ama çağıracağım.

Bebeğime kahvaltı hazırladım, yedirdim. 🫧
Dışarı çıktık, bugün hava çok güzeldi. Deniz hava alsın istedik ama burnumuzdan geldi. 2 yaş sendromu loadingg 🥴
Alışveriş yaptık, onları yerleştirdim.🫧
Hızlıca akşam yemeği yaptım. Bulaşıkları topladım. 🫧
Su sebiline su doldurdum. 🫧
Çamaşır yıkadım, serdim.🫧
Ortalığı topladım, çöpleri attım 🫧
Benimki sadece günlük rutinler 💔

Misafir çağırmaya üşeniyorum çünkü kendimi çok yıpratıyorum sözüne kalbimi bıraktım 🥹❤️ her şey çok iyi olsun ve herkes memnun ayrılsın istiyorum. 3-4 saatlik oturmalar için derin temizlik yapıyorum ve ertesi gün pertim.
Ablamlar çağırdı, kayinvalidem 2 defa çağırdı.
Şimdi ben çağırmak istiyorum ama gözümde öyle büyüyor ki bebekle tüm evi dip köşe temizlemek, sen hastasın kesinlikle gelmeyiz diyorlar ama çağıracağım.
Yani kendimi bu kadar yıpratmasam her gün misafir ağırlarım ama elimde değil her şey dört dörtlük olsun istiyorum sonra pertim çıkıyor. Dünden beri her yerim ağrıyor mesela 🥹
Annem arkadaşlarım niye bu kadar yoruyorsun diyorlar anlamıyor ki işte elimde değil. Anne abla kaynana yine yabancı değil onlarda bu kadar kendimi yormuyorum ben sende kasma kendini boşver

Yani kendimi bu kadar yıpratmasam her gün misafir ağırlarım ama elimde değil her şey dört dörtlük olsun istiyorum sonra pertim çıkıyor. Dünden beri her yerim ağrıyor mesela 🥹
Annem arkadaşlarım niye bu kadar yoruyorsun diyorlar anlamıyor ki işte elimde değil. Anne abla kaynana yine yabancı değil onlarda bu kadar kendimi yormuyorum ben sende kasma kendini boşver
Bizimkilerde öyle diyor, elimizde olsa keşke 💐 bizim buralarda bir söz var, "eyi olur zaarr" ❤️

Sabah havluları makineye attım
Yatakları topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Çıkanları yerleştirdim
Tezgahı boşaltıp temizledim
2 takım çaydanlık yıkadım
Çamaşırları astım
Topladım
Makine dolmasın diye saklama kaplarını elimde yıkadım
Ocağı sildim
Fayansları sildim
Koltuk örtülerini düzwlttim