- 30 Ocak 2015
- 18.704
- 20.656
- 598
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya bi daha tutsun bakalım. Ya uyusa biraz uyumuyo hic o gün gece heyecan yaptı heralde 1 de uyanmıs 5e kadsr oturmus kalktım ki sahura ayakta. Sabahta geri 8de kalktı hic uykusuz oruc tuttu.Amin canımhafta sonu diye ellemedim. Sen de bi sor bakalım
![]()
5 e kadar ne yapmış tek başınaHaftaya bi daha tutsun bakalım. Ya uyusa biraz uyumuyo hic o gün gece heyecan yaptı heralde 1 de uyanmıs 5e kadsr oturmus kalktım ki sahura ayakta. Sabahta geri 8de kalktı hic uykusuz oruc tuttu.
Zamanım varsa yıkarım daha kolay oluyorYeşilliklerin harika görünüyorben poşetle dolaba koyup lazım oldukça yıkayanlardanımm
![]()
Evet mutfakta ki çekmeceleri düzenleyip siliyorum İlknur. Aynen duşa kabin zaten kesin temizlerim. Cam olarak mutfak ve balkon camını silmiştim diğer yerleri ellemedim akşam olduğu için güneşlik açılmaz görmezlerHangi dolaplar bu acarlarsa diye düsündügün mutfak kaşık bıçak çekmecesini buzdolabına aynısını yapıyorum bende. Bide camlar ve duşakabin mutlaka temiz olmalı gibi hissediyorum biri gelecekse
Valla dediğin gibi herkes rahat biz kendimize ediyoruz stresi bile yetiyor yaniBende böyleyim ve aşırı yıpratıcı yamillet hiç böyle değil, gidiyoruz herkes rahat
Bugün çocuklar da oruç tutuyoroğlum mantı istedi iftara
![]()
Tv tablet izlemiş oyun oynamış tabletten5 e kadar ne yapmış tek başına
Bende görünen camları siliyorum canımEvet mutfakta ki çekmeceleri düzenleyip siliyorum İlknur. Aynen duşa kabin zaten kesin temizlerim. Cam olarak mutfak ve balkon camını silmiştim diğer yerleri ellemedim akşam olduğu için güneşlik açılmaz görmezler
Valla dediğin gibi herkes rahat biz kendimize ediyoruz stresi bile yetiyor yani
Napıyosun bebekle nasıl gidiyoBugün(bebeğim uyurken yahut dururken
)
Çöpleri çıkardım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Kuruyan çamaşırları katladım
2 posta çamaşır yıkadım
Robot evi süpürdü
Arkasından ben koltukları,kapı arkalarını,köşeleri vs süpürdüm
Islak mendille salonun tozunu aldım
Robotun filtresini temizledim yıkadım
Eşim aylık alışveriş yapmıştı onları yerleştirdim
Akşam yemeği yaptım
(Barbunya yemeği
Makarna
Salata)
.
Başım çatlıyor sert bi kahve içip bulaşık makinesini boşaltmam laZım![]()
Misafir çağırmaya üşeniyorum çünkü kendimi çok yıpratıyorum sözüne kalbimi bıraktımValla dediğin gibi herkes rahat biz kendimize ediyoruz stresi bile yetiyor yani
Bende erken uyuyan bebe istiyorum bananeeMutfak çoktan toplu
Çocuklar yattı çay içiyorum![]()
Yani kendimi bu kadar yıpratmasam her gün misafir ağırlarım ama elimde değil her şey dört dörtlük olsun istiyorum sonra pertim çıkıyor. Dünden beri her yerim ağrıyor meselaMisafir çağırmaya üşeniyorum çünkü kendimi çok yıpratıyorum sözüne kalbimi bıraktımher şey çok iyi olsun ve herkes memnun ayrılsın istiyorum. 3-4 saatlik oturmalar için derin temizlik yapıyorum ve ertesi gün pertim.
Ablamlar çağırdı, kayinvalidem 2 defa çağırdı.
Şimdi ben çağırmak istiyorum ama gözümde öyle büyüyor ki bebekle tüm evi dip köşe temizlemek, sen hastasın kesinlikle gelmeyiz diyorlar ama çağıracağım.
Bizimkilerde öyle diyor, elimizde olsa keşkeYani kendimi bu kadar yıpratmasam her gün misafir ağırlarım ama elimde değil her şey dört dörtlük olsun istiyorum sonra pertim çıkıyor. Dünden beri her yerim ağrıyor mesela
Annem arkadaşlarım niye bu kadar yoruyorsun diyorlar anlamıyor ki işte elimde değil. Anne abla kaynana yine yabancı değil onlarda bu kadar kendimi yormuyorum ben sende kasma kendini boşver