- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 31
Eğer kas gevşetici,agrı kesiciyle geçmiyorsa bel fıtığı olabilir. Ağrı bacağınıza da vuruyor mu? Arka bacak çekiyor gibi oluyor bek fıtıgındaBonus teşekkür ederim canım. Öyle valla. Hiçbir iş yapamıyorum. Sizin daha önce ağrıdı mı. Kas gevşetici kullanıyorum ama etki etmedi. Kaç güne geçiyor acaba
Sorunun ne olduğuna bağlı ya kas tutulması kolay geçmiyor fıtık sıkışma falam varsa daha zorBonus teşekkür ederim canım. Öyle valla. Hiçbir iş yapamıyorum. Sizin daha önce ağrıdı mı. Kas gevşetici kullanıyorum ama etki etmedi. Kaç güne geçiyor acaba
Kız Allah korusun kelimeler birleşik olunca hecelere ayırarak okumamdan kaynaklı galiba Allah şifa versin canımHahahaha morga (morka) git
Tövbe est
UcanSupurge bende morka git diye okuyodum eyvallah sağolasın aydınlandım yine morka git diye devam edicem ama
Düşündüm aslında ama fıtık hemen oluşabilir mi acaba? Daha önce hiç ağrımaz dı ilk kez ağrıyor. Bacağım değil ama sağ kalçama vuruyor ağrısı.Eğer kas gevşetici,agrı kesiciyle geçmiyorsa bel fıtığı olabilir. Ağrı bacağınıza da vuruyor mu? Arka bacak çekiyor gibi oluyor bek fıtıgında
Aile hekimliğine gittim. Kas gevşetici iğne oldum. 10 tane de kas gevşetici hap kullandım. Sıcak soğuk uygulama yaptım sirkeyle ovdum. Çok şey yaptım geçmediSorunun ne olduğuna bağlı ya kas tutulması kolay geçmiyor fıtık sıkışma falam varsa daha zor
Vardır belki önceden de ama ağrı yapmıyodur ilerledikçe ağrı başlamış olabilir. Sen bi doktora git bence o kadar kas gevşetici ağrı kesici kullanmışın geçmemiş fıtık olabilir. Kalçana da vuruyormus insallah değildir ama bi mr çektirsen iyi olur. Tekrardan geçmiş olsunDüşündüm aslında ama fıtık hemen oluşabilir mi acaba? Daha önce hiç ağrımaz dı ilk kez ağrıyor. Bacağım değil ama sağ kalçama vuruyor ağrısı.
Aile hekimliğine gittim. Kas gevşetici iğne oldum. 10 tane de kas gevşetici hap kullandım. Sıcak soğuk uygulama yaptım sirkeyle ovdum. Çok şey yaptım geçmediyakı varmış birde ondan alıp yapıcm. Ortopedi ye randevu bakıcm yarın. İnşallah geçer kas tutulmasıdır.
Selaaam
banyoyu dip bucak temizledim
Duvarlarını sildim
Tüm kapıları sildim
Tüm aynaları sildim
Tüm camları içten sildim
Erzak ıvır zıvır odasını baştan aşağı temizledim dolap içlerini üstelerini filan
Dünden yemeğim vardı keyif faslına geçtim
gece yemek yapalım mıBonus
sizde durumlar nasıl
Haftaiçi hiç bişey yapamıyorum artık yaBabamın yanındayım burda yaptım bişeyler evde de yemek varsen niye gece istiyosun yarın işin mi var?
Soru salakçaydı
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin zor oluyor çocukların hastalıkları tez zamanda toparlanır inşallahKahvaltıdan sonra eşimle beraber evi topladık süpürdük mutfağı topladık. Ocağı sildim. Kuruyan çamaşırları yerleştirdim.
Bunların dışında hafta sonu oğlanın ateşiyle geçti. Üşüttü herhalde cuma günü
Kışın kötü tarafı o yikadigin kurumuyor bir türlüBurda yagmur var 1 makına yıkanıcak camasırım var boyle zamanlarda kurutmam olmadığına sınır oluyorum
Geçmiş olsun canım aman dikkat et kendinemumkun olduğunca sonuna geldim hamileliğin çok zor olur senin içinKahvaltıdan sonra eşimle beraber evi topladık süpürdük mutfağı topladık. Ocağı sildim. Kuruyan çamaşırları yerleştirdim.
Bunların dışında hafta sonu oğlanın ateşiyle geçti. Üşüttü herhalde cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?