• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün yeğenimin doğum günü vardı zayıflamışsın dediler vermiştim geri aldım aslında ramazan başından beri dikkat etmiyorum çünkü. Gaza geldim öyle deyince onlar yarından itibaren dikkat etcem inşallah başarabilirim 🤲🏻
Bende dikkat etmeye çalışıyorum canım ama bu hafta daha da dikkatli olucam inşallah
Geçen ay bir ayda nerdeyse 5 kg aldım:( ramazandan bi hafta önce yine dikkat etmeye başladım ama kendimi çok sıkmadım ilk hafta 1 kg verdim ramazan ilk haftası da 2 kg verdim bu hafta devam inşallah sahurda sadece su içmeye karar verdik akşamı da dengelersek güzel olacak 😍😍

Herkese hayırlı sabahlar hayırlı haftalar 🌹🩷

Dün evde değildim 🫠
Mukabeleye gittim sonra annemlere geçtim baya güzel uyudum dinlendim 😌🤲🏻
İftar sonrası mutfağı topladık✅
Hemen teravih namazını kıldık✅🤲🏻
namaz sonrası bi salonu topladım camını açtım ✅
Sonra çay faslı falan 11 i geçe eve geldik ✅
oğlumu uyuttum ✅
ve yatış 😌

Bu hafta mümkün olduğunca Sahur yapmamaya karar verdik hadisi şerifte geçen bir bardak suyla niyetlendik elhamdülillah bereketine kavuştursun Rabbim 🤲🏻

Bende görünen camları siliyorum canım😂 bizim salon ve mutfak inanılmaz güneş alıyo camın pisligini hemen belli ediyo simdi kışın misafir gelince diyorum neyse ki hava cabuk kararıyo küçücük bi leke bile inanılmaz kötü duruyo😂

Napıyosun bebekle nasıl gidiyo 🤩
Tek mi kalıyosub gitti mi annen
Bu hafta bi bugün yarın tekim Çarşamba perşembe annem cuma cumartesi kv gelcek bazen çok zor 😣 bazen kolay dakkamız dakkamıza tutmuyor

Aslında bazı şeyleri de biraz bozuk bırakmak lazım :olamaz:
Canın ciğerin biri olsa bile şefkat nazarı değebiliyor:KK33:
Yada bi tanıdık da nazar verebiliyor🫠
O bozuk yada kirli yerle dikkat oraya çekilip nazar uzaklaştırılır belki de :oops:
Şuan aklıma gelen fikrim :KK8:
Pis mi kalsın yani anlamadım 😄

Gel sarılalım🥹
Bende böyleyim ama ben erteliyorum çoğu zaman o yüzden birikiyor düzenlice yapsam içim daha rahat olur 🙁
Böyle rutin yapanlar var mis gibi 🫠
2 haftada bi dolaplara giriyorlar mesela 😍
Ben olsam e daha yeni düzelttim diyorum zati düzgün diyorum ama öyle dememek lazım işte 🙃
İnşallah bir gün bende uygularım böyle 🤲🏻🥲
Aynen gönül düzenli yapsak bu kadar stres olmayız inşallah düzene sokarız 🥰

✅Odaları havalandırdım.
✅Yatakları topladım.
✅Kızımın nevresimi bi silkeledim arka camdan.
✅Odasını topladım.
✅Bulaşık makinasını boşalttım.
✅Robotu saldım.
Biraz dinlenip bakıncam sağa sola.

Back