- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Çamaşır makinesini sileyim bugün negom. Nevresim de dün değişti ödevler geriden geliyor8 ocak ödevi
Kişisel bakım yapmak
Çamaşır makinesi temizlemek
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
@pawlover
@merve-onur
H hasbeenandgone
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
@renksizgokkusagi
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@askrhpozitif
@hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
Ayla-
Cookiie
Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@Ozlemlerhayallar
Sizin nickiniz dilime dolandı içimden sürekli atayemi zeynepyuuu diyip duruyorum Hayırlı günler herkese neden gitti ki acaba
Bı alışveriş yapıp geldim
Salonu süpürdum sildim
Çamaşırları katladim yerleştirdim
Kahvaltı yaptık masayi topladım
Bulaşıkları makinaya attım
Antre süpürdum
WC banyo lavabo ovucam daha çamaşırları makinaya aticam çocukları yikiycam
Yemek yapicam
Ayyy yalnız değilmişimSizin nickiniz dilime dolandı içimden sürekli atayemi zeynepyuuu diyip duruyorum 
Benimde ismi koyduktan sonra çok dolandı acaba dedim saçma mı kiSizin nickiniz dilime dolandı içimden sürekli atayemi zeynepyuuu diyip duruyorum 
Olmadı şimdi Zeynep ama.Benimde ismi koyduktan sonra çok dolandı acaba dedim saçma mı kiiçerisinde soy adimiz benim ismim eşimin ismi oğlumun bide kızımın ismi var
Kızartma sonrası parıl parıl parlattımOlmadı şimdi Zeynep ama.
Bi Zeynep i tahmin ettim soyadı da ata lı bir şey?
Peki ya oğlun, kızın, eşin?????
Beynim yandı. Kızlar negoomuzun yerine ben sorayım mutfak tezgahları pırıl pırıl oldu mu? Ben taktiğimi söyleyeyim yemek sonunda oturulup biraz sohbet edilir ya hah işte o ara ben başlıyorum toparlamaya. Mutfaktan çıkınca geri dönmek çok zor oluyor bir de ağırlık basıyor insanı.....
Ellerine sağlık canımKızartma sonrası parıl parıl parlattım
Yemeği yedik tezgahı şimdi topladım çay kahve icildi kızla babası ders çalışıyor bizde ufaklık la birlikteyiz yatmadan oyuncak falan toplarsam tamamdırOlmadı şimdi Zeynep ama.
Bi Zeynep i tahmin ettim soyadı da ata lı bir şey?
Peki ya oğlun, kızın, eşin?????
Beynim yandı. Kızlar negoomuzun yerine ben sorayım mutfak tezgahları pırıl pırıl oldu mu? Ben taktiğimi söyleyeyim yemek sonunda oturulup biraz sohbet edilir ya hah işte o ara ben başlıyorum toparlamaya. Mutfaktan çıkınca geri dönmek çok zor oluyor bir de ağırlık basıyor insanı.....
Hahaha bende şuan yalnız olmadığımı anlayınca bi sevinmedim değilAyyy yalnız değilmişim
Yoo saçma değil niye saçma olsun, birbiriyle uyumlu güzel aslında ama tekerleme gibi dilime dolandıBenimde ismi koyduktan sonra çok dolandı acaba dedim saçma mı kiiçerisinde soy adimiz benim ismim eşimin ismi oğlumun bide kızımın ismi var
Aynen aynen tekerleme gibiYoo saçma değil niye saçma olsun, birbiriyle uyumlu güzel aslında ama tekerleme gibi dilime dolandıİçimden sürekli söylüyorum
Bugün neler yaptım
Evi toparladım
Ütülediklerimi yerlerine astım
Çamaşırları katladım yerleştirdim
Renklileri yıkadım astım
Lavaboları cifledim
Mutfağı toparladım bulaşıkları makineye dizdim
Yemek yaptım
Akşam yemeği sofrası topladım blşklar makineye ve çalıştırdım
Tencereleri yıkadım
Çay sofrası hazırladım
Çay bulaşıklarını da elimde yıkadım mutfağım temiz evim toplu çok şükür bugünde bitti
Maşallah valla ben bugun hiç bi iş yapmadım hiç oturmadım ama hiç bi iş yapmadım eşim evdeyken hep böyle oluyor. Hep yemek cay Kahve meyve uğraştım durdum mutfaktan cıkamadım yarında böyle olcak büyük ihtimalle. Zaten kahvaltıyı 12 de yapıyorz hemen aksam oluyoBugün çok verimli geçti benim için
Evi, yatakları topladım
Kahvaltı hazırladım kaldırdım
Tuvalet , banyoyu yıkadım
Canlı derslerimi yaptım
Evi süpürdüm
Oturma odasının tozunu aldım koltuktaki lekeli yerleri sildim
Yemek yaptım yedik topladım ocağı sildim çay koydum
Kitabımı bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?