Mental temizlik mi ev temizliği mi bonus ?Kısa bir temizlikteydim
Mental çok belli oldu mu yaMental temizlik mi ev temizliği mi bonus ?
Asdfkklşhz.kocam
Maşallah iyi vermişsin. Bende bugünden itibaren olcam inşallah bakalımBende dikkat etmeye çalışıyorum canım ama bu hafta daha da dikkatli olucam inşallah
Geçen ay bir ayda nerdeyse 5 kg aldımramazandan bi hafta önce yine dikkat etmeye başladım ama kendimi çok sıkmadım ilk hafta 1 kg verdim ramazan ilk haftası da 2 kg verdim bu hafta devam inşallah sahurda sadece su içmeye karar verdik akşamı da dengelersek güzel olacak
Bu hafta dünyaları yedim sanırım bi şişim ki nasıl patlayacak gibi hissediyorum dikkat etmeyide hiç düşünmüyorum yani yedikce yiyesim varBende dikkat etmeye çalışıyorum canım ama bu hafta daha da dikkatli olucam inşallah
Geçen ay bir ayda nerdeyse 5 kg aldımramazandan bi hafta önce yine dikkat etmeye başladım ama kendimi çok sıkmadım ilk hafta 1 kg verdim ramazan ilk haftası da 2 kg verdim bu hafta devam inşallah sahurda sadece su içmeye karar verdik akşamı da dengelersek güzel olacak
Allah yardımcın olsun zor tabi yeni bi hayata başladın sende onunla birlikteBu hafta bi bugün yarın tekim Çarşamba perşembe annem cuma cumartesi kv gelcek bazen çok zorbazen kolay dakkamız dakkamıza tutmuyor
Doğum günü kutlu olsun Mete kuşun nice mutlu senelereTünaydın kızlarr
Evi havalandırdım topladım
Tuvaletleri yıkadım
Bugunde gitti oruc sabah tekrar abdestlenmistim ama yok geldi yine 8. Günü yedim
Simdi evi süpürüp silcem insallah
Hava çok güzel bugun Mete’min dogum günü 4 yaşına girdi yavrum
Allah yardımcınız olsun abla mübarek günlerde acil şifalar versin inşallah Rabbimhayırlı günler,
kızlar annem zatüre olmuştu ya bi türlü düzelemedi bu sabah yine dr a götürdü abim
nabzı yüksek çıkmış , film çekmişler ciğerinde su var demiş yatırmışlar bi iki gün yatıcakmış
kız kardeşim gitti şimdi yanına çok canım sıkıldı
dua edin annem için lütfen çabucak iyileşsin annemin adı hamide
Aynen öyle canımBu hafta dünyaları yedim sanırım bi şişim ki nasıl patlayacak gibi hissediyorum dikkat etmeyide hiç düşünmüyorum yani yedikce yiyesim var
Allah yardımcın olsun zor tabi yeni bi hayata başladın sende onunla birlikte
Geçmiş olsun, hemencecik toparlansın inşallahhayırlı günler,
kızlar annem zatüre olmuştu ya bi türlü düzelemedi bu sabah yine dr a götürdü abim
nabzı yüksek çıkmış , film çekmişler ciğerinde su var demiş yatırmışlar bi iki gün yatıcakmış
kız kardeşim gitti şimdi yanına çok canım sıkıldı
dua edin annem için lütfen çabucak iyileşsin annemin adı hamide
Allah yardımcınız olsun abla mübarek günlerde acil şifalar versin inşallah Rabbim
Allah razı olsun amin inşallahGeçmiş olsun, hemencecik toparlansın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?