• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın ❤️
Huzurlu haftalar 🌸

1000063962.webp

Sabah yatmak isterken bir an iş edesim geldi buraya da o an girmek istemedim.

🌙Önce cilt bakımı yaptım aksattım baya
🌙Yatağımı yorganımı süpürdüm topladım kılıf değiştim
🌙Camı sildim
🌙Toz aldım
🌙Yerleri süpürüp sildim

🌙Siyahlar yıkandı astım
🌙Yeni çamaşır koydum

🌙Oğlanın yatağını süpürdüm topladım
🌙Camı sildim
🌙Toz aldım
🌙Yatağı ittim
🌙Yerleri süpürdüm sildim düzelttim

🌙Lavabo klozet yıkadım

Geçmişe bakmadım daha dün öğlen çıktım evden 5 te geldim
Yolda yemek düşündük sipariş verdi hz.kocam eve gelince başladım hemen hazırlığa

Tavuk şinitzel paneledim bir sürü patates doğradım çorba salata.
Son anda kv lerde bize çıktılar iyi oldu birlikte yedik de yoruldum tabi
Onlar gidince de hemen yatırdım çocukları ben de yattım

Bende dikkat etmeye çalışıyorum canım ama bu hafta daha da dikkatli olucam inşallah
Geçen ay bir ayda nerdeyse 5 kg aldım:( ramazandan bi hafta önce yine dikkat etmeye başladım ama kendimi çok sıkmadım ilk hafta 1 kg verdim ramazan ilk haftası da 2 kg verdim bu hafta devam inşallah sahurda sadece su içmeye karar verdik akşamı da dengelersek güzel olacak 😍😍
Maşallah iyi vermişsin. Bende bugünden itibaren olcam inşallah bakalım 🤭

Bende dikkat etmeye çalışıyorum canım ama bu hafta daha da dikkatli olucam inşallah
Geçen ay bir ayda nerdeyse 5 kg aldım:( ramazandan bi hafta önce yine dikkat etmeye başladım ama kendimi çok sıkmadım ilk hafta 1 kg verdim ramazan ilk haftası da 2 kg verdim bu hafta devam inşallah sahurda sadece su içmeye karar verdik akşamı da dengelersek güzel olacak 😍😍
Bu hafta dünyaları yedim sanırım bi şişim ki nasıl patlayacak gibi hissediyorum dikkat etmeyide hiç düşünmüyorum yani yedikce yiyesim var😂
Bu hafta bi bugün yarın tekim Çarşamba perşembe annem cuma cumartesi kv gelcek bazen çok zor 😣 bazen kolay dakkamız dakkamıza tutmuyor
Allah yardımcın olsun zor tabi yeni bi hayata başladın sende onunla birlikte🥰

Tünaydın kızlarr
Evi havalandırdım topladım
Tuvaletleri yıkadım
Bugunde gitti oruc sabah tekrar abdestlenmistim ama yok geldi yine 8. Günü yedim
Simdi evi süpürüp silcem insallah
Hava çok güzel bugun Mete’min dogum günü 4 yaşına girdi yavrum ♥️
Doğum günü kutlu olsun Mete kuşun nice mutlu senelere 🥹😍❤️

hayırlı günler,
kızlar annem zatüre olmuştu ya bi türlü düzelemedi bu sabah yine dr a götürdü abim
nabzı yüksek çıkmış , film çekmişler ciğerinde su var demiş yatırmışlar bi iki gün yatıcakmış
kız kardeşim gitti şimdi yanına çok canım sıkıldı
dua edin annem için lütfen çabucak iyileşsin annemin adı hamide :KK43: :KK43:

hayırlı günler,
kızlar annem zatüre olmuştu ya bi türlü düzelemedi bu sabah yine dr a götürdü abim
nabzı yüksek çıkmış , film çekmişler ciğerinde su var demiş yatırmışlar bi iki gün yatıcakmış
Allah yardımcınız olsun abla mübarek günlerde acil şifalar versin inşallah Rabbim

hayırlı günler,
Geçmiş olsun, hemencecik toparlansın inşallah

Back