• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Olabilü:KK70: herifi dövüyo habire :KK70: zavallim minicik bi erkek zaten habire bu zebella dan dayak yiyo
kafeste yumurta varken erkeğin kafeşini ayirsanuz iyi olur arkadaşın Kuşu erkek yumurtanın üzerine oturdu diye kafasına vurup öldürdü

kafeste yumurta varken erkeğin kafeşini ayirsanuz iyi olur arkadaşın Kuşu erkek yumurtanın üzerine oturdu diye kafasına vurup öldürdü
Uretici bir tanidigi esimin, demis ki erkegi ayirmayin sakin. O disiyi besleyecek kuluckada.
Biz de o yuzden ayirmadik. Zaten hep kavga ederlerdu🤭

Bende yazıyım yaptıklarımı
Oturma odasının koltuk altlarını süpürdum sildim
Halısını kaldırıp yerleri süpürüp sildim
Yokluğu yıkadım suyu aktı onu balkona attım
Antreyi süpürüp sildim
Mutfağın fırını çektim arkasını önünü yanlarını sildim halısını süpürdum
Çorba yaptım kızı canlı derse gönderdim ufaklık la savaştım uyumadi
Eşim geldi pazardan karnını doyurdum onu evden kovup toz almaya gecicem inşallah daha banyo WC lavabo ovucam salonu süpürüp silcem nevresimleri degistircem inşallah

Canim 3 tane oldular. Bu sabah 4. Gordugume yemin edebilirim ama acip baktigimda yuvada sadece 3 yumurta gorunde simdide:KK66:
Disardan dal aliyorum kesilen agaclardan yolup yolup dali, yuvasina tasiyor yumurtalarina yatak gibi yapmis😇 henuz cikmadi 13u gibi ilk yumuta cikar diye umuyoruz🥰
Bir şey sorucam bizde geçen sene çift kuş aldık. Fakat mafya gibiler hem bize hem birbirlerine karşı. Dişi kuşun gagası kahverengi olmuş çiftleşme zamanı gelmiş öyle dediler. Ama erkek yaklaştığında gagalıyor. Yuvalık alacaktık almadık düşman gibiler. Yuvalık alsam nasıl olur ki bilemedim. Yani bir taktiği varmı? 🙄 Kimileri sessiz ortam istiyorlar diyor ama bizim ev sessiz asla değil 😂 muhabbet kuşu bu arada :/

Bir süredir evdeki işleri aksattım aslında bilerek . Biraz dinlenmem gerekti.1ocak itibari ile görevlere hazırım komutanım :)

Herkese iyi seneler diliyorum mutlu sağlıklı huzurlu yıllarımız olsun :)

Bir şey sorucam bizde geçen sene çift kuş aldık. Fakat mafya gibiler hem bize hem birbirlerine karşı. Dişi kuşun gagası kahverengi olmuş çiftleşme zamanı gelmiş öyle dediler. Ama erkek yaklaştığında gagalıyor. Yuvalık alacaktık almadık düşman gibiler. Yuvalık alsam nasıl olur ki bilemedim. Yani bir taktiği varmı? 🙄 Kimileri sessiz ortam istiyorlar diyor ama bizim ev sessiz asla değil 😂 muhabbet kuşu bu arada :/
belki kız sandığınız kız değildir. abim gil erkek kuş aldı kuş tek 2 yil durdu ve sonra kendi kendine yumurtladı meğerem kızmış. Bizde önce erkek aldık sonra dışı aldık yavruları olmadı kız köpek gibi zaten. Bazen opuyorlar birbirlerini ama hergalde hiç cifttlesmediler. Gerçi gece ve ben okuldayken ne halt ediyorlar bilmiyorum. Sonra bunlara yavru aldım Jumbo idi şimdi o hayvan gibi oldu ikisinide rdovuyor. Kafes ayirincada üzülüyor. Bunları niye anlattım bilmiyorum bebekleri olsun istiyorum. Birde bir tane daha almak istiyorum. Bazen eş beğenmiyorMuş bunlar başka alsam bebek olur mu ki

belki kız sandığınız kız değildir. abim gil erkek kuş aldı kuş tek 2 yil durdu ve sonra kendi kendine yumurtladı meğerem kızmış. Bizde önce erkek aldık sonra dışı aldık yavruları olmadı kız köpek gibi zaten. Bazen opuyorlar birbirlerini ama hergalde hiç cifttlesmediler. Gerçi gece ve ben okuldayken ne halt ediyorlar bilmiyorum. Sonra bunlara yavru aldım Jumbo idi şimdi o hayvan gibi oldu ikisinide rdovuyor. Kafes ayirincada üzülüyor. Bunları niye anlattım bilmiyorum bebekleri olsun istiyorum. Birde bir tane daha almak istiyorum. Bazen eş beğenmiyorMuş bunlar başka alsam bebek olur mu ki
Hiç bilmiyorum canım ki. Bizim kuşlar biri dişi biri erkek gagalarından belli

Ben anlamıyorum bizimkilerin ne olduğundan da emin değilim foto göndersem soylermisin iz
Sari yi kız diye aldık maviyi erkek diye beyaz yavruydu o ne bilmiyorum. Ams çiftleşme yok acaba dedim hepsi kız mı yada erkek mi. Cunku kuscular yanlış veriyor bazen

Eklentiler

• 20201231_184929.webp
    20201231_184929.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 26
  • 20201231_184859.webp
    20201231_184859.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 29
  • 20201231_184723.webp
    20201231_184723.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 25
Sari yi kız diye aldık maviyi erkek diye beyaz yavruydu o ne bilmiyorum. Ams çiftleşme yok acaba dedim hepsi kız mı yada erkek mi. Cunku kuscular yanlış veriyor bazen
Beyazi da jumbo diye bi kıyamet paraya sattı hain kuscu yaşına girince kafası kabarık olacaktı ama olmadı gene kandırıldık galiba. Kafasi böyle oluyor jumbolarin

Eklentiler

• 20201231_185313.webp
    20201231_185313.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 29
Back
X