- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.147
- 548
Sagliksizsa yemistir4.nerde yemiş olabilir mi yemesin ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagliksizsa yemistir4.nerde yemiş olabilir mi yemesin ya
O su zehirli işe,çok tehlikeli,ağza değerse fena
Sukulente kaktuse hayranim ama inanir misin bende barinmayan tek tur orkide ile sukulent&kaktuslerathena benim yumurtam yokta sukulentim çiçek veriyo onları seviyorum bende resmini attım geçmişte
Sagliksizsa yemistiryada talaşların altina gomdu yaa yeni cikti ya o, belki de iyice isinsin diye bilemiyorum. Yuvaya pek el surmek isyemiyorum o yuzden ellemedim. Ama ne bulduysa doldurmus yuvaya, balli krakerlerin cubuklarini falan; dedim yavrular dogunca bi yerlerine batar, ucundan tutup cektim cikardim napim
![]()
Sukulente kaktuse hayranim ama inanir misin bende barinmayan tek tur orkide ile sukulent&kaktusler![]()
Yuva için özel ipler oluyor,bizim bülbüllerin vardıSagliksizsa yemistiryada talaşların altina gomdu yaa yeni cikti ya o, belki de iyice isinsin diye bilemiyorum. Yuvaya pek el surmek isyemiyorum o yuzden ellemedim. Ama ne bulduysa doldurmus yuvaya, balli krakerlerin cubuklarini falan; dedim yavrular dogunca bi yerlerine batar, ucundan tutup cektim cikardim napim
![]()
Oluyo oluyo yuva aldik taktik kafese, icine de talaş doktuk gerci o kendi tahtalari yontup kafesine doşek yapmayi daha cok sevioYuvalık oluyomu muhabbetler gibi büyük gerçi papağanlar
Onlari aldik istemediYuva için özel ipler oluyor,bizim bülbüllerin vardı
OlabilüLohusa bunalımı belkide
Muhabbetlerde öyleymiş yavru çıkınca besleme sürecinde eşlerine sert davranıyolarmış stresten kafesten çıksa niye çıktın girse niye girdin diye gagalayıp yaralayan varmışOlabilüherifi dövüyo habire
zavallim minicik bi erkek zaten habire bu zebella dan dayak yiyo
Kendini çok yıpratmadan ağla kalmasın içindeAklımdan geçmedi mi sanıyosunsakin sakin girmek istiyorum ağlayıp zırlayıp falan.
İnş çoluk çocuk uyurda rahat olur.
eğer tarifiniz göz kararı değilse yazabilir misiniz. Net den aldığım tarifleri tutturamiyorum iclu köfte çiğ börek yaptım çok kötü oldu. Birde Bu mantı hamuru fazla gelirse mesele kalanı ile pışi falan olur mu kiEvet kendim yaptım 2 saat sürdü ama 3 beze yaptım bir beze de makarna kestim oturduk yedik oglumla yaparsınız Bi zorluğu yok şükür
Bi balkonu kapadım orası mis gibi kaldı. Ama usta başı dedi ki uğraşma temizleyip çıkıyoruz. Ne bileyim temizlik dediği harçlara üflemek olduğunu :/Kalkan yere yeniden derz olur. Keşke kapatsaydınız pis çalışıyo ustalar
Amcam atlattı çok şükür canımAtaayemi zeynepyu amcan nasıl?
ay bunun mu bebişleri olacak bizde 3 kuş var hiç bebek olmadı. FolloK alıp hazırladık olmayınca onlara üvey yavru aldim