• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

4.nerde yemiş olabilir mi yemesin ya
Sagliksizsa yemistir 😑 yada talaşların altina gomdu yaa yeni cikti ya o, belki de iyice isinsin diye bilemiyorum. Yuvaya pek el surmek isyemiyorum o yuzden ellemedim. Ama ne bulduysa doldurmus yuvaya, balli krakerlerin cubuklarini falan; dedim yavrular dogunca bi yerlerine batar, ucundan tutup cektim cikardim napim🤷‍♀️

Sagliksizsa yemistir 😑 yada talaşların altina gomdu yaa yeni cikti ya o, belki de iyice isinsin diye bilemiyorum. Yuvaya pek el surmek isyemiyorum o yuzden ellemedim. Ama ne bulduysa doldurmus yuvaya, balli krakerlerin cubuklarini falan; dedim yavrular dogunca bi yerlerine batar, ucundan tutup cektim cikardim napim🤷‍♀️

Yuvalık oluyomu muhabbetler gibi büyük gerçi papağanlar

Bonus Bonus Dallari boyle kemirio:D
20201231_153834.webp

Yuva için özel ipler oluyor,bizim bülbüllerin vardı

Olabilü:KK70: herifi dövüyo habire :KK70: zavallim minicik bi erkek zaten habire bu zebella dan dayak yiyo
Muhabbetlerde öyleymiş yavru çıkınca besleme sürecinde eşlerine sert davranıyolarmış stresten kafesten çıksa niye çıktın girse niye girdin diye gagalayıp yaralayan varmış

Bana da dün bundan hediye geldi ayıptır söylemesi :KK16: Bonus Bonus pawlover pawlover
Difenbahya,zehirli sakın elinizi sürmeyin dedim çocuklara.İlk gelince yaprağını sevmişler,zehirlendik diye ağladılar😅
Yaa kıyamam bücürler 😄 mıncır benim yerimeee 🧡

Ben yaptiklarimi yazmayi unuttum iyi mi:D

Eveeet malum 4 gunluk yasak basliyor , koca evde kalacak ve benim 4 gun agiz tadi ile temizlik yapamayacagim bi gercek.
O nedenle evi 4 gun idare edebilecek detayli bi temizlige giristim bugun.

🎀sabah oglan canli derste iken camasir attim, kuruyanlari topladim.
🎀o ara kahvaltiya krep yaptim yendi toparlandi.
🎀bulasik makinesini bosalttim.
🎀tuvalet banyo camasir suyu dokup beklettim.
🎀Mutfagi komple salona kattim, halisinu silkeledim(hafif hali, makine ile cekilmiyor yapisiyor makineye)
🎀buzdolabi, bulasik makinesi, firinli ocak cekilerek yani yoresi ustu alti kompe supurulup silindi.
🎀sonra mutfagim komple yerlerini supurup sildim
🎀masa ustu , ayaklari, sandalyeler silindi
🎀tezgah silindi
🎀sonra herseyi yerlestirip, salona gectim.
🎀kus kafesi temizlendi.
🎀yerler supurulup silindi
🎀koltuk ortuleri silkelenip havalandirildi
🎀yastik kirlent carsaf vs tekrar makine acildi
🎀tv unitesi silindi tozu vs alindi
🎀sonra salon da yerlestirilip hole gecildi
🎀hol ve yatak odasi temizlendi silindi.
🎀cocuk odasi zaten temizdi o yuzden ellemedim.
🎀genel bi toparlamadan sonra markete gidildi aksam ve 4 gunluk yasak icin ekmek vs abur cubur alindi.

Hoh hepsi bukadar💐🥳

Evet kendim yaptım 2 saat sürdü ama 3 beze yaptım bir beze de makarna kestim oturduk yedik oglumla yaparsınız Bi zorluğu yok şükür
eğer tarifiniz göz kararı değilse yazabilir misiniz. Net den aldığım tarifleri tutturamiyorum iclu köfte çiğ börek yaptım çok kötü oldu. Birde Bu mantı hamuru fazla gelirse mesele kalanı ile pışi falan olur mu ki

Kalkan yere yeniden derz olur. Keşke kapatsaydınız pis çalışıyo ustalar
Bi balkonu kapadım orası mis gibi kaldı. Ama usta başı dedi ki uğraşma temizleyip çıkıyoruz. Ne bileyim temizlik dediği harçlara üflemek olduğunu :/

Back
X