- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
Nasılsın canomGünaydın
Sağlıklı senelerimiz olsun inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın canomGünaydın
Sağlıklı senelerimiz olsun inşallah![]()
1 ocak ödevi
Beyaz eşyaların yüzünü silmek
Mutfak tezgahını dezenfekte etmek
Mutfak da bir çekmece düzenlemek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
kitapzede
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
athena
UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
havali-
hayalim gercek oldu
Z zeynebzeyneb
Ayla-
Maşallahh eline sağlıkBugun neler yaptım
Eşime kahvaltı hazırladım gerı yattım
Uyandıktan sonra Yatakları toplayıp makınaya camasir attım
Cocuklara kahvaltı hazırladım
Bulasık makınası bosaltılıp kirlileri yerlestırdım
1 makına camasir astım
Yastık kılıflarıhı cıkartıp makınaya attım
Sonra Cocukları dısarı cikardim 1 saat kadar
Geldim yastık kılıflarını astım
Oglen yemeklerini verdım
Cocukların montlarını giydikleri kıyafetleri makınaya attım
Yaklasık 1.5 saatlık bir yuruyuse cıktım
Geldim Bulasıkları makınaya yerlestırdım
Yastık kılıflarını topladım
Makınadakılerı astım
Aksam yemegı isine gırıstım
Balkondaki meyveleri hallettım
Aynaları sıldım(5 ayna)
Aksam yemegının Bulasıkları ni makınaya dizdim elde yıkanacakları yıkadım
Mutfak dolaplarının yuzlerını sıldın
Aspırator ocak tezgah ve fayansı sıldım
Yastık kılıflarını gecırdım
Butun odalardakı dagınıklıkları toparladım
Cay ve meyve faslının Bulasıklarını hallettım
Sabah ilk astıgım camasırlari topladım
Simdi katlayıp yerlestırıcem ınsallah
Bunların bir çoğunu yakın zamanda yaptım yani mutfağı dip köşe temizlemiştim ama tezgaha sürekli bir şeyler konduğu için kirleniyor tezgahı çamaşır suyuyla temizleyeceğim1 ocak ödevi
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
kitapzede
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
athena
UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
havali-
hayalim gercek oldu
Z zeynebzeyneb
Ayla-
Eline sağlıkAnca girebildim koşturmaktan. Ev işi yemek bide benim kızım çok cimcime iş yapışımı görseniz acırsınız halimeNeyse yaptıklarımı yazayım.
Evi süpürdüm, sildim
Toz aldım
Tuvaleti, banyoyu yıkadım
Fırını temizledim, buzdolabını temizledim
Yemek yaptım
Mutfak tezgahını çamaşır suyuyla sildim
Bulaşıkları makinaya dizdim
Şimdide çay keyfi yapıyorum kızımı uyuttum![]()
Günaydın kizlarrrr hayırlı sağlıklı mutlu geçireceğiniz bir yıl olsun inşallah dünyamızda bedenimizde ruhumuzda tüm pisliklerden kötülüklerden arınsın inşallah
Günaydın ❤
Sağlıklı huzurlu seneniz olsun inş.
Hayırlı cumalar sağlıklı huzurlu yıllar herkese
Kahvaltı bulaşık Faslı tamam
Renklikeri attım yıkanıyor mutfak antre süpürdum
Birazdan yatak odasına gircem detaylı inşallah
Günaydınlaaargüzel geçsin yeni yılınız
![]()
buradaki herkesten Allah razı olsun. Eski alışkanlık mi mukemmelliyetcilik mi denir. Tüm evi bir günde temizlemem gerekir dusuncemden dolayi çoğu zaman harekete gecemiyordum. düşünürken ağırlık cokuyordu. yapabildigim zamanda sonrasında günlerce ağrı. esimde hep temizliğe gidenler bir günde nasıl bitiriyor lafı beni etkilemiş galiba. Buradan sonra her gün bir yeri temizlemeye çalışıyorum bu beni çok mutlu etti. Temizlik yaparken de güzel videolar izliyorum. yada dinliyorum bu da işi nasıl yaptığımı farketmememi sağlıyor galiba iş yaparken sıkılmiyordum.
Mutlu oldum olumlu gelişmelerebirde kendime günlük temizlik görevi belirlediğim gibi oğluma da belirleyeceğim. Kendi başına kaldığında yada evlendiğinde birine muhtaç hissiyati olmasın ve de kimseye yük olmasın. bende her işi yapabiliyorum bilinci olussun istiyorum. Bunun hem psikolojik olarak da iyi geleceğini düşünüyorum. Özellikle şu dönemde çocuklar boşluktan çok sıkılıyor ve vakitleri boşa geçirmeyi ogreniyorlar. odevinin olmadığı yada dersinin az olduğu gün. odasını supursun, bir gün birlikte yemek yapalım gibi. Birde ilk yaptigunda cok iyi olmayacaktir ama ben is yapmayi sevmesi icin onun eksiklerini gormeyip taktir edecegim.Hem birlikte paylaşım olur diye düşündüm. Çoğu kişi bunları ve fazlasını yapıyordur. kendim buradan çok faydalandigim için bende bu fikrimi paylaşmak istedim.
Kolay gelsin canımeşim bı uyanabilirse inşallah direk giriscem
yine 12 den vurulan bir ödev olmuş negom
Oh şanslısınBunların bir çoğunu yakın zamanda yaptım yani mutfağı dip köşe temizlemiştim ama tezgaha sürekli bir şeyler konduğu için kirleniyor tezgahı çamaşır suyuyla temizleyeceğim![]()
Evet bunun adı malesef mükemmelliyetçilik ben de öyleyim ya hep ya hiç derken mahvolmuş oluyorum ama yavaş yavaş kırıyorum onuburadaki herkesten Allah razı olsun. Eski alışkanlık mi mukemmelliyetcilik mi denir. Tüm evi bir günde temizlemem gerekir dusuncemden dolayi çoğu zaman harekete gecemiyordum. düşünürken ağırlık cokuyordu. yapabildigim zamanda sonrasında günlerce ağrı. esimde hep temizliğe gidenler bir günde nasıl bitiriyor lafı beni etkilemiş galiba. Buradan sonra her gün bir yeri temizlemeye çalışıyorum bu beni çok mutlu etti. Temizlik yaparken de güzel videolar izliyorum. yada dinliyorum bu da işi nasıl yaptığımı farketmememi sağlıyor galiba iş yaparken sıkılmiyordum.
Benim kızım 3 yaşına girecek ev işi yaparken bana eşlik eder kendince toz alır kendi oyuncak paspas ve süpürgesiyle ev süpürür ya da oyuncak ütüsü ile ütü yaparız beraber eğlendiğini fark ettim ilk zamanlar onun uyumasını beklerdim iş yapmak için oysabirde kendime günlük temizlik görevi belirlediğim gibi oğluma da belirleyeceğim. Kendi başına kaldığında yada evlendiğinde birine muhtaç hissiyati olmasın ve de kimseye yük olmasın. bende her işi yapabiliyorum bilinci olussun istiyorum. Bunun hem psikolojik olarak da iyi geleceğini düşünüyorum. Özellikle şu dönemde çocuklar boşluktan çok sıkılıyor ve vakitleri boşa geçirmeyi ogreniyorlar. odevinin olmadığı yada dersinin az olduğu gün. odasını supursun, bir gün birlikte yemek yapalım gibi. Birde ilk yaptigunda cok iyi olmayacaktir ama ben is yapmayi sevmesi icin onun eksiklerini gormeyip taktir edecegim.Hem birlikte paylaşım olur diye düşündüm. Çoğu kişi bunları ve fazlasını yapıyordur. kendim buradan çok faydalandigim için bende bu fikrimi paylaşmak istedim.
Ben mutfak tezgahını aldım1 ocak ödevi
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
kitapzede
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
athena
UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
havali-
hayalim gercek oldu
Z zeynebzeyneb
Ayla-
Aynen aynen bugün şanslı günümdeyimOh şanslısın![]()
Sana akşam etiket yapacaktım,telefonu aldım elime gerisini hatırlamıyorumBen mutfak tezgahını aldım![]()
Dağılmak mıSana akşam etiket yapacaktım,telefonu akdım elime gerisini hatırlamıyorum
Şimdi soracakken geldin.Dağıldı mı
1 saatin var foto bekliyorum,yoksa dilimden kurtulamazsın![]()
Sana özel ödev veriyim de havan sönsünAynen aynen bugün şanslı günümdeyimyarışmacılara başarılar diliyorum
![]()