Düzenli Evimiz & Hayatımız

Teşekkür ederi hayalcim
Aa çikolatalı hiç denemedim nasıl olfu acaba tadına bakınca yaz mutlaka. Gecende komşum söyledi muhallebili yapıyolar ya arasına öylede cok güzel oluyomus onuda bi denemek istiyorum.

Hayırlı günler hayırlı haftalar gözümü bir şeyler Atmam lazım bir açtım bugün. Kıyafet çok severim sırf eve eşya olacak diye kıyafet bile almıyorum hiç sevmiyorumkalabalığı
Bu hafta kafam birkaç iş var inşallah onları yapabilirim
1.Evi şöyle bir gezip atılacak bir şeyler çıkartmak
2.Evde eşya azaltmak özellikle makyaj aynası önü,konsol,yemek masası üstü toz alıncak bile hiçbir şey bırakmak istemiyorum benim için artık zaman kaybı oluyor
Çiçeklerimi bile anneme vereceğim
3.evi detaylıca silmek
4.Detaylıca süpürmek
hşç sorma Hep alttan almak idare etmekle geçiyor ben de bir yerden çok patlayacam ama bakalım

Selamlar
Bugün hava pek bi kapalı dışarıda çok rüzgar var kapıyı bile açamıyorum
Bugün süt kaynattım başka iş yapmadım çünkü evde tektim evi de dün dip köşe temizledim bugün birşey yapmadım nasipse yarına süpür sil yaparım

Ne yaptın ne yaptın biz de sulu köfteye çorba olur mu diyoruz saf saf
çokta güzel oluyo bonusum, köftelerini kıyma,soğan, köftelik bulgur ,tuz ve baharatlarla yapıyorum sonra minik minik yuvarlıyorum ne kadar minik olursa okadar güzel oluyo ben bi tepsinin içine un koyuyorum yaptığım köfleride ona koyuyorum , sonra kaynayan suya köfteleri salıyorum , biraz pişince 4-5 kaşık kadar yoğurt bi yumurtanın sarısı limon suyu ile terbiye hazırlıyorum terbiyesinide verip birazda onunla pişiyo , tereyağ nane ve toz biberle sos yapıp üzerine cos diye dökünce harika bi çorba oluyo ( yoğurt miktarı çorbanın miktarına göre azaltılıp çoğaltılabilir ) biz çok severiz
bide patatesli yemeğini yapıyolar bazıları onada sulu köfte diyo

Şükür öksürüğü yok burnu gözü akıyor biraz. Ayağına limon sürüyorum o biraz iyi geliyor. Öksürük olmasın da zor oluyor yaa kendim çektiğim için

Teşekkür ederi hayalcim
Aa çikolatalı hiç denemedim nasıl olfu acaba tadına bakınca yaz mutlaka. Gecende komşum söyledi muhallebili yapıyolar ya arasına öylede cok güzel oluyomus onuda bi denemek istiyorum.
Soğuk baklavaya benziyor görünüşü inşallah tadıda güzel olmuştur tadınca yazarım mutlaka

Eline sağlık ablacım ben bu dediğini aynen yoğurtlu yapıyorum bazen pirinç bazen yarma varsa onunla. Sulu köfte benim için patatesli olan demek

Tüm evi havalandırdım
Wc leri yıkadım
Yatağımızı topladım
Sonra nevresimleri değiştirdim
Nevresimler yıkandı yerleştirdim
Tüm evi süpürdüm
Çöpleri attım
Çorba yaptım hem ahsene hem kendimize
Marketten bişeyler almıştım onları yerleştirdim

Elma vardı 2 tane kalmıştı geçen almıştım 1 kilo bitti sandım 1 kilo daha aldım. Napcam elmaları bilmiyorum bi ahsen yiyor

Son düzenleme:
Rendeleyip şeker tarçınla kavurup buzluğa atabilirsin.
Kurabiye, turta yaparken büyük kolaylık.
Annem elma fazla olduğunda hep öyle yapar

Turta kurabiye

Dur devam edeyim madem
Çocukların oda topladim Nevresim değiştirildi
Herbir yeri ayrıntılı güzelce supurdum eşim erken geldi bıraktım bebisi ona sildim Toz aldım bir güzel.
Camları da bir sildim hızlı hızlı
Süpürgeleri yıkadım koydum kurumaya
Banyoyu temizledim
3 kapı sildim birde mis oldu baya gider bu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…