- 30 Ocak 2015
- 18.748
- 21.003
- 598
- 29
Teşekkür ederi hayalcimMiden kötüymüş sanırım geçmişi okuyamadım İlknur geçmiş olsuneşim ekmek fırınında yemek yaptırıyor et yemeği bende çorba pilav salata havuç tarator yapıcam tatlı olarak güllaç yaptım çikolatalı olandan ilkkez yaptım güllaç inşallah güzel olur
hşç sorma Hep alttan almak idare etmekle geçiyor ben de bir yerden çok patlayacam ama bakalımİnsallah daha fazla uzun sürmez. Nasıl oldu kızın bugun
Bilmiyorum ki ya degisik bisey bulantı var sürekli ne oldugunu anlamadım
Yanmadan ziyade bide bulantı var. Bugünde devam ediyo nasıl biseyse ben anlamadım
Zorla konusturuyolar insanı ya. O zaman evin hic bi iş yapma aksama kadar 3 kişi bi cocuga anca bakılıyosa
Ne yapcaksın hayal bende yarın arkadasımı cagırdım gelebilirse cuma günüde cagırcam ailecek görüstügümüz arkadasları
Ne yaptın ne yaptınsulu köfte çorbası yaptık
Hava değişimi iyi olurYerimdem kalkamıyorum bugün mayıştım
Arkadaşlarla bayan bayana iftara gideceğiz
Eşimde sen git biz bakarız kendimize dedi
Sonra mutfağın haline ben bakacağım
çokta güzel oluyo bonusum, köftelerini kıyma,soğan, köftelik bulgur ,tuz ve baharatlarla yapıyorum sonra minik minik yuvarlıyorum ne kadar minik olursa okadar güzel oluyo ben bi tepsinin içine un koyuyorum yaptığım köfleride ona koyuyorum , sonra kaynayan suya köfteleri salıyorum , biraz pişince 4-5 kaşık kadar yoğurt bi yumurtanın sarısı limon suyu ile terbiye hazırlıyorum terbiyesinide verip birazda onunla pişiyo , tereyağ nane ve toz biberle sos yapıp üzerine cos diye dökünce harika bi çorba oluyo ( yoğurt miktarı çorbanın miktarına göre azaltılıp çoğaltılabilir ) biz çok severizNe yaptın ne yaptınbiz de sulu köfteye çorba olur mu diyoruz saf saf
Şükür öksürüğü yok burnu gözü akıyor biraz. Ayağına limon sürüyorum o biraz iyi geliyor. Öksürük olmasın da zor oluyor yaa kendim çektiğim içinİnsallah daha fazla uzun sürmez. Nasıl oldu kızın bugun
Bilmiyorum ki ya degisik bisey bulantı var sürekli ne oldugunu anlamadım
Yanmadan ziyade bide bulantı var. Bugünde devam ediyo nasıl biseyse ben anlamadım
Zorla konusturuyolar insanı ya. O zaman evin hic bi iş yapma aksama kadar 3 kişi bi cocuga anca bakılıyosa
Ne yapcaksın hayal bende yarın arkadasımı cagırdım gelebilirse cuma günüde cagırcam ailecek görüstügümüz arkadasları
Soğuk baklavaya benziyor görünüşü inşallah tadıda güzel olmuştur tadınca yazarım mutlakaTeşekkür ederi hayalcim
Aa çikolatalı hiç denemedim nasıl olfu acaba tadına bakınca yaz mutlaka. Gecende komşum söyledi muhallebili yapıyolar ya arasına öylede cok güzel oluyomus onuda bi denemek istiyorum.
Eline sağlık ablacım ben bu dediğini aynen yoğurtlu yapıyorum bazen pirinç bazen yarma varsa onunla. Sulu köfte benim için patatesli olan demekçokta güzel oluyo bonusum, köftelerini kıyma,soğan, köftelik bulgur ,tuz ve baharatlarla yapıyorum sonra minik minik yuvarlıyorum ne kadar minik olursa okadar güzel oluyo ben bi tepsinin içine un koyuyorum yaptığım köfleride ona koyuyorum , sonra kaynayan suya köfteleri salıyorum , biraz pişince 4-5 kaşık kadar yoğurt bi yumurtanın sarısı limon suyu ile terbiye hazırlıyorum terbiyesinide verip birazda onunla pişiyo , tereyağ nane ve toz biberle sos yapıp üzerine cos diye dökünce harika bi çorba oluyo ( yoğurt miktarı çorbanın miktarına göre azaltılıp çoğaltılabilir ) biz çok severiz
bide patatesli yemeğini yapıyolar bazıları onada sulu köfte diyo
Rendeleyip şeker tarçınla kavurup buzluğa atabilirsin.Tüm evi havalandırdım
Wc leri yıkadım
Yatağımızı topladım
Sonra nevresimleri değiştirdim
Nevresimler yıkandı yerleştirdim
Tüm evi süpürdüm
Çöpleri attım
Çorba yaptım hem ahsene hem kendimize
Marketten bişeyler almıştım onları yerleştirdim
Elma vardı 2 tane kalmıştı geçen almıştım 1 kilo bitti sandım 1 kilo daha aldım. Napcam elmaları bilmiyorum bi ahsen yiyor
TurtaTüm evi havalandırdım
Wc leri yıkadım
Yatağımızı topladım
Sonra nevresimleri değiştirdim
Nevresimler yıkandı yerleştirdim
Tüm evi süpürdüm
Çöpleri attım
Çorba yaptım hem ahsene hem kendimize
Marketten bişeyler almıştım onları yerleştirdim
Elma vardı 2 tane kalmıştı geçen almıştım 1 kilo bitti sandım 1 kilo daha aldım. Napcam elmaları bilmiyorum bi ahsen yiyor
Bidaha yaaapAktif Lora bu Remazan salih espirimi kaçırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?