- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
Geçmiş olsunİzmir'de olan var mı kızlar. Bizim evimiz gene fena sallandı ama kısa süreliydi. İnşallah bir şey olmamıştır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsunİzmir'de olan var mı kızlar. Bizim evimiz gene fena sallandı ama kısa süreliydi. İnşallah bir şey olmamıştır.
Hamsi var bizdeAkşama da ne pişirsem bilemedim sizde ne var
Aaa gecmıs olsun canımİzmir'de olan var mı kızlar. Bizim evimiz gene fena sallandı ama kısa süreliydi. İnşallah bir şey olmamıştır.
Kocaeli'nde de 2 gun yokmus su kardesım ne kadar kap varsa su doldurmuşKaç saattir su yok,arıza varmış. Yok canım gergin değilim![]()
Allah sonumuzu hayıretsinKocaeli'nde de 2 gun yokmus su kardesım ne kadar kap varsa su doldurmuş
Başak burcumusun yoksa. Ben miskin balikYooo yanlış insana dedin bunu dostum,ertelemek ve ben aslaaa![]()
Hadi hadi foto bekliyorum,kalk kalk
İyice kendini toplayınca iyi hissedince başlarsın inşallah.Üç ay önce evet,atlattık ama eskisi gibi değiliz
Allah kabul etsin.Bende bugün için istedim,gece bulantı olunca niyetlenemedim.Bir başlasam bende
Ev işi sabah saatlerinde ne yaparsam o kar. Sonrasın da pek iş yapamıyorum ben. Genelde böyle oruç zorlamıyor beni :)Ben de 10 güne 2 gün ara vermeyi düşünüyorum.
6 gün tuttum.
Ağır temizlikleri o ara verdiğim günlerde yapicam. Oruçlu günlerde hafif ama detaylı temizlikleri yapıyorum bu aralar.
Yükselen başakBaşak burcumusun yoksa. Ben miskin balik
Eline sağlıkBugün salonun duvarlarını sildim baştan başa bana yetti
Extra yemek ve bulaşık işlerini yaptım.
Birde pazara gittim. Sebze ve meyvelerini yerleştirsem işim kalmayacak
Amin canımAllah sonumuzu hayıretsin
Badisiz nasıl elin gidiyor bu kadar işe insan bi hadi badim badi badi yürüyelim derBugün yapılanlar
Sabah kahvaltı bulaşığı kaldırıldı odalar toplandı akşamdan kalan çamaşırlar katlandı yerleştirildi salonun halısi kaldırıldı koltukların altını sildim halilari geri serdim tuvalet banyo çamaşır suyuyla yıkandı bulaşık makinesi boşaltıldı mantı yaptım akşam yemeğine oğlan okuldan geldi ona yemek yedirdim ders çalıştırdım birazdan akşam yemeği yiyip film seyredecegiZ öncesinde oğlanı uyutacağım tabi
Silvanın mopuyla duvar silmek inanılmaz kolay ben her ay siliyorum artıkBugün salonun duvarlarını sildim baştan başa bana yetti
Extra yemek ve bulaşık işlerini yaptım.
Birde pazara gittim. Sebze ve meyvelerini yerleştirsem işim kalmayacak
Kalk hadi kalk nerde hareket orda bereket gelirken de yeşil çay yap beraber içelimBiri beni yerimden kaldırsa mutfagı toplasam aksam birde balık vardı gerı geri gidiyor ayaklarım![]()
Negoo resimdeki sensin di mi? Hem çok genç hem çok güzelsin. 25 yaş gibi gösteriyorsunOh afiyet olsunbende son kez şekerli bir granül kahve içeyim
Kolay gelsin
Benimkiler ahşap canım