• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Üç ay önce evet,atlattık ama eskisi gibi değiliz

Allah kabul etsin.Bende bugün için istedim,gece bulantı olunca niyetlenemedim.Bir başlasam bende
İyice kendini toplayınca iyi hissedince başlarsın inşallah.
Ben de 10 güne 2 gün ara vermeyi düşünüyorum.
6 gün tuttum.
Ağır temizlikleri o ara verdiğim günlerde yapicam. Oruçlu günlerde hafif ama detaylı temizlikleri yapıyorum bu aralar.
Ev işi sabah saatlerinde ne yaparsam o kar. Sonrasın da pek iş yapamıyorum ben. Genelde böyle oruç zorlamıyor beni :)

Bugün yapılanlar
Sabah kahvaltı bulaşığı kaldırıldı odalar toplandı akşamdan kalan çamaşırlar katlandı yerleştirildi salonun halısi kaldırıldı koltukların altını sildim halilari geri serdim tuvalet banyo çamaşır suyuyla yıkandı bulaşık makinesi boşaltıldı mantı yaptım akşam yemeğine oğlan okuldan geldi ona yemek yedirdim ders çalıştırdım birazdan akşam yemeği yiyip film seyredecegiZ öncesinde oğlanı uyutacağım tabi

Bugün yapılanlar
Sabah kahvaltı bulaşığı kaldırıldı odalar toplandı akşamdan kalan çamaşırlar katlandı yerleştirildi salonun halısi kaldırıldı koltukların altını sildim halilari geri serdim tuvalet banyo çamaşır suyuyla yıkandı bulaşık makinesi boşaltıldı mantı yaptım akşam yemeğine oğlan okuldan geldi ona yemek yedirdim ders çalıştırdım birazdan akşam yemeği yiyip film seyredecegiZ öncesinde oğlanı uyutacağım tabi
Badisiz nasıl elin gidiyor bu kadar işe insan bi hadi badim badi badi yürüyelim der :D

Bugün salonun duvarlarını sildim baştan başa bana yetti 😂😂
Extra yemek ve bulaşık işlerini yaptım.
Birde pazara gittim. Sebze ve meyvelerini yerleştirsem işim kalmayacak
Silvanın mopuyla duvar silmek inanılmaz kolay ben her ay siliyorum artık :D çok lekeli yerlere cif yapıyorum.

Back
X