Düzenli Evimiz & Hayatımız

işten sonra dehşet bi yağmur varmış dışarda durağa gidip otobüse binip sonra inip diğerine binip eve tabiri caizse donuma kadar ıslanıp geldim☺. biraz ısınıp çocuklarla ilgilenip. marketin kapanmasına 10 dakika kala mantııııı istiyoruzzz diyen cimcimelerin isteğiyle koşar adım markete gittim. yoğurt ve süt almayı unutsamda. oradan bakmam gereken başka birşey vardı koşarak o dükkana da yetiştim yağmur yokken. sonra eve gel. yemek faslı çayı koy. masayı topla mutfağı topla makineyi doldur çalıştır bir bardak çayımı ancak aldım. bir ödevi kaldı büyük çocuğumun sonrası uykuuuuuuu..... bugün çok bişi yapmadım. ama hiç bişey yapmamazlıkta yapmadım☺. Hep derim bir sıfırdan büyüktür.

Koca listemi şuraya tekrar alintilayayim yarın neler yapsam acaba tekrar bir okuyayım

Evet maddelerimi seçtim bana katılmak isteyen etiketlesin beni .

Salon genel temizliği.
Tv ve ünitesini silicem.
Kanepe kenarlari ve ayaklarını silicem.
Masa ve sandalyeler detayli ayaklarına kadar silicem.
dogalgaz peteklerini silicem
salon parke köşe cikintilarini silicem.
salonun koltuk altları supurulup silinecek.
salon kapısı silinecek ic ve dış en üst kisim ve en alt kısımda dahil.
pencere kenarlari ve en üst kısımları silinecek
Diger odalar yüzeysel süpürulup ev işi bitirilecek.

Yemek bulaşık saymıyorum onlar zaten mecburen yaptıklarımız

Okudum canım şifa olsun inşallah çok bilgim yok ama yakın tanıdığım var onun oğlu düzeldi Rabbim büyük

Okudum Allah sifasini versin canim

Şuan okuyamıyorum ama sonra okuyup dua edecegim insallah.. Rabbim şifa versin kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah.

İyi akşamlar nabersiniz?
Akşamdan soruna sabahtan cevap veriyorum.

Iyiyiz sen nasılsın şekerim

Allah şifasını en kisa surede göndersin inşallah okuduk canım.
Araştırma yapıyorsun muhakkak bilgin de vardır ama yine de yazayım hazir gıdalardan uzak durmani çocuğa bol bol ev yoğurdu kemik sulu yemek ve çorbalar ve zeytinyağı öneriyorum. Bunu uygulayan yurtdisinda bir bayan doktor çocuğunun iyileştiğini söylemişti.
Bir de devamli göz temasli oyunlar oynayın ceee gibi. Cocuk kac yaşında bılmıyorum ama her yaş çocuğu seviyor o oyunu. Allah im zorunu kolay eylesin inşallah.

Hayırlı sabahlar negocum.
Çiçek ve zaman ne güzel bir ikili olmuş insani derin düşüncelere götürüyor...

Ben de okudum canım Allah şifasını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…