• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mutfağımı yemek yer yemez topladım yatakta kk da takılıp otizm paylaşımları yapıyorum
Nego Nego için temizlik neyse benim için otizm deneyimi o....
uygun olanlar oğlumun şifası için bir Fatiha okursa 🤲🏻🤲🏻🤲🏻. Allah razı olsun derim
Okudum Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Günaydın herkese
Hem yemek hem temizlik yetişemiyorum daha doğrusu yetiniyorum ama bu sefer oğluma zaman kalmıyor acaba bir gün 2 günlük yemek yapsam 1 gün temizlik böyle yapan var mı nasıl olur acaba diye düşünüyorum ne dersiniz
Ayni konudan bende muzdaribim 😔

Acaba böyle güne bilsek sence nasıl olur var mı ya da başka fikrin
Olabilir neden olmasın.
Senin bir tane benim 2 tane 3-4 yaşlarında çocuk var.
Simdi onlarla sabah enerjimizi attık ben de onları oyunlarına bıraktım hadi oynayın bulaşıkları mutfağı temizlicem dedim. En az 2 saat ev işine kendimi bırakıyorum. Sonra öğle yemeği yapicam.

Dediğin gibi bundan sonra 2 günlük yemek yapsam cok rahat ederim 🤗

UcanSupurge UcanSupurge hem sana hem meyveye de cvp vermiş oldum en azından 🤣

Mutfaktan sonra salonu detaylı temizlicem

Olabilir neden olmasın.
Simdi onlarla sabah enerjimizi attık ben de onları oyunlarına bıraktım hadi oynayın bulaşıkları mutfağı temizlicem dedim. En az 2 saat ev işine kendimi bırakıyorum. Sonra öğle yemeği yapicam.

Kolay gelsin canım 😊

Mutfağımı yemek yer yemez topladım yatakta kk da takılıp otizm paylaşımları yapıyorum
uygun olanlar oğlumun şifası için bir Fatiha okursa 🤲🏻🤲🏻🤲🏻. Allah razı olsun derim
Okudum Allah şifa versin inş

Olabilir neden olmasın.

Evet artık kendi oynamaya başladı biraz biraz iyi oldu en azından daha rahat iş yapıyorum hadi bismillah

Selamün aleyküm hanımlar 🌺
Nasılsınız herkes iyidir inşallah bayadır giremiyorum. Rahatsızım yatıyorum. İnternetim de bitmişti. Biraz baktım ama bitiremedim mesajları. Bu günlerde pek iş de yapamıyorum. Toparlarım inşallah bütün işleri
Geçmiş olsun
işten sonra dehşet bi yağmur varmış dışarda durağa gidip otobüse binip sonra inip diğerine binip eve tabiri caizse donuma kadar ıslanıp geldim☺. biraz ısınıp çocuklarla ilgilenip. marketin kapanmasına 10 dakika kala mantııııı istiyoruzzz diyen cimcimelerin isteğiyle koşar adım markete gittim. yoğurt ve süt almayı unutsamda. oradan bakmam gereken başka birşey vardı koşarak o dükkana da yetiştim yağmur yokken. sonra eve gel. yemek faslı çayı koy. masayı topla mutfağı topla makineyi doldur çalıştır bir bardak çayımı ancak aldım. bir ödevi kaldı büyük çocuğumun sonrası uykuuuuuuu..... bugün çok bişi yapmadım. ama hiç bişey yapmamazlıkta yapmadım☺. Hep derim bir sıfırdan büyüktür.
Umarım hasta olmazsın
İyi akşamlar 🌸 nabersiniz?
Senden ne haber canım
Ettim canım,şifa olsun
Günaydın canım nerdesin
Günaydın herkese
Hem yemek hem temizlik yetişemiyorum daha doğrusu yetiniyorum ama bu sefer oğluma zaman kalmıyor acaba bir gün 2 günlük yemek yapsam 1 gün temizlik böyle yapan var mı nasıl olur acaba diye düşünüyorum ne dersiniz
2 günlük yemek işini kolaylaştırır canım
Günaydın kızlar 🥰🥰🥰
Suların kesileceğini duyduğum için dun aksam yatmadan çoğu işimi yaptım. Birazdan da ortalığı toparlayacağım.
Eline sağlık👏

Hayırlı günler bende dün bütün petekleri açıp içlerini çektirdim sildim sanki ev daha iyi ısındı gibi geldi
Süpürdum heryeri sildim
Bugünde kahvaltı yapıldı bulaşıklar tamam
Renklikeri attım sonrada nevresimleri değiştiririm inşallah
Evi toparladım beyazları katladim yerlerine koydum

Back
X