Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yarın ki ödev ne. Acaba merak ettim,,,, yarın konserve domates yapmayı düşünüyorum uygun bulursam Pazar’dan alıcam
Sabah aklıma ne eserse onu veriyorum genelde özel istediğiniz ödevler varsa söyleyin, şunu da yapsak güzel olurdu dediğiniz varsa.
Kolay gelsin şimdiden konserve için
Yaa çocuklar da haklı sürekli evin içindeler eskiden biz sabahtan akşama kadar sokakta oynar eve çıkınca da yorgunluktan uyur kalırdık
Öyle maalesef

Sabah aklıma ne eserse onu veriyorum genelde özel istediğiniz ödevler varsa söyleyin, şunu da yapsak güzel olurdu dediğiniz varsa.
Kolay gelsin şimdiden konserve için

Öyle maalesef
Yok canım temizlik olsun da farketmez

Amin canım
Nasıl dişiniz çıktı mı Adım atıyor mu. Yaramaz mı
Diş çıkarmadı ama çıkaracak galiba çünkü çok huzursuz.
Emeklemeye başladı, işini görüyor ya hiç adım atmaya niyeti yok.
Iki dakika yalnız bırakmaya gelmiyor maalesef. Yerde bulduğunu ağzına atıyor, banyonun kapısı açılsın hemen oraya, Allahtan gelen giden yok da dış kapı çok açılmıyor. Yoksa bir yolunu bulup dışarı kaçar.

Kolay gelsin ve afiyet olsun ben akşam olunca en fazla mutfağı toparliyorum sonra zibaringen

Slm kızlar. Biraz önce yufkadan börek sardım.yarım òglen pişiririm. Akşama da tavuk kavuracam.yarın kızıda doktora götürcem.kaşımıda aldırmam lazım. 2 makine ćamaşır katlanacak.hepsi yarın yapılacak.ödev olursa onuda yaparım

Kolay gelsinn

Bende yarın yapacaklarımı buraya yazayım da yarın kaytarmayım :)
Ev toplanacak
Süpürülüp silinecek
Banyo temizlenecek
Yürüyüs yapılacak
Yemek yapılacak
Ütü yapılacak
Kitap okunacakk
Vaktim halim olursa mutfağın da rafların tozunu alıp halısını silmeyi düsünüyorum

Şart olmaz mı? Benim bu aralar çok ihtiyacım var. Böyle güzel oldu ama ödev gibi ya, yapmak zorunda hissediyorum.
Size iyi oturmalar.
O zaman bugün güzel maddeler yaz kendine
Eline sağlık ve kolay gelsin canım. Kızının neyi var geçmiş olsun
Ben yaptim hocam banada tik at
Attım canım
Hoş geldin aramıza , kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…