Canım o zaten şart değil içinden geliyorsa yaparsın
Sabah aklıma ne eserse onu veriyorum geneldeYarın ki ödev ne. Acaba merak ettim,,,, yarın konserve domates yapmayı düşünüyorum uygun bulursam Pazar’dan alıcam
Öyle maalesefYaa çocuklar da haklı sürekli evin içindeler eskiden biz sabahtan akşama kadar sokakta oynar eve çıkınca da yorgunluktan uyur kalırdık
Yok canım temizlik olsun da farketmezSabah aklıma ne eserse onu veriyorum geneldeözel istediğiniz ödevler varsa söyleyin, şunu da yapsak güzel olurdu dediğiniz varsa.
Kolay gelsin şimdiden konserve için
Öyle maalesef
Bollll dedikodularrrrBen kaçtım, ablamlarla iki lafın belini kıralım, çocuklar uyumuşken
Diş çıkarmadı ama çıkaracak galiba çünkü çok huzursuz.Amin canım
Nasıl dişiniz çıktı mı Adım atıyor mu. Yaramaz mı
Şart olmaz mı? Benim bu aralar çok ihtiyacım var. Böyle güzel oldu ama ödev gibi ya, yapmak zorunda hissediyorum.Canım o zaten şart değil içinden geliyorsa yaparsın
Ikisini aynı anda yıkıyorum bazen, öyle daha zorTeşekkür ederim. Size de kolay gelsin, banyo işi bizde çok çetrefilli bir iş de .
Kolay gelsin ve afiyet olsun ben akşam olunca en fazla mutfağı toparliyorum sonra zibaringenSelam kızlar
Yemek olarak çökertme kebabı yaptım yedik bulaşık makinasını kızım boşalttı (tekrar doldu tabi)
Evi sabah silmiştim biraz önce tekrardan sildim malum cadı kız olunca heryeri elliyor,,, çamaşır serdim
Küçük cadıyı uyuttum
Şimdi bi nescafe keyfi yapıyorum siz neler yapıyorsunuz bakalım
Ben yaptim hocam banada tik at29 temmuz ödevi :
Toz almak
Nego ✔
@malii ✔
Bonus
Skyler White
Limonsuzzcay
@Lices_s ✔
Kmsl Hnd ✔
O1deren87 ✔
D e f n e
Kızlar kafam dolu, hatırladıklarıma çentik attım, yapanlar söylesin bir zahmet
Kolay gelsinnSlm kızlar. Biraz önce yufkadan börek sardım.yarım òglen pişiririm. Akşama da tavuk kavuracam.yarın kızıda doktora götürcem.kaşımıda aldırmam lazım. 2 makine ćamaşır katlanacak.hepsi yarın yapılacak.ödev olursa onuda yaparım
Saģol canimKolay gelsinn
O zaman bugün güzel maddeler yaz kendineŞart olmaz mı? Benim bu aralar çok ihtiyacım var. Böyle güzel oldu ama ödev gibi ya, yapmak zorunda hissediyorum.
Size iyi oturmalar.
Eline sağlık ve kolay gelsin canım. Kızının neyi var geçmiş olsunSlm kızlar. Biraz önce yufkadan börek sardım.yarım òglen pişiririm. Akşama da tavuk kavuracam.yarın kızıda doktora götürcem.kaşımıda aldırmam lazım. 2 makine ćamaşır katlanacak.hepsi yarın yapılacak.ödev olursa onuda yaparım
Attım canımBen yaptim hocam banada tik at
Hoş geldin aramızaBende yarın yapacaklarımı buraya yazayım da yarın kaytarmayım :)
Ev toplanacak
Süpürülüp silinecek
Banyo temizlenecek
Yürüyüs yapılacak
Yemek yapılacak
Ütü yapılacak
Kitap okunacakk
Vaktim halim olursa mutfağın da rafların tozunu alıp halısını silmeyi düsünüyorum
Rüyanda ödev mi gördün zalımGünaydınnnn1 de yatıp, 5 de 6 da ve en son şimdi 7 de tam uyanan benden
Ödevi düşüneyim