Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyyy kaç gündür yapmak istediğimmmmmmm ve bi türlü yapamadığımmmmm30 temmuz ödevi :
Giysi dolabının herhangi bir bölümünü düzenlemek
Nego
@malii
@Bonus
Skyler White
@Limonsuzzcay
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
Kmsl Hnd
O1deren87
D e f n e
@Ucukkacikk
Hiç sorma canım sürekli bulaşık çöp çıkıyorKolay gelsin ve afiyet olsun ben akşam olunca en fazla mutfağı toparliyorum sonra zibaringen
Maşallah cadı yaaaaa benim kızım da yerde ne görse ağzına atıyor geçen gün ölmüş sineği ağzına atarken yakaladımDiş çıkarmadı ama çıkaracak galiba çünkü çok huzursuz.
Emeklemeye başladı, işini görüyor ya hiç adım atmaya niyeti yok.
Iki dakika yalnız bırakmaya gelmiyor maalesef. Yerde bulduğunu ağzına atıyor, banyonun kapısı açılsın hemen oraya, Allahtan gelen giden yok da dış kapı çok açılmıyor. Yoksa bir yolunu bulup dışarı kaçar.
Ohhhhh mis tavuk en sefdiğimSlm kızlar. Biraz önce yufkadan börek sardım.yarım òglen pişiririm. Akşama da tavuk kavuracam.yarın kızıda doktora götürcem.kaşımıda aldırmam lazım. 2 makine ćamaşır katlanacak.hepsi yarın yapılacak.ödev olursa onuda yaparım
Afiyet olsun.Misafirlerime güzel bir kahvaltı hazırlıyım
Ayy çok dikkatli olmamız lazım. En tehlikeli zamanları. Allah yardımcımız olsun .Maşallah cadı yaaaaa benim kızım da yerde ne görse ağzına atıyor geçen gün ölmüş sineği ağzına atarken yakaladım
Nego , ben dün hepsini düzenlemiştim.30 temmuz ödevi :
Nego
@malii
@Bonus
Skyler White
@Limonsuzzcay
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
Kmsl Hnd
O1deren87
D e f n e
@Ucukkacikk
Günaydın.Kızlar günaydınnnnnnn❤❤❤❤
Sen ödevden muafsın o zamanNego , ben dün hepsini düzenlemiştim.
Ayy çok dikkatli olmamız lazım. En tehlikeli zamanları. Allah yardımcımız olsun .
Günaydın canımGünaydın.
Maşallah ben daha yataktan çıkamadım bizim minnak gece beni sömürüyor 10 kez kalkıyor o yüzden sabah hemen kalkamıyorum... eline sağlık ben dolap içi, cam perde temizliği yaptığım vakit tüm ev tertemiz gibi geliyor,inanılmaz huzur geliyor içime :)Kızlar minnoşum uyuyorken dolabımı düzenledim sürgülü dolabın hepsini döktüm sildim tekrardan katladım yerleştirdim,,, ütü vardı bir sürü onları yaptım çamaşır topladım
Şimdi azıcık dinlenim kızım uyanmak üzere Nego canım yarın için ödev olarak da Şifonyer ve komidinleri ver de yatak odası bitsin bariiiiiiiii yoksa yapacağım yok valla. Böyle mecburi oluyorrrr
Canım bizim de yataklar daha toplanmadıMaşallah ben daha yataktan çıkamadım bizim minnak gece beni sömürüyor 10 kez kalkıyor o yüzden sabah hemen kalkamıyorum... eline sağlık ben dolap içi, cam perde temizliği yaptığım vakit tüm ev tertemiz gibi geliyor,inanılmaz huzur geliyor içime :)
Ablana çekmiş sin bacım.kızın bacağında morluk var o yüzden götürcem doktora.benimde şifonyerleri düzenlemem lazım.çocuklar çok karıştırmışCanım bizim de yataklar daha toplanmadı
Kız uyuyorken dolapları halleşeyim yoksa durmaz diye hemen yaptım kahvaltı da yapmadım daha,,, benim de ev temizse çok mutlu oluyorum ama dağınık olduğu zaman sinir basıyor beniiiii
Hocam üstünün tozunu alsam dolabın yani olur mu? Ic kısmı yeni tasindigimdan mütevellit temiz olabilir30 temmuz ödevi :
Nego
@malii
@Bonus
Skyler White
@Limonsuzzcay
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
Kmsl Hnd
O1deren87
D e f n e
@Ucukkacikk
Bayağı dip köşe temizlik canım kolay gelsinGünaydın bayanlar :) eşim bu gece nöbette olacağından onunla birlikte ben de uyumuşum :) bugün işim çok :)
Önce ödevimi yapacağım aklımdaydı zaten iyi oldu :)
Sonra bütün ev dip köşe süpürüp silinecek
Balkonlar yıkanacak
Küçük halılar havalanacak
Makine çalışacak çamaşır Faslı var
Tuvalet banyolar yıkanacak
Kiler düzenlenecek...
İş bitmez akşama ancak gelirim yazarım yaptıklarımı :) :)
Tabiki de erkenden iş bitirmeyi senden öğrendimAblana çekmiş sin bacım.kızın bacağında morluk var o yüzden götürcem doktora.benimde şifonyerleri düzenlemem lazım.çocuklar çok karıştırmış
Olur tabi ki canımHocam üstünün tozunu alsam dolabın yani olur mu? Ic kısmı yeni tasindigimdan mütevellit temiz olabilir