- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Çok teşekkür ederim. Çok şükür çocuklar yanımda değildi. Tek tesellim bu.Geçmiş olsun canım ufak atlatmışsın bende 2 gün önce cam su şişesi kırdım hala ufakta olsa çıkıyor
Neyse çok şükür rabbim korumuşÇok teşekkür ederim. Çok şükür çocuklar yanımda değildi. Tek tesellim bu.
Nasılda hevesli girişmiş evi toparlıyordum. Hevesim kursağımda kaldı.
Allah bağışlasın senin kuzulara da maşallah♡Geçmiş olsun canım ufak atlatmışsın bende 2 gün önce cam su şişesi kırdım hala ufakta olsa çıkıyor
Ohhh maşallah kuzuya
Benim 2 kızım var büyük 12.5 yaşında küçük 11 aylık
İyi sohbetler misafirlerinle
Aynen yaaa hiç iş bitmiyorrrrr
Sağ ol canım :)Helva miafiyet olsun
Sağol canımGeçmiş olsun canım ufak atlatmışsın bende 2 gün önce cam su şişesi kırdım hala ufakta olsa çıkıyor
Ohhh maşallah kuzuya
Benim 2 kızım var büyük 12.5 yaşında küçük 11 aylık
İyi sohbetler misafirlerinle
Aynen yaaa hiç iş bitmiyorrrrr
Oh ellerine sağlıkSelam kızlar
Yemek olarak çökertme kebabı yaptım yedik bulaşık makinasını kızım boşalttı (tekrar doldu tabi)
Evi sabah silmiştim biraz önce tekrardan sildim malum cadı kız olunca heryeri elliyor,,, çamaşır serdim
Küçük cadıyı uyuttum
Şimdi bi nescafe keyfi yapıyorum siz neler yapıyorsunuz bakalım
Tabi ya yorar yine deYolluk gibi kesme halı ama yine de yordu valla :)
Bende bugün bütün halıları yıkamaya gönderdimYolluk gibi kesme halı ama yine de yordu valla :)
Senin çocuklar kaç yaşındaSağol canım
Oh ellerine sağlıkben yorgun bitkin çocukların ağlaması ile uğraşıyorum
Tabi ya yorar yine de
Biri 5 yaşında diğeri 8,5 aylık teyzesi.Neyse çok şükür rabbim korumuşkaç yaşında çocukların
8.5 ve 4.5 yaşındalar canım, Allah dileyen herkese nasip etsin. Bugün ev kalabalık +3 çocuk daha varSenin çocuklar kaç yaşında
Ayy hepimizin Bebişleri var❤❤❤
Ayyyy çok zordur biliyorum ablamlarla ve yiğenlerimle annemde olduğumuzda ayyyyy her o dadan çocuk çıkıyordu8.5 ve 4.5 yaşındalar canım, Allah dileyen herkese nasip etsin. Bugün ev kalabalık +3 çocuk daha var
Ben de29 temmuz ödevi :
Toz almak
Nego ✔
@malii ✔
Bonus
@Stockholm
Limonsuzzcay
@Lices_s ✔
Kmsl Hnd ✔
O1deren87 ✔
D e f n e
Kızlar kafam dolu, hatırladıklarıma çentik attım, yapanlar söylesin bir zahmet
Ya didişmeyip oynasalar çok güzel aslında onlar için ama işte çocuk milleti illa kavga edecekAyyyy çok zordur biliyorum ablamlarla ve yiğenlerimle annemde olduğumuzda ayyyyy her o dadan çocuk çıkıyordu
Yarın ki ödev ne. Acaba merak ettim,,,, yarın konserve domates yapmayı düşünüyorum uygun bulursam Pazar’dan alıcam29 temmuz ödevi :
Toz almak
Nego ✔
@malii ✔
Bonus
@Stockholm
Limonsuzzcay
@Lices_s ✔
Kmsl Hnd ✔
O1deren87 ✔
D e f n e
Kızlar kafam dolu, hatırladıklarıma çentik attım, yapanlar söylesin bir zahmet
Allah razı olsun. Seninkileri de hepimizinkileri de Rabbim korusun ve anasına babasına bağışlasın.Maşallahhh
Yaa çocuklar da haklı sürekli evin içindeler eskiden biz sabahtan akşama kadar sokakta oynar eve çıkınca da yorgunluktan uyur kalırdıkYa didişmeyip oynasalar çok güzel aslında onlar için ama işte çocuk milleti illa kavga edecek
Amin canımAllah razı olsun. Seninkileri de hepimizinkileri de Rabbim korusun ve anasına babasına bağışlasın.
❤❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?