- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.424
Yeni evlenen mi geldikızlar huyoğunum bu günler ya kızım geldi el öpmeye de ondan
Aa yine mi misafir yoksa dünki misafirler miKızlar misafirim olduğu için gelemiyorum pek
Bir ben gördüm sanki :) ben de çoook yorulmuşum şimdi oturdum TV karşısına internetten bir şeyler izleyeceğim eşim de yok tekim dinlenme modu :) :)Kızlar çok yoruldummmm yaaaaa
Sabah ki yaptığım işler haricinde evi süpürdüm sildim yemek yendi bulaşıklar yerleştirildi minnoşum uyuttum banyo yaptım
Şimdi nescafe keyfi yapıyorum
Ayyyyy sabahtan beri hiç oturmadım yaaaaa
Bol keyifler canımBir ben gördüm sanki :) ben de çoook yorulmuşum şimdi oturdum TV karşısına internetten bir şeyler izleyeceğim eşim de yok tekim dinlenme modu :) :)
Sana da canımBol keyifler canım
Ayyyy valla koltukla aşk yaşıyorum resmennnnn dinlenmek ne güzel şeyyyyy yaaaaaSana da canım
Hele ki ev temizken daha ayrı tadıAyyyy valla koltukla aşk yaşıyorum resmennnnn dinlenmek ne güzel şeyyyyy yaaaaa
Çok doğruuuuuuuHele ki ev temizken daha ayrı tadı
Senin çocukların var sanırım canım e gayet normal değil mi :) bende çocuk yok ama iki gün sonra bende de durum aynı sanki 10 kişi yaşıyor evdeÇok doğruuuuuuu
Keşke hep temiz kalsa İnan ki şuanda yapacak bi işim yok ama sabah kalkınca her yer dağınıkmm
Evet canım çocuklar var zaten küçüğüm hiç durmuyor akşama kadar onun peşinde dolan dur zorla ablasında duruyor o sırada iş yemek yapabiliyorum,,,Senin çocukların var sanırım canım e gayet normal değil mi :) bende çocuk yok ama iki gün sonra bende de durum aynı sanki 10 kişi yaşıyor evde
Olsun canım maşallah onlara keşke benim de olsa da temizlik falan yapmasam da olur :)Evet canım çocuklar var zaten küçüğüm hiç durmuyor akşama kadar onun peşinde dolan dur zorla ablasında duruyor o sırada iş yemek yapabiliyorum,,,
Olsun canım maşallah onlara keşke benim de olsa da temizlik falan yapmasam da olur :)