Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hanımlar bugün çok bir şey yapmadım açıkçası. Dağınıklığı toplayıp süpürdüm sadece. ( süpürgenin fırçalı başlığı var. Onunla parkeleri süpürünce silmiş gibi oluyor. O yüzden silmedim yani. )
Yemek yaptım. Fırında patates tavuk. Çayın yanına da sadece kek.
Tam niyetleniyorum ki kitap okuyayım benim cimcime uyumuyor.
Eğer uyursa bir kahve keyfi yapmayı düşünüyorum ama nasip kısmet.

Kızlar dünkü planını uyguladım.önce hastane sonra kuaför işlerini hallettim. Sonra biraz alışveriş yaptım eve geldim.ciğer pişirdim benim sıpalar yemedi ler. Öf sonra şunu getir anne bunu yap anne yoruldum.bulaşık mak.çalıştırdım. 2 mak.ćamaşır katladım.salonu süpürdüm. Ortalığı topladım.namaz kılınacak şimdi.yemekte yapılacak

Kızlar çok yoruldummmm yaaaaa
Sabah ki yaptığım işler haricinde evi süpürdüm sildim yemek yendi bulaşıklar yerleştirildi minnoşum uyuttum banyo yaptım
Şimdi nescafe keyfi yapıyorum

Ayyyyy sabahtan beri hiç oturmadım yaaaaa

Bir ben gördüm sanki :) ben de çoook yorulmuşum şimdi oturdum TV karşısına internetten bir şeyler izleyeceğim eşim de yok tekim dinlenme modu :) :)

Senin çocukların var sanırım canım e gayet normal değil mi :) bende çocuk yok ama iki gün sonra bende de durum aynı sanki 10 kişi yaşıyor evde
Evet canım çocuklar var zaten küçüğüm hiç durmuyor akşama kadar onun peşinde dolan dur zorla ablasında duruyor o sırada iş yemek yapabiliyorum,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…