Düzenli Evimiz & Hayatımız

Memleket dönüşü eşim evi bayağı kirletmiş
Akşamdan beri topla düzenleme yaptım
Sabahta süpürdüm bir güzel dip köşe sildim toz aldım
Wc ve banyoyu çamaşır suyu döküp bir güzel yıkadım
3 makine çamaşır yıkandı halen yıkanacak var
Şu erkekler Tek kalınca evi batırıyorlar

Bizim burda da köy yumurtası tanesi 7 tl den satılıyor ramazan da almıştım. Şimdi kayınvalidem sağolsun verdi bahçede tavukları var organik
Şu süreçte organik beslenmeye çalışıyorum olabildiğince
Köy tavuğunun lezzeti başka ya harika oluyor markettekilerin tadı bile yok ama mecburen alıyoruz

En iyisi aslında kendinizin beslediği. Gümrükten dönen sebzeleri biz yiyoruz

Bayramın 2.günü şoktaki yumurta 105 liraydı bu hafta 89.9 a satmaya başladılar.

Bayram diye 15 lira fark koyarak baya kazanmışlardır toplamda
Bizimde altta market var 1 numara yumurta ramazanda 200 liraydı. Şimdi düştü mü bilmiyorum. Gerçekten ayıp

Gluten de geçici kısırlığa sebep oluyor diyorlar hiç kesmeyi denedin mi. Tabi bunu yapmak biraz zor ama

Amin inşallah
Yok atmadin canım ne ki macun mu
Bu sayfası. Memnuniyetlerde de var geri dönüşler. Ara ara hikayede paylaşıyor da

Tomris Hatun macunuymuş. Yorumları da var burda

şifacımızda geldi

Sağol canım bakaym

Boyun fıtığım ilerledi heralde sırtıma yakın yerde hep yanma olurdu şimdi ensemde bi nokta aşırı acıyor ağrıyor hareketimle değişiyor
Geçmiş olsun canm kendini yorma dinlen
Bende dün mra girdim raporda L4-L5 disklerde denejerasyon yazıyor bel fıtığı başlangıcı mı olmuş

Odaları havalandırdım 5 dk hava buz
Yatagı toparladım
Kahvaltı bulaşıklarını koyup makineyi çalıştırdım
Ocak sildim
Mutfak camını sildim balkona baktığı için sildim diğer yerleri silemem hava soğuk
Odaları süpürdüm
Yatak odasının tozunu aldım
Banyoyu yıkadım
Kahve demlemiştim onu içiyorum

Geçmiş olsun canm kendini yorma dinlen
Bende dün mra girdim raporda L4-L5 disklerde denejerasyon yazıyor bel fıtığı başlangıcı mı olmuş
Neden mr a girmiştin baloncuk ? En son bebek denemende doktorun anlamadı amh düştüğünü ? Yakın zamanda tedavi olmuştun çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…