- 28 Ekim 2022
- 8.129
- 21.978
- 278
- 29
B3n marketten yumurta hiç alamıyorum yaBayramın 2.günü şoktaki yumurta 105 liraydı bu hafta 89.9 a satmaya başladılar.
Bayram diye 15 lira fark koyarak baya kazanmışlardır toplamda
En iyisi aslında kendinizin beslediği. Gümrükten dönen sebzeleri biz yiyoruzSwetim biz bahçede besledik inanki bahçedeki tavukla marketteki tavuk arasında tonlarca fark var
5 6 senedir beslemiyoruz son iki sene hiç beslemedik öncesi yazları besleyip kışa doğru kesip dolaba atıyorduk
Ben çok yoruluyorum diye bırakmıştık haberleri duyunca bu yıl besleyelim bari diyoruz
Çilek almayın diyorlar pazarda çilekler nerdeyse elma gibi hepsi ilaçlı hepsinin yapısıyla oynandı
Çok hastalık çok hasta var nasıl ayıracağız bilemiyorum
Zehir yiyoruz kısacası
Yaparsın inşallah nanem için rahat olurBen bu sene kendim yetiştirmeyi düşünüyorum inşallah yapabilirim ev bahçeli de eşimi ikna edeceğim
Bizimde altta market var 1 numara yumurta ramazanda 200 liraydı. Şimdi düştü mü bilmiyorum. Gerçekten ayıpBayramın 2.günü şoktaki yumurta 105 liraydı bu hafta 89.9 a satmaya başladılar.
Bayram diye 15 lira fark koyarak baya kazanmışlardır toplamda
Gluten de geçici kısırlığa sebep oluyor diyorlar hiç kesmeyi denedin mi. Tabi bunu yapmak biraz zor amaBizim burda da köy yumurtası tanesi 7 tl den satılıyor ramazan da almıştım. Şimdi kayınvalidem sağolsun verdi bahçede tavukları var organik
Şu süreçte organik beslenmeye çalışıyorum olabildiğince
Köy tavuğunun lezzeti başka ya harika oluyor markettekilerin tadı bile yok ama mecburen alıyoruz
Bu sayfası. Memnuniyetlerde de var geri dönüşler. Ara ara hikayede paylaşıyor daAmin inşallah
Yok atmadin canım ne ki macun mu
şifacımızda geldiBu sayfası. Memnuniyetlerde de var geri dönüşler. Ara ara hikayede paylaşıyor da
Uzm. Cengizhan GÜLLÜZ (@kurtulusorman.ciftligi) • Instagram photos and videos
680K Followers, 106 Following, 403 Posts - See Instagram photos and videos from Uzm. Cengizhan GÜLLÜZ (@kurtulusorman.ciftligi)www.instagram.com
Tomris Hatun macunuymuş. Yorumları da var burda
Kadın Yumurtalık Güçlendirmeye Yardımcı Karışım "Kadın sağlığı için bir hazine.."
Kadınlarda yumurtalık sağlığını artırmaya yardımcı olan, menopoz etkilerini tedavi eden ve adet düzensizliklerini düzenlemeye yardımcı olan çeşitli tohumlar ve baharatlar bulunmaktadır. İşte bu amaçlar için yaygın olarak kullanılan bazı tohumlar ve baharatlar: Keten Tohumu : Omega-3 yağ asitleri...or-man.net
Sağol canım bakaymBu sayfası. Memnuniyetlerde de var geri dönüşler. Ara ara hikayede paylaşıyor da
Uzm. Cengizhan GÜLLÜZ (@kurtulusorman.ciftligi) • Instagram photos and videos
680K Followers, 106 Following, 403 Posts - See Instagram photos and videos from Uzm. Cengizhan GÜLLÜZ (@kurtulusorman.ciftligi)www.instagram.com
Tomris Hatun macunuymuş. Yorumları da var burda
Kadın Yumurtalık Güçlendirmeye Yardımcı Karışım "Kadın sağlığı için bir hazine.."
Kadınlarda yumurtalık sağlığını artırmaya yardımcı olan, menopoz etkilerini tedavi eden ve adet düzensizliklerini düzenlemeye yardımcı olan çeşitli tohumlar ve baharatlar bulunmaktadır. İşte bu amaçlar için yaygın olarak kullanılan bazı tohumlar ve baharatlar: Keten Tohumu : Omega-3 yağ asitleri...or-man.net
Yok denemedim hiçGluten de geçici kısırlığa sebep oluyor diyorlar hiç kesmeyi denedin mi. Tabi bunu yapmak biraz zor ama
Kız bunlar 3 numara neyine fiyatı çıkarıp indiriyolarsa.Bizimde altta market var 1 numara yumurta ramazanda 200 liraydı. Şimdi düştü mü bilmiyorum. Gerçekten ayıp
Geçmiş olsun canmBoyun fıtığım ilerledi heralde sırtıma yakın yerde hep yanma olurdu şimdi ensemde bi nokta aşırı acıyor ağrıyor hareketimle değişiyor
Neden mr a girmiştin baloncuk ? En son bebek denemende doktorun anlamadı amh düştüğünü ? Yakın zamanda tedavi olmuştun çünküGeçmiş olsun canmkendini yorma dinlen
Bende dün mra girdim raporda L4-L5 disklerde denejerasyon yazıyor bel fıtığı başlangıcı mı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?