Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkimizin de ailesi akrabaları burda, kendi memleketimizKendi ailenmi bu bahsettiğin? Biz bayramda veya arada gidiyoruz 1ay fln kaldığım oluyor mutluyum orda. Eşim benden mutlu görünüyor.
Ay iki saattir fotoğraf yüklemeye çalışıyorum şimdi ben mutfağı siliyorum ya bu kulpları lekeli gibi kalıyor:/
Ben sirkeli suyla siliyorum hepsi parlıyorAy iki saattir fotoğraf yüklemeye çalışıyorum şimdi ben mutfağı siliyorum ya bu kulpları lekeli gibi kalıyor:/
Bence de çok dip dibe yaşamak çoğu insanı hayatına dahil etmek demek.İşte herkesin beklentisi derdi farklı. Evlendim ilk 4 yıl gurbette kaldık, o zaman çok huzurlu mutluydum. Sonra buraya memlekete geldik her şey tepetaklak oldu.
Tekrar o günlere dönmeyi, orda yaşamayı çok isterdim.
Aile yanında olmak her zaman huzur getirmiyor..... Şu dk dese eşim giderim tekrar
Parmak izi zaten kalıyor da kulplar sanki böyle iyi kurulanmamis da lekeli gibiparmak izi mi kaliyor canım ? benim de leke değil de parmak izi gibi oluyor sık sık siliyorum
Attim valla kuzum 7 yildir ilk defaBen hiç aymadım yıpranır diye düşünüyorum. Atma bence
İnşallah canım
Umut senelerdir var ama icraat yok canım. Doğumlarda,gebeliklerde hep yalnız. Sabah erkenden gidip gece gelen eş. Ödevi,yemeği aklına gelecek hertürlü iş bende bunaldım inanki. Birde ben yurtdışından gelin geldim,sonradan annemlerde tr ye yerleşti. Zaten ayak uydurmaya çalışırken,kültüre alışırken anam ağladı birde teklik derken kaldırmıyor bünyem
Cifle parlatmayı dene oraları daAy iki saattir fotoğraf yüklemeye çalışıyorum şimdi ben mutfağı siliyorum ya bu kulpları lekeli gibi kalıyor:/
Canım poşetle yap, sonra durula sil yaniTemizlik cahili gibi oldum da beze cif döküyüm öyle mi siliyim
Bende aynısını yapacağımBende küçük oğlumu yıkıyayım, sonra bende duş alayım, gerginliğim gider belki