Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir kolumuz kanadımız kırık oluyor. Hiçbir zaman ilk biz olmuyoruz. Hep idare etmek zorunda olan ikinci planda olsa da olan tarafız.
Onu söylemek istedim aslında.
Yani anneni babanı eleştirmek için söylemedim.

Artık önüne bakıyorum ben de zaten. Geçmişi düşünmemeye çalışıyorum. Tek pişmanlığım keşke tedavi olmadan evlenmeseydim. Evliliğimi sağlıklı bir şekilde yürütemiyorum maalesef.

Ben de aynıyım canım. Ama senin yine bir umudun var. Insallah gönlüne göre olur her şey. ❤❤❤❤❤

Sıkma canını en azından bir süren var geçer inşallah o zamana kadar bebişinde büyür geçer hepsi.süresi olmayıp meçbur bırakılan çok insanlarda var.
Ever çok şükür sayılı gün ama cayarsa işte ozaman naparım hiç bilmiyorum.. yeniden yalnızlığa mahkuö edemem kendimi orası kesin. Ben çekip giderim gelmek isteyen gelir..

Ben hiç aymadım yıpranır diye düşünüyorum. Atma bence
İnşallah canım
Ben de aynıyım canım. Ama senin yine bir umudun var. Insallah gönlüne göre olur her şey. ❤❤❤❤❤
Umut senelerdir var ama icraat yok canım. Doğumlarda,gebeliklerde hep yalnız. Sabah erkenden gidip gece gelen eş. Ödevi,yemeği aklına gelecek hertürlü iş bende bunaldım inanki. Birde ben yurtdışından gelin geldim,sonradan annemlerde tr ye yerleşti. Zaten ayak uydurmaya çalışırken,kültüre alışırken anam ağladı birde teklik derken kaldırmıyor bünyem

Karbonatla temizleniyor ayrıntısını bilmiyorum netten bir bak canım
Eşinin istememe sebebi ne?

gayet iyi anlıyorum seni, hak da veriyorum. çok kisi eleştirdi annemi ama ben onu anladım. sebepleri vardı, bir gün sana anlatırım özelden çok uzun çünkü.
ama yalnız kalmak tamamen benim tercihimdi ve çok mutluydum. sık sık annemi gidip görüyordum filan. çok mutlu bir hayatım vardı. üvey babam da çok iyi bir insandır.

İşte herkesin beklentisi derdi farklı. Evlendim ilk 4 yıl gurbette kaldık, o zaman çok huzurlu mutluydum. Sonra buraya memlekete geldik her şey tepetaklak oldu.
Tekrar o günlere dönmeyi, orda yaşamayı çok isterdim.
Aile yanında olmak her zaman huzur getirmiyor..... Şu dk dese eşim giderim tekrar

Karbonatla temizleniyor ayrıntısını bilmiyorum netten bir bak canım

Eşinin istememe sebebi ne?
Siğorta pirimini iş yeri zamanında geç başlatmış canım. Çıkarsa tazminat talep edemiyor patronun insafına kalmış. 1,5 sene sonra pirimi doluyor ve kendi ayrılsa bile alabiliyor tazminatını. (Baya yüklü bir mebla) Ben diyorum ki 13 senelik elemanısın git konuş belki yarısını verirler 2günlük eleman değilsin ki hak var hukuk var. Ama yok inat ediyor vermezlermiş,minnetmi etsinmiş.. denemeden yok çekiyor yani. Açık açık dedim o gün geldiğinde yine kalmaya devam edersen tek kalırsın dedim,yok gideceğiz dedi. Bakalım..

biraz sık dişini o zaman canım, Allah yardımcın olsun. Gerçekten zor yalnız kalmak.

Nego sevgili öğretmenim ve arkadaşlarım birşey sorabiler miyim
Ayy öğretmen mi ben mi
Canım ama eşin haklı niye emeği çöpe gitsin. O güne kadar sabret sen, inşaallah gönlünce olur

Kendi ailenmi bu bahsettiğin? Biz bayramda veya arada gidiyoruz 1ay fln kaldığım oluyor mutluyum orda. Eşim benden mutlu görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…