Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eline sağlık

bende bulaşık makinesinde altinda su kaliyordu.
dün eşim farketti
meğer lavabo tıkanikmiş gitmiyormuş biz plastik bozuk sandik.
o degilmiş..
dün eşim onla uğraştı.
bulaşık makineyi sirke ile temizliyorum. mis gibi oluyor.
ayda bi kere boş çalıştırmak lazim Nego

Dün neler yapmıştım

Pek de bir şey yapmadım aslında
Yatakları evi toplama
Evi süpürdüm
Yemek yaptım
Mutfak bulaşık faslı bir kaç kere
Banyoyu sildim
İki makine çamaşır astım
Genel olarak tembellik yaptım çünkü sular akşama kadar kesikti.
Bu ara enerjim de yok zaten bir durmak kendime gelmek istiyorum açıkcası

Sirke bende kullanıyorum da bozuyor diyorlar bilmiyorum, gerçi bir şey olmadı ama. Bir kere seninki gibi tıkanmıştı o kadar. Onu da kendim uğraştım da yaptım geçmiş zaman

Ben hep 6da kalkıyorum ama eşim gittikten sonra uyuyorum tekrar...
Bende 6 da kalkıyorum canım ama küçüğün zoruyla bir saat oyalanıyorum yatakta. Çocuk olmak böyle işte ben gözümü zor açıyorum o deli fişek gibi kalkıyor

Sirke bende kullanıyorum da bozuyor diyorlar bilmiyorum, gerçi bir şey olmadı ama. Bir kere seninki gibi tıkanmıştı o kadar. Onu da kendim uğraştım da yaptım geçmiş zaman
lavabodan geliyor .bulaşık makinede sorun yok.
kirli koyamiyorum artık korkudan yıkayıp koyuyorum kirli konunca bozuluyor makine.

ya şu esma okuma olayı nasıl oluyor. Diyelim ki El Vekil esması, 120 kere okunmalı. 120 kere El Vekil denilerek mi okunuyor? Yoksa başka bir yöntemi mi var?

ya şu esma okuma olayı nasıl oluyor. Diyelim ki El Vekil esması, 120 kere okunmalı. 120 kere El Vekil denilerek mi okunuyor? Yoksa başka bir yöntemi mi var?
El Vekil veya Ya Vekil diye okuyorsun. Aslında okunma saatleri de var esmaların. İnternette yazıyor ayrıntılı olarak o saatler.

Efoo nasılsın.
Görevleri verirken beni de etiketler misin ben de yapayım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…