Eline sağlık20.08.09
dünkü planim.
eve gidince yemegi yap. bulaşık makine boşalt. yerleştir. Tamam ( bulaşıklari eşim yaptı salça yapıyordu o sirada.
başörtü çekmeceleri düzenle. tamam
kullanmadıklari kaldir. ciks
evi süpür. ciks
başka aklıma gelmiyo
dün plan dişi yaptıklarim:
kızımla vakit geçirdim çizim yaptık.
kızı yıkadim.
giysileri hazirladim ( bugün anneannesinde)
perşembe günü gidecektik o gün eşimin dayısının oğlunun nişani çikti. plani erkene aldim anneme msj attim yarin geliyoruz diye.
sanirim iki gün yemek yapamiycam
perşembe günü erken gidecegimizi düşünüyorum.
eşim salça yaptı yardim ettim biraz. ben böle şeyleri uğraşmayı sevmiyorum.
yatak odasini düzene sokmam lazim. çok aşırı daginik
beyaz sirke ile çalıştır.Dün bulaşık makinesine baktım çok kirliydi. Dedim kiNego bulaşık makinesini ödev verirse ben nasıl temizleyeceğim bunu?
Ben hep 6da kalkıyorum ama eşim gittikten sonra uyuyorum tekrar...Günaydın, eline sağlık. Erken kalkan yol alır
Sirke bende kullanıyorum da bozuyor diyorlar bilmiyorum, gerçi bir şey olmadı ama. Bir kere seninki gibi tıkanmıştı o kadar. Onu da kendim uğraştım da yaptım geçmiş zamanbende bulaşık makinesinde altinda su kaliyordu.
dün eşim farketti
meğer lavabo tıkanikmiş gitmiyormuş biz plastik bozuk sandik.
o degilmiş..
dün eşim onla uğraştı.
bulaşık makineyi sirke ile temizliyorum. mis gibi oluyor.
ayda bi kere boş çalıştırmak lazimNego
Bende 6 da kalkıyorum canım ama küçüğün zoruylaBen hep 6da kalkıyorum ama eşim gittikten sonra uyuyorum tekrar...
lavabodan geliyor .bulaşık makinede sorun yok.Sirke bende kullanıyorum da bozuyor diyorlar bilmiyorum, gerçi bir şey olmadı ama. Bir kere seninki gibi tıkanmıştı o kadar. Onu da kendim uğraştım da yaptım geçmiş zaman
Benimki lavabo kaynaklı değildi, gideri tıkamıştı bir şey, cam kırığı falan tıkıyormuşlavabodan geliyor .bulaşık makinede sorun yok.
kirli koyamiyorum artık korkudanyıkayıp koyuyorum kirli konunca bozuluyor makine.
Evet ya uykunun kıymetini bilmiyolar,Bende 6 da kalkıyorum canım ama küçüğün zoruylabir saat oyalanıyorum yatakta. Çocuk olmak böyle işte ben gözümü zor açıyorum o deli fişek gibi kalkıyor
ya şu esma okuma olayı nasıl oluyor. Diyelim ki El Vekil esması, 120 kere okunmalı. 120 kere El Vekil denilerek mi okunuyor? Yoksa başka bir yöntemi mi var?21 ağustos ödevi
Bulaşık makinesini temizlemek, kapağını açınca altta görünen kısmı unutmayın o kısım çok kirleniyor ve boş çalıştırın
Manevi olarak El-Vekil esmasının anlamına bakalım, Vekil olan Allah a bu konuda gerçekten kendimizi tam teslim ediyor muyuz düşünelim.
Okunma sayısı kadar okuyalım.
(manevi ödevi yapmak isteyenler için veriyorum)
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Babayani
@D e f n e
@bellok
Psikolojik Deliii
@sweet mom
@beybisi35
@Feminas
@Zinmem
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@MigiMadid
@deep_sea
120 tane çekiyorsun sadece..ya şu esma okuma olayı nasıl oluyor. Diyelim ki El Vekil esması, 120 kere okunmalı. 120 kere El Vekil denilerek mi okunuyor? Yoksa başka bir yöntemi mi var?
tamam sadece sayısı neyse o kadar El Vekil diyorum tesbihle vb.120 tane çekiyorsun sadece..
El Vekil veya Ya Vekil diye okuyorsun. Aslında okunma saatleri de var esmaların. İnternette yazıyor ayrıntılı olarak o saatler.ya şu esma okuma olayı nasıl oluyor. Diyelim ki El Vekil esması, 120 kere okunmalı. 120 kere El Vekil denilerek mi okunuyor? Yoksa başka bir yöntemi mi var?
Efoo nasılsın.21 ağustos ödevi
Bulaşık makinesini temizlemek, kapağını açınca altta görünen kısmı unutmayın o kısım çok kirleniyor ve boş çalıştırın
Manevi olarak El-Vekil esmasının anlamına bakalım, Vekil olan Allah a bu konuda gerçekten kendimizi tam teslim ediyor muyuz düşünelim.
Okunma sayısı kadar okuyalım.
(manevi ödevi yapmak isteyenler için veriyorum)
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Babayani
@D e f n e
@bellok
Psikolojik Deliii
@sweet mom