- 6 Şubat 2018
- 11.201
- 14.568
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimiz öyleyiz canım. Sagolsunlar giyiyolar tshortleri çıkarıyorlar. Giyiyolar çıkarıyorlarÇamaşır bitmiyor
Cok tezcanli yay.. Benim annem yay. Eve misafir gelecegi zaman bir telasa düşüyor. Kavanoz kırıyor tabak kırıyor. Babam kızıyor ona hep. Bir yere gidilcek olsun saat 10 da. 9.45 te hazır. Biz hala oyalanirizDe mi maşallahı var vallahi
Akşam akşam sinirimi zıplattılarHepimiz öyleyiz canım. Sagolsunlar giyiyolar tshortleri çıkarıyorlar. Giyiyolar çıkarıyorlar
Akşam akşam sinirimi zıplattılar
Gece gece kalkıp 2. Makine çamaşırında yıkaması içinde çalıştırmazdım daYay olmasan belki bu kadar gerilmezdin hacı
Bende calistircaktim da , dedim neyse yarina. Havlu ve nevresim var içinde.. Yagmur başladı iyiki calistirmamisim.Boş duran makineyi kul sevmez gece gece 3 . Makineyide çalıştırdım ve uyumuyorum artık
Dediğin kutuların birine örtü koyabilirsinNego hocam bugünün ödevini yaptım.
Kaşık çekmecem düzenliydi sildim tekrar yerleştirdim.
Diğer çekmecelerle başım dertte biri derin ne koysan devriliyo dağılıyo sıralı duramadığı için.
Organizer görevi görsün diye içine sepetler aldım bi tık fayda etti ama yine olmuyo.
3 çekmeceli mutfak olurmu ya
Şimdi döktüm yine düzelticem.
Okul zamanı beslenme için bir sürü örtüm oluyo ben nereye koyucam onları
Havlular ilk gün ki gibi yumuşak kalmıyor maalesef, ne yaparsan yapBende calistircaktim da , dedim neyse yarina. Havlu ve nevresim var içinde.. Yagmur başladı iyiki calistirmamisim.
Bisey soracam. Benim havlularim elimi kurulamiyor. Internette yumusatici koymayin havlulara gibi bisey görmüştüm acaba ondan midir. Bide ütü de yapiyorum havlulara
Dün bulaşık makinesine baktım çok kirliydi. Dedim ki Nego bulaşık makinesini ödev verirse ben nasıl temizleyeceğim bunu?21 ağustos ödevi
Bulaşık makinesini temizlemek, kapağını açınca altta görünen kısmı unutmayın o kısım çok kirleniyor ve boş çalıştırın
Manevi olarak El-Vekil esmasının anlamına bakalım, Vekil olan Allah a bu konuda gerçekten kendimizi tam teslim ediyor muyuz düşünelim.
Okunma sayısı kadar okuyalım.
(manevi ödevi yapmak isteyenler için veriyorum)
@malii
Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd
O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
@bellok
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
beybisi35
Feminas
P Puddingmuf
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
@MigiMadid
D deep_sea
Günaydın, eline sağlık. Erken kalkan yol alırBütün işlerim bitti
Saat 6da uyandım
Eşim 7de çıktı
Evi supurdum,benim süpürgenin fırçalı aparatı var onunla supuruyorum kaç gündür kıl, tüy bırakmıyor,
Sildim
Banyoyu temizledim
Camasir astım.
Şuan kahvaltı yapıyorum
Biraz dinlenir bulaşık makinasına girisirim.
Bugün aklımda o vardı zAten..,
Böyle hissederim ben işteDün bulaşık makinesine baktım çok kirliydi. Dedim ki Nego bulaşık makinesini ödev verirse ben nasıl temizleyeceğim bunu?