- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
ya ben biraz internette baktım da okuma kısmında El Vekil derken açıklamasını da tekrarlıyor muyuz diye tereddütte kaldım.El Vekil veya Ya Vekil diye okuyorsun. Aslında okunma saatleri de var esmaların. İnternette yazıyor ayrıntılı olarak o saatler.
Hayır tekrarlamıyoruz. İlk başta anlamını okumak iyidir tabi, ne okuduğunu bilmek içinya ben biraz internette baktım da okuma kısmında El Vekil derken açıklamasını da tekrarlıyor muyuz diye tereddütte kaldım.
Çok şükür canım iyiyim, sen nasılsın? Tabi ki zevkle etiket yaparımEfoo nasılsın.
Görevleri verirken beni de etiketler misin ben de yapayım sizinle
Hay Allah razı olsun. öğrenmiş oldum :)Hayır tekrarlamıyoruz. İlk başta anlamını okumak iyidir tabi, ne okuduğunu bilmek için
Ben de iyiyim çok şükür ipin ucunu kaçırdım yakalamaya çalışıyorumÇok şükür canım iyiyim, sen nasılsın? Tabi ki zevkle etiket yaparım
Sen takıl buraya ipi sağlam bağlarız bizBen de iyiyim çok şükür ipin ucunu kaçırdım yakalamaya çalışıyorum
Burayı takip etmeden önce ben de senin gibiydim. Şimdi sanki20.08.09
dünkü planim.
eve gidince yemegi yap. bulaşık makine boşalt. yerleştir. Tamam ( bulaşıklari eşim yaptı salça yapıyordu o sirada.
başörtü çekmeceleri düzenle. tamam
kullanmadıklari kaldir. ciks
evi süpür. ciks
başka aklıma gelmiyo
dün plan dişi yaptıklarim:
kızımla vakit geçirdim çizim yaptık.
kızı yıkadim.
giysileri hazirladim ( bugün anneannesinde)
perşembe günü gidecektik o gün eşimin dayısının oğlunun nişani çikti. plani erkene aldim anneme msj attim yarin geliyoruz diye.
sanirim iki gün yemek yapamiycam
perşembe günü erken gidecegimizi düşünüyorum.
eşim salça yaptı yardim ettim biraz. ben böle şeyleri uğraşmayı sevmiyorum.
yatak odasini düzene sokmam lazim. çok aşırı daginik
Beyaz sirken yok amabeyaz sirke ile çalıştır.
mis gibi temizleniyor:)
Düzenleyiciler den bende Alicam da , bırakmıyorlar ki marketteBurayı takip etmeden önce ben de senin gibiydim. Şimdi sankiNego evime gelip kontrol edecekmiş gibi görsen her yeri nasıl düzenledim.
Gittim şoktan mutfak dolabı düzenleyicisi ve kutu aldım. O kutular acayip düzenliyor. Tavsiye ederim. ❤❤❤
Yaa siz böyle yazınca çok mutlu oluyorum benBurayı takip etmeden önce ben de senin gibiydim. Şimdi sankiNego evime gelip kontrol edecekmiş gibi görsen her yeri nasıl düzenledim.
Gittim şoktan mutfak dolabı düzenleyicisi ve kutu aldım. O kutular acayip düzenliyor. Tavsiye ederim. ❤❤❤
a101 bimde var.Beyaz sirken yok ama
bende alicamBurayı takip etmeden önce ben de senin gibiydim. Şimdi sankiNego evime gelip kontrol edecekmiş gibi görsen her yeri nasıl düzenledim.
Ohh hamarat hanım, anne evinde bol keyif sanaDün naptım
11de yollara düşcem diye sabah 6da erkenden kalktım
Yatağı topladım
Evi süpürdüm sildim
Çamaşırları topladım katlayıp yerine koydum
Kahvaltı yaptım
Bulaşıkları yıkadım
Ocağı sildim
Mutfağı komple toparladım
Oturma odasını düzenledim
Lavaboyu klozeti ovdum
Banyo yaptım
Banyoyu sildim
Sonra yola düştüm 11.30da
Akşam 6da anamın evine vardım
Hoşaf oldum resmen
Akşam bi banyo yaptım
Kapanış..
Olacak Bonus olacak sende istediğim kıvama geliyorsunGünaydın ❤
Hastayım ama fazla değil. Kafam dağınık kafamı toplamam lazım.
Ne demiş sago kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt
Nego Bende düzenli uyucam ödevlere dün akşam çekmeceyi sen görücen gibi sildim valla :) bulaşık makinesinin yanlarını bi silicektim çocukları yatırcam diye bıraktım.
İçimden de geçirdim bununda bi ödevi olur heralde diye :)
saat 9 da marketin kapısında bekleDüzenleyiciler den bende Alicam da , bırakmıyorlar ki markette
Niye kız? Ne kadar otoriterim diye mi?Yaa siz böyle yazınca çok mutlu oluyorum ben
Ay yok otorite ile ilgili değil, hiç öyle düşünmedimNiye kız? Ne kadar otoriterim diye mi?
Akşam evi toplarken eşim dedi ki bırak sabah yaparsın. Az daha diyecektim ki efoo kızar.