Şu an dediğini yükledim gayet iyi gibi :) Çok teşekkür ederim canım. Chrome dayken emojiler açılana kadar fenalık geliyordu
Onu ödev gibi düşünmedim canım, günlük yapacağım işleri madde madde yazarken manevi olarak da liste yapıyordum ben.Nego sevgili efo'cuğum konunun ilk mesajında manevi ödevler de vereceğini yazmışsın ama hiç göremiyoruz
kaçırdığım bir yer mi var acaba? sebebi nedir, yoksa erteliyor musun benim gibi
Onu ödev gibi düşünmedim canım, günlük yapacağım işleri madde madde yazarken manevi olarak da liste yapıyordum ben.
Yani günlük kendi planını yapacaktı herkes ama pek uyan olmadı buna.
Ama isteyen varsa manevi olarak da veririm
Oo ellerine sağlık, o zaman hoş geldin aramızaBugün ev komple süpürüldü
Kocam balkonlari yıkadı
Ben yatak odasinin tozunu aldım,kocam da oturma odasının
Az sonra dışardan hazır yicez, sonra da yerleri silcez
Bende en son banyoyu temizleyip,banyo paspaslarini yikicam
Güya yardimci abla gelcekti ama haftaya gelecekmiş ondan isler bana bakti. Cam falan silmicem
Yarın gündüz gözüyle erzak dolabını duzenlicem.Insallah
Esim de siparis verdi
Giyecekkk boxerim kalmadiiiiiipaspastan sonra onlar yıkanır nasilsa gece uzun kizlar
Seve seve veririm, eksikliğini hissettiğiniz konuları da yazıp fikir verebilirsinizEvet ben isterim, ne kadar güzel olur. Belki kendi aklımıza gelmeyen şeyleri baskasindan duyarsak itici bir güç olur. En azından benim için paylaşırsan çok sevinirim
Hoşgeldin kankeyta.Bugün ev komple süpürüldü
Kocam balkonlari yıkadı
Ben yatak odasinin tozunu aldım,kocam da oturma odasının
Az sonra dışardan hazır yicez, sonra da yerleri silcez
Bende en son banyoyu temizleyip,banyo paspaslarini yikicam
Güya yardimci abla gelcekti ama haftaya gelecekmiş ondan isler bana bakti. Cam falan silmicem
Yarın gündüz gözüyle erzak dolabını duzenlicem.Insallah
Esim de siparis verdi
Giyecekkk boxerim kalmadiiiiiipaspastan sonra onlar yıkanır nasilsa gece uzun kizlar
Evet ben isterim, ne kadar güzel olur. Belki kendi aklımıza gelmeyen şeyleri baskasindan duyarsak itici bir güç olur. En azından benim için paylaşırsan çok sevinirim
Üç hafta yemek düşünmicem allahım sana geliyorurBugün ben ne pişirdim :
Sarımsaklı, kıymalı tarhana çorbası
Kıymalı patates yemeği
Yoğurtlu kabak
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
@D e f n e
@bellok
@dstn33
Psikolojik Deliii
@sweet mom
@beybisi35
@Feminas
@Zinmem
@Cay6
I inessa armand
@ozenti
@hasbeenandgone
Hanımlar herkes yaptığı yemeği böyle etiket yaparak paylaşabilir, fikir olur yemek düşünenlere.
Kitap okumak olur, kuran okumak olur, birine yardım etmek olur, sadaka vermek olur, zikir ve esma olur......Seve seve veririm, eksikliğini hissettiğiniz konuları da yazıp fikir verebilirsiniz
süper olurKitap okumak olur, kuran okumak olur, birine yardım etmek olur, sadaka vermek olur, zikir ve esma olur......
Bir yerine batmadı değil mi canım?Ben bugün ne kadar yoruldum ya...bide iş çıkardım kendime.
Buzdolabından birşey çıkartırken tabak düşüp kırıldı, onu temizle falan daha şimdi uzandım..
Kelin dermanı olsa başına sürer.Benide dürtün. Bazen uzun süre elime kuran almadığım oluyor.
Kitapta aynen.
Yok canım..Bir yerine batmadı değil mi canım?
Çok şükür yaa.Yok canım..
Hoş geldin aramızaSözde minimale geçtim 8 aydir elime geçeni atıyorum ama nedense yinede bir yerlerden bir şey çıkıyor mutfağı düzene sokamadim minimallesse de küçük olduğu için hemen dağılıyor . Çocukta olunca habire her şey her yere dağılıyor oturma odası ise on numara minimalleşti bı ondan memnunum , bugün iş yapmadım yattım , oğlumla ilgilendim çamaşır attım astim yemek bulaşık ekstra bişi yok iş zaten hiç bitmiyor