- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
Birbirimize enerji yolluyoruz farkında mısınız? Ben de senin gibi düşündümGünaydın ❤
Hastayım ama fazla değil. Kafam dağınık kafamı toplamam lazım.
Ne demiş sago kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt
Nego Bende düzenli uyucam ödevlere dün akşam çekmeceyi sen görücen gibi sildim valla :) bulaşık makinesinin yanlarını bi silicektim çocukları yatırcam diye bıraktım.
İçimden de geçirdim bununda bi ödevi olur heralde diye :)
Bende yıkadım dediğin gibi gece gece gök gürültüsü şimşek yağdı yağaca iki makine çamaşırı gece içeri serdimBende calistircaktim da , dedim neyse yarina. Havlu ve nevresim var içinde.. Yagmur başladıiyiki calistirmamisim.
Bisey soracam. Benim havlularim elimi kurulamiyor. Internette yumusatici koymayin havlulara gibi bisey görmüştüm acaba ondan midir. Bide ütü de yapiyorum havlulara
Yok kız burda da iş yaparım genelde hepOhh hamarat hanım, anne evinde bol keyif sana
Olacak Bonus olacak sende istediğim kıvama geliyorsun
Ha ha aynı ben :) beklemeyi ve bekletmeyi sevmem dakiklik benim işim :)Cok tezcanli yay.. Benim annem yay. Eve misafir gelecegi zaman bir telasa düşüyor. Kavanoz kırıyor tabak kırıyor. Babam kızıyor ona hep. Bir yere gidilcek olsun saat 10 da. 9.45 te hazır. Biz hala oyalaniriz
Kolay gelsinBende yıkadım dediğin gibi gece gece gök gürültüsü şimşek yağdı yağaca iki makine çamaşırı gece içeri serdimsabah bir buhar nemle uyandık meğer çok az yağmış sıcak toprakla birleşince nem oldu dışarı boğucu
Bende balkon perdelerini sabah erkenden yıkadım astık
Bu gün yardımcım geldi o dip köşe yapacak.
Bende çarşaflar,pikeler,ütüyü birdeNego nun dediği bulaşık makinasın sağını solunu sileyim.
Hayırlı evlatYok kız burda da iş yaparım genelde hep
TeşekkürlerKolay gelsin
Hayırlı evlat
Baktım iki gözüm
Oh en güzeli kendinle ilgilenmekGünaydın :)
Bugün çok işim yok dün deli gibi temizlik yaptım çamaşır atılacak makineye as katla falan ödevimi dün yapmıştım :)
Bugün kendimle ilgileneceğim :)
Ayy hayır sakın yapma ve lütfen çamaşır suyunu ırak sadece wc de kullanıyorsan kullan. Bak bebek istiyorsun çamaşır suyu gerçekten çok sağlıksız.Bir de kızlar dün parkeleri silerken aklıma geldi ben çamaşır suyu ve yumuşatıcı karıştırıp siliyorum yerleri kokusuna bayılıyorum bunu bir kaba koyup eve de sıkcağım oda kokusu niyetine ferah ferah :) eşim duysa çamaşır suyu olduğunu ha ha delirir :) ama ben az koyup yapacağım
Gel bana su sabun her bişey var ama yapacak mecalim yokAyy temizlik yapasım geldi su yok, bu bir dram
Tabi ki hoş geldin aramızaKızlar aranıza katılmak istiyorum, neler yapıyorsunuz tam olarak, kurallarınız var mı?
Ya kafa dağıtmam lazım onun için de kendimi temizliğe vermem lazım benim yoksa benimde mecalim yokGel bana su sabun her bişey var ama yapacak mecalim yok
Ama çok güzel kokuyorduOh en güzeli kendinle ilgilenmek
Ayy hayır sakın yapma ve lütfen çamaşır suyunu ırak sadece wc de kullanıyorsan kullan. Bak bebek istiyorsun çamaşır suyu gerçekten çok sağlıksız.
Sadece yumuşatıcıyı sulandırıp oda spreyi olarak kullanıyorum ben ama çamaşır suyu hayır
Benim yıkanacak çamaşırlar var ve banyo yıkanacak. Bu gün acil işlerim bunlar. Gerisi rutin yemek bulaşık topla süpürTabi ki hoş geldin aramıza
Günlük yaptığımız işleri yazıyoruz, isteyen o gün yapmak istediklerini madde madde yazıyor.
Ben her gün bir ödev veriyorum
Ya kafa dağıtmam lazım onun için de kendimi temizliğe vermem lazım benim yoksa benimde mecalim yok
Yumaşatıca o kadar mahsum değil kuzumOh en güzeli kendinle ilgilenmek
Ayy hayır sakın yapma ve lütfen çamaşır suyunu ırak sadece wc de kullanıyorsan kullan. Bak bebek istiyorsun çamaşır suyu gerçekten çok sağlıksız.
Sadece yumuşatıcıyı sulandırıp oda spreyi olarak kullanıyorum ben ama çamaşır suyu hayır