Düzenli Evimiz & Hayatımız

Birbirimize enerji yolluyoruz farkında mısınız? Ben de senin gibi düşündüm

Bende yıkadım dediğin gibi gece gece gök gürültüsü şimşek yağdı yağaca iki makine çamaşırı gece içeri serdim sabah bir buhar nemle uyandık meğer çok az yağmış sıcak toprakla birleşince nem oldu dışarı boğucu
Bende balkon perdelerini sabah erkenden yıkadım astık
Bu gün yardımcım geldi o dip köşe yapacak.
Bende çarşaflar,pikeler,ütüyü birde Nego nun dediği bulaşık makinasın sağını solunu sileyim.

Cok tezcanli yay.. Benim annem yay. Eve misafir gelecegi zaman bir telasa düşüyor. Kavanoz kırıyor tabak kırıyor. Babam kızıyor ona hep. Bir yere gidilcek olsun saat 10 da. 9.45 te hazır. Biz hala oyalaniriz
Ha ha aynı ben :) beklemeyi ve bekletmeyi sevmem dakiklik benim işim :)

Kolay gelsin
Yok kız burda da iş yaparım genelde hep
Hayırlı evlat

Bir de kızlar dün parkeleri silerken aklıma geldi ben çamaşır suyu ve yumuşatıcı karıştırıp siliyorum yerleri kokusuna bayılıyorum bunu bir kaba koyup eve de sıkcağım oda kokusu niyetine ferah ferah :) eşim duysa çamaşır suyu olduğunu ha ha delirir :) ama ben az koyup yapacağım

Günaydın :)
Bugün çok işim yok dün deli gibi temizlik yaptım çamaşır atılacak makineye as katla falan ödevimi dün yapmıştım :)
Bugün kendimle ilgileneceğim :)
Oh en güzeli kendinle ilgilenmek
Ayy hayır sakın yapma ve lütfen çamaşır suyunu ırak sadece wc de kullanıyorsan kullan. Bak bebek istiyorsun çamaşır suyu gerçekten çok sağlıksız.
Sadece yumuşatıcıyı sulandırıp oda spreyi olarak kullanıyorum ben ama çamaşır suyu hayır

Kızlar aranıza katılmak istiyorum, neler yapıyorsunuz tam olarak, kurallarınız var mı?
Tabi ki hoş geldin aramıza
Günlük yaptığımız işleri yazıyoruz, isteyen o gün yapmak istediklerini madde madde yazıyor.
Ben her gün bir ödev veriyorum

Gel bana su sabun her bişey var ama yapacak mecalim yok
Ya kafa dağıtmam lazım onun için de kendimi temizliğe vermem lazım benim yoksa benimde mecalim yok

Ama çok güzel kokuyordu bebek dedin ya vazgeçtim

Benim yıkanacak çamaşırlar var ve banyo yıkanacak. Bu gün acil işlerim bunlar. Gerisi rutin yemek bulaşık topla süpür

Yumaşatıca o kadar mahsum değil kuzum
Benim astım alarşenik çoçuklarım o yüzden çok dikkat etmem gerekir hepimizinde dikkatli olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…