Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yaşında kuşunuz bonus
Yaa nesi var bonus
amin canım sağolasınAllah şifa versin ailesine bağışlasın abla
Elektrik yine aksam degilse telefonun şarjıda varsa idare ediliyo ama susuzluk cok kötü ya hic bisey yapılmıyo su olmayıncaBende kesintilerden nefret ediyorum. Su, elektrik ikisi de gidince gelene kadar beklemek eziyet resmen.
Ya kendini niye sucluyosun sacmalama Allah şifa versin bonusta demis burnunu sürekli temizleyip bol bol emzirirsen toparlar odasınıda sık sık havalandır baska odaya götür havalandır geri odasına koyBugün
kuruyan çamaşırları katladım
robot evi süpürdü
bulaşık makinesini çalıştırdım boşalttım
evin tozunu aldım
banyo lavabo ve aynasını sildim
akşam yemeği yaptım
(kereviz yemeği(dün yapmıştım)
Bulgur pilavı
Salata
Yoğurt)
Akşam yemeği bulaşığını kaldırdım
Ocağı sildim
.
Bu işleri bile yarı yarıya eşim geldikten sonra yaptım bebeğim çok hasta bütün gün onunla ilgilendimnolur dua edin doktor çok dikkatli olman lazım henüz inmemiş tam ciğerlere ama başlamış dedi öksürüyor o minik bedeni nasıl içim yanıyor ben mi beceremedim bakamadım diye ama cumartesi Kayınvalideme girmiştim kayınpeder çok hastaydı o halle çocuğu kucağına aldı
![]()
Benimki başak
Arıza varmıs gece kacta geldi kim bilir sabah uyanır uyanmaz mutfagı temizledimÇalışma falan mı var niye kestiler ki
Oda evin bi üyesi oluyo iste insan üzülüyo. İnsallah biseyi kalmazAlıntıladım da yazamadım kızlar kabarık duruyordu siyah kakası vardı o bizi endişelendirdi bir kuşumuzu kaybettik hastalıktan onun huzursuzluğuyla dr götürdük ilaç aldık.
Başımızı ağrıtıyor dediğimiz kuşun kaç gündür sesi çıkmıyor gözü kapalı duruyordu çok üzdü beni.
Dün akşam minik minik sesler çıkarıyodu sevindik henüz ötmedi ama olsun
Ahh canım inşallah iyi olur biran önceAlıntıladım da yazamadım kızlar kabarık duruyordu siyah kakası vardı o bizi endişelendirdi bir kuşumuzu kaybettik hastalıktan onun huzursuzluğuyla dr götürdük ilaç aldık.
Başımızı ağrıtıyor dediğimiz kuşun kaç gündür sesi çıkmıyor gözü kapalı duruyordu çok üzdü beni.
Dün akşam minik minik sesler çıkarıyodu sevindik henüz ötmedi ama olsun
Sen niye kendini suçluyorsun ki. Hasta olmayan bebek yok. Sen tabiki dikkat et ama şuan hasta olması senin bakamamanla falan alakalı değil. Kp gil keşke biraz duyarlı olsaymış.Bugün
kuruyan çamaşırları katladım
robot evi süpürdü
bulaşık makinesini çalıştırdım boşalttım
evin tozunu aldım
banyo lavabo ve aynasını sildim
akşam yemeği yaptım
(kereviz yemeği(dün yapmıştım)
Bulgur pilavı
Salata
Yoğurt)
Akşam yemeği bulaşığını kaldırdım
Ocağı sildim
.
Bu işleri bile yarı yarıya eşim geldikten sonra yaptım bebeğim çok hasta bütün gün onunla ilgilendimnolur dua edin doktor çok dikkatli olman lazım henüz inmemiş tam ciğerlere ama başlamış dedi öksürüyor o minik bedeni nasıl içim yanıyor ben mi beceremedim bakamadım diye ama cumartesi Kayınvalideme girmiştim kayınpeder çok hastaydı o halle çocuğu kucağına aldı
![]()
Âmin Allah razı olsun canım Evet maalesef şu an bir salgın var öperim tabi seve seveİnşallah tez zamanda iyileşir ya çok üzüldümkıyamam. Sakın kendini suçlama. Sen bakamamış olsaydın böyle vicdan yapar mıydın? Arkadaşım bile 1 hafta gripten yattım dedi bugün telefonda o minnacık beden nasıl dayansın salgınlara mikroplara. Sen güçlü ol ki bebeğinde senden kuvvet alsın. Allahım inşallah şifasını verecek. İyileşsin bol bol benim için öp. Üzülme
![]()
Aynen biri daha dedi bana bol bol emzirir anne sütü antikor etkisi sağladığı için amin Allah razı olsunAh canım yaa kendini neden suçluyorsun
Çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin
Malesef oluyor çocuklar bebekler hasta öyle öyle büyüyorlar
Çabuk da iyileşiyorlarona en güzel ilaç bol bol emzirmen