Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın ❤️

1000068139.webp

Kaç yaşında kuşunuz bonus

Yaa nesi var bonus

Alıntıladım da yazamadım kızlar kabarık duruyordu siyah kakası vardı o bizi endişelendirdi bir kuşumuzu kaybettik hastalıktan onun huzursuzluğuyla dr götürdük ilaç aldık.
Başımızı ağrıtıyor dediğimiz kuşun kaç gündür sesi çıkmıyor gözü kapalı duruyordu çok üzdü beni.
Dün akşam minik minik sesler çıkarıyodu sevindik henüz ötmedi ama olsun

Feraceli Feraceli geçmiş olsun yavruna benim de daha 1 aylıkken gözü çapaklanmıştı kızımın pamuğun ucuyla aldık onları damla damlattık.
Başını üşütmemeye çalıştım.

Anne sütünü hep derler dr lar çiğ süt enfeksiyonu artırır sebep olur falan diyor ama ben artık dr uda sorguluyorum onlarında erkenden verdiği ilaçların zararı çok süte zararlı diyorlar

Öksürüğü için en çok burnunu temizleyeceksin sümükleri çekiceksin.

Bende kesintilerden nefret ediyorum. Su, elektrik ikisi de gidince gelene kadar beklemek eziyet resmen.
Elektrik yine aksam degilse telefonun şarjıda varsa idare ediliyo ama susuzluk cok kötü ya hic bisey yapılmıyo su olmayınca
Bugün 💕
🌸kuruyan çamaşırları katladım ✔️
🌸robot evi süpürdü ✔️
🌸bulaşık makinesini çalıştırdım boşalttım ✔️
🌸evin tozunu aldım✔️
🌸banyo lavabo ve aynasını sildim ✔️
🌸akşam yemeği yaptım ✔️
(kereviz yemeği(dün yapmıştım)
Bulgur pilavı
Salata
Yoğurt)
Akşam yemeği bulaşığını kaldırdım✔️
Ocağı sildim✔️
.
Bu işleri bile yarı yarıya eşim geldikten sonra yaptım bebeğim çok hasta bütün gün onunla ilgilendim 😪 nolur dua edin doktor çok dikkatli olman lazım henüz inmemiş tam ciğerlere ama başlamış dedi öksürüyor o minik bedeni nasıl içim yanıyor ben mi beceremedim bakamadım diye ama cumartesi Kayınvalideme girmiştim kayınpeder çok hastaydı o halle çocuğu kucağına aldı 😔
Ya kendini niye sucluyosun sacmalama Allah şifa versin bonusta demis burnunu sürekli temizleyip bol bol emzirirsen toparlar odasınıda sık sık havalandır baska odaya götür havalandır geri odasına koy
Benimki başak 😬
Çalışma falan mı var niye kestiler ki
Arıza varmıs gece kacta geldi kim bilir sabah uyanır uyanmaz mutfagı temizledim 😂
Alıntıladım da yazamadım kızlar kabarık duruyordu siyah kakası vardı o bizi endişelendirdi bir kuşumuzu kaybettik hastalıktan onun huzursuzluğuyla dr götürdük ilaç aldık.
Başımızı ağrıtıyor dediğimiz kuşun kaç gündür sesi çıkmıyor gözü kapalı duruyordu çok üzdü beni.
Oda evin bi üyesi oluyo iste insan üzülüyo. İnsallah biseyi kalmaz 🌸

Ahh canım inşallah iyi olur biran önce 😪

Bugün 💕
🌸kuruyan çamaşırları katladım ✔️
🌸robot evi süpürdü ✔️
🌸bulaşık makinesini çalıştırdım boşalttım ✔️
🌸evin tozunu aldım✔️
🌸banyo lavabo ve aynasını sildim ✔️
🌸akşam yemeği yaptım ✔️
(kereviz yemeği(dün yapmıştım)
Bulgur pilavı
Salata
Yoğurt)
Akşam yemeği bulaşığını kaldırdım✔️
Ocağı sildim✔️
.
Bu işleri bile yarı yarıya eşim geldikten sonra yaptım bebeğim çok hasta bütün gün onunla ilgilendim 😪 nolur dua edin doktor çok dikkatli olman lazım henüz inmemiş tam ciğerlere ama başlamış dedi öksürüyor o minik bedeni nasıl içim yanıyor ben mi beceremedim bakamadım diye ama cumartesi Kayınvalideme girmiştim kayınpeder çok hastaydı o halle çocuğu kucağına aldı 😔
Sen niye kendini suçluyorsun ki. Hasta olmayan bebek yok. Sen tabiki dikkat et ama şuan hasta olması senin bakamamanla falan alakalı değil. Kp gil keşke biraz duyarlı olsaymış.
İnşallah bir an önce iyileşir❤

İnşallah tez zamanda iyileşir ya çok üzüldüm 😥 kıyamam. Sakın kendini suçlama. Sen bakamamış olsaydın böyle vicdan yapar mıydın? Arkadaşım bile 1 hafta gripten yattım dedi bugün telefonda o minnacık beden nasıl dayansın salgınlara mikroplara. Sen güçlü ol ki bebeğinde senden kuvvet alsın. Allahım inşallah şifasını verecek. İyileşsin bol bol benim için öp. Üzülme 🧡
Âmin Allah razı olsun canım Evet maalesef şu an bir salgın var öperim tabi seve seve 🥰💕
Ah canım yaa kendini neden suçluyorsun☹️
Çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin 🤲🏻
Malesef oluyor çocuklar bebekler hasta öyle öyle büyüyorlar 🌱
Çabuk da iyileşiyorlar 🤲🏻ona en güzel ilaç bol bol emzirmen
Aynen biri daha dedi bana bol bol emzirir anne sütü antikor etkisi sağladığı için amin Allah razı olsun

Back
X