Düzenli Evimiz & Hayatımız

günaydın , hayırlı sabahlar
kaynımın durumu iyi değil dün beynine pıhtı atmış , hastaneye gittik sadece eşim girebildi yanına
doktorlar ümit vermiyo gece 2 ye doğru geldik hastaneden bugün daha bi haber yok :KK43: :KK43:
Allah şifa versin ailesine bağışlasın abla

Hayırlı akşamlar herkese 🌸
Toplu alıntıyı beceremiyorum.
Hepinize tek tek teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲
Biraz ağrısı var ama çok şükür ameliyat iyi geçmiş. Patoloji sonuçlarını bekleyeceğiz tekrar.
2.süreç de tamamlandı. Hayırlısıyla son düzlükteyiz
Geçmiş olsun Allah Allah şifa versin aynı süreci yaşamış biri olarak kolaylıkla atlatmanızı diliyorum

Hayırlı akşamlar herkese 🌸
Toplu alıntıyı beceremiyorum.
Hepinize tek tek teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲
Biraz ağrısı var ama çok şükür ameliyat iyi geçmiş. Patoloji sonuçlarını bekleyeceğiz tekrar.
2.süreç de tamamlandı. Hayırlısıyla son düzlükteyiz
Çok şükür canım insallah sonuclarıda temiz cıkar🌸
Kesmeyin konuşun lütfen 🤣
Bak akşam bende gıcık oldum zar zor konuştum hoşlanmadığım davranışlarını söyledim sonuç olarak ne dedi
Ben haklıyım dedi 🤣
Burcu ne kocanın benim kocamda hep haklı😂

Erkekler haksızım der mi ki 🧐
Yani direkt demese bile. Bişey oluyor mesela benle bi bağlantısını buluyor ben yapmışım gibi. Geçenlerde dedim hiç mi benim suçum ben haksızım demezsin ya pes dedim. Her şey benim hatam doğru dedim

Yani direkt demese bile. Bişey oluyor mesela benle bi bağlantısını buluyor ben yapmışım gibi. Geçenlerde dedim hiç mi benim suçum ben haksızım demezsin ya pes dedim. Her şey benim hatam doğru dedim
Neyse sakin ol kız. Yazışında bi sinir hissettim 😀

Aksam 5 gibi sular bi gitti daha gelecek uyumustum Mete kalktı aklıma geldi baktım yine yok sular insallah sabaha gelmis olur. Bu ne sacma bi is bu kadar saat su mu gider. Aksam bulasıgını cayı arıtmadaki suyla hallettim hadi bide kvdeler vardı. Çaydan sonraki bulasık duruyo tepsi borcam yıkanacak duruyo gözümde büyüyo resmen

Aksam 5 gibi sular bi gitti daha gelecek uyumustum Mete kalktı aklıma geldi baktım yine yok sular insallah sabaha gelmis olur. Bu ne sacma bi is bu kadar saat su mu gider. Aksam bulasıgını cayı arıtmadaki suyla hallettim hadi bide kvdeler vardı. Çaydan sonraki bulasık duruyo tepsi borcam yıkanacak duruyo gözümde büyüyo resmen
Bende kesintilerden nefret ediyorum. Su, elektrik ikisi de gidince gelene kadar beklemek eziyet resmen.

Bugün 💕
🌸kuruyan çamaşırları katladım ✔️
🌸robot evi süpürdü ✔️
🌸bulaşık makinesini çalıştırdım boşalttım ✔️
🌸evin tozunu aldım✔️
🌸banyo lavabo ve aynasını sildim ✔️
🌸akşam yemeği yaptım ✔️
(kereviz yemeği(dün yapmıştım)
Bulgur pilavı
Salata
Yoğurt)
Akşam yemeği bulaşığını kaldırdım✔️
Ocağı sildim✔️
.
Bu işleri bile yarı yarıya eşim geldikten sonra yaptım bebeğim çok hasta bütün gün onunla ilgilendim 😪 nolur dua edin doktor çok dikkatli olman lazım henüz inmemiş tam ciğerlere ama başlamış dedi öksürüyor o minik bedeni nasıl içim yanıyor ben mi beceremedim bakamadım diye ama cumartesi Kayınvalideme girmiştim kayınpeder çok hastaydı o halle çocuğu kucağına aldı 😔

Bugün 💕
🌸robot evi süpürdü ✔️
🌸evin tozunu aldım✔️
🌸akşam yemeği yaptım ✔️
Bulgur pilavı
Salata
Yoğurt)
Ocağı sildim✔️
.
Bu işleri bile yarı yarıya eşim geldikten sonra yaptım bebeğim çok hasta bütün gün onunla ilgilendim 😪 nolur dua edin doktor çok dikkatli olman lazım henüz inmemiş tam ciğerlere ama başlamış dedi öksürüyor o minik bedeni nasıl içim yanıyor ben mi beceremedim bakamadım diye ama cumartesi Kayınvalideme girmiştim kayınpeder çok hastaydı o halle çocuğu kucağına aldı 😔
İnşallah tez zamanda iyileşir ya çok üzüldüm 😥 kıyamam. Sakın kendini suçlama. Sen bakamamış olsaydın böyle vicdan yapar mıydın? Arkadaşım bile 1 hafta gripten yattım dedi bugün telefonda o minnacık beden nasıl dayansın salgınlara mikroplara. Sen güçlü ol ki bebeğinde senden kuvvet alsın. Allahım inşallah şifasını verecek. İyileşsin bol bol benim için öp. Üzülme 🧡

Çalışma falan mı var niye kestiler ki

Bugün 💕
🌸robot evi süpürdü ✔️
🌸evin tozunu aldım✔️
🌸akşam yemeği yaptım ✔️
Bulgur pilavı
Salata
Yoğurt)
Ocağı sildim✔️
.
Ah canım yaa kendini neden suçluyorsun☹️
Çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin 🤲🏻
Malesef oluyor çocuklar bebekler hasta öyle öyle büyüyorlar 🌱
Çabuk da iyileşiyorlar 🤲🏻ona en güzel ilaç bol bol emzirmen

Back
X