- 2 Ağustos 2013
- 36.933
- 119.038
- 798
Ohh maşallah ne güzel yaaCevizde bu sene bahçedende menemenleride bahcenin domatesiyle yapmıstım. Buzlukta yine bahcenin visnesi var cocuklara arada meyve suyu yapıyorum hazırda iciyolarda iste evdeyken sürekli bi icecek arıyolar.
Kuru fasulyemizde bahceden. İste yaz gelince bahcede olan ne varsa kvdeler geldikce getiriyo patlıcan domates patates biber salatalıkturşuyu bile bu sene bahçedekilerle kurdum cok iyi oldu
Beyazlarda bende toz kullanıyorum ve çamaşır sodası falan ekliyorum. Renklilerde senelerdir sıvı kullanıyorum da yok istediğim gibi temiz olmuyor uzun programda yıkadığım ek durulama falan yaptırdığım haldeönceden ariel ve omo alıyodum , boykot diye almıyorum artık , şimdi bingo , rinso, renax alıyorum onlara ilave sabun tozu ve çamaşır sodasıda koyuyorum beyazlara
renklilere de rinsonun sıvısında indirim vardı geçen hafta şokta 5 lt. 345 tlden 145 tl düşmüştü aldım
deterjanı çok koyuyorum o yüzden renklililerde kalıntı bırakmaya başlamıştı sıvı aldım o yüzden
Amin sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahAllah yardımcın olsun canım
Sen ne yaptın canm transfer oldun muAllah yardımcın olsun canım
Ben bingo ve renax kullanıyorum şimdilik memnunum, beyazlar için beyaz sabun rendeleyip makinenin çamaşır kısmına koyuyorum 2 yemek kaşığı kadar temiz yapıyorToz deterjan kullanıp memnun kaldığınız marka var mı boykot olmayan? Toza geçicem ben ya makine mi iyi yıkamıyor sıvı deterjan mı bilmiyorum ama hiç hoşlanmıyorum sonuçtan. Makine yeni bakıma gitti parçaları değişti ama bilmiyorum deterjan olabilir
Yok olmadım canımSen ne yaptın canm transfer oldun mu
Hayırlısı olsun canımYok olmadım canım
Pinhan gelsin bakalım neyi münasip görecek.
HAftasonu zaten pazartesi daha bomba olur.
Bombada neyimizeyse canımda istiyo demek bi patlama
Açılışı senle yapalım işteBen bilmem fikir sizindi ben atladım sadece
Patlat o zaman bir bomba
Pztsi için mi?Açılışı senle yapalım işte
Dibine yayılıp kızaranlara bayılırımBöreği 4 çeşit peynirle harç yaparak özenerek sarmıştım.
Şuanda fışkırıyorlar içinden...
Seyrediyorum
Yani artık ne koparsa göynünden.Pztsi için mi?
Bugun akşam oldu artık.
Haftasonu da ben pek iş yapmam ama
Ben de.Dibine yayılıp kızaranlara bayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?