Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kız bunlar 3 numara neyine fiyatı çıkarıp indiriyolarsa.
Hep iyisini alim desen de dayanmıyor çok pişen mutfakta
Aynen dediğin gibi. Ahsene ben 0-1 numara alıyorum kendimize 3 numara. Şimdi kendimize de 1 numara alıyorum ama bizde çok yenmiyor

Aynen dediğin gibi. Ahsene ben 0-1 numara alıyorum kendimize 3 numara. Şimdi kendimize de 1 numara alıyorum ama bizde çok yenmiyor
Ben hep 0 numara alıyorum. Onlarda şüpheli ama işte elimden geleni yapayım diyorum. Tavuk yemiyoruz senede 2 3 kez anca. Organik bulursak onu alıyoruz. Misafirliğe gidincede yemiyorum tavuk varsa kızan içlenen çok oluyor ama napıyım zehir hepsi 🥹

Odaları havalandırdım 5 dk hava buz 🥶
Yatagı toparladım
Kahvaltı bulaşıklarını koyup makineyi çalıştırdım
Ocak sildim
Mutfak camını sildim balkona baktığı için sildim diğer yerleri silemem hava soğuk
Odaları süpürdüm
Yatak odasının tozunu aldım
Banyoyu yıkadım
Kahve demlemiştim onu içiyorum ☕
Ankaraya kar bize soğuğu. Ne biçim ayaz var

Ben hep 0 numara alıyorum. Onlarda şüpheli ama işte elimden geleni yapayım diyorum. Tavuk yemiyoruz senede 2 3 kez anca. Organik bulursak onu alıyoruz. Misafirliğe gidincede yemiyorum tavuk varsa kızan içlenen çok oluyor ama napıyım zehir hepsi 🥹
Bende artık almaya başladım kendimize 0-1 numara hangisi denk gelirse. Tavuk gerçekten çok çok fena. En iyisini yapıyorsun. Biz yiyoruz maalesef. Onu da toros marka organik almaya çalışıyorum markette denk geldikçe. Eşimin kuzeni var tarım bakanlığında çalışıyor. Civcivler 15 günde tavuk oluyormuş öyle demişti 🥺

Bende artık almaya başladım kendimize 0-1 numara hangisi denk gelirse. Tavuk gerçekten çok çok fena. En iyisini yapıyorsun. Biz yiyoruz maalesef. Onu da toros marka organik almaya çalışıyorum markette denk geldikçe. Eşimin kuzeni var tarım bakanlığında çalışıyor. Civcivler 15 günde tavuk oluyormuş öyle demişti 🥺
Bende Toros buldukça alıyorum ama zor bulunuyor burda. Köyde kesenler oluyor onlardan bulursa eşim alıyor ama tadı kötü işte 🥹 pek sevemiyorum

İnanılmaz yorgunum kaç köyün yorgunlugunu atamadım hic dinlenemedigim icin
sabah evi toplayıp süpürdüm
Fırına bi kek attım hindistan cevizli kakaolu
Brokoli yemegi koydum ocağa
Hazırlandım cocukları bide ben cıkardım kar oynamaya
Geldik yemek yediler kek yediler
Bende simdi kahve iciyorum
Akşama yemek yok🫠

Eklentiler

• IMG_5623.webp
    IMG_5623.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 26
Bende Toros buldukça alıyorum ama zor bulunuyor burda. Köyde kesenler oluyor onlardan bulursa eşim alıyor ama tadı kötü işte 🥹 pek sevemiyorum
Bende köyde kesilmiş yiyemem. Toros da hemen altımızdaki markette var ama hep döş ve kanat kalıyor🤭

Benimde tek şansım kvdenin tavukları var yumurtasını cocuklar yiyo mete nerdeyse hic market yumurtası yemedi tavukta kesip getiriyo bazen ama onuda ben yiyemiyorum🥲🥲 cocuklarw yine suyunuda buzluga

Toz deterjan kullanıp memnun kaldığınız marka var mı boykot olmayan? Toza geçicem ben ya makine mi iyi yıkamıyor sıvı deterjan mı bilmiyorum ama hiç hoşlanmıyorum sonuçtan. Makine yeni bakıma gitti parçaları değişti ama bilmiyorum deterjan olabilir

Benimde tek şansım kvdenin tavukları var yumurtasını cocuklar yiyo mete nerdeyse hic market yumurtası yemedi tavukta kesip getiriyo bazen ama onuda ben yiyemiyorum🥲🥲 cocuklarw yine suyunuda buzluga
Benim kv nin de var da tavukları ben istemiyorum zaten 2 3 tane vermeye çalıştı bi kaç kez 🙈 bende ahsene hep organik gitmeye çalışıyorum. Çocuk benden sağlıklı besleniyor diyorum eşime😂

Toz deterjan kullanıp memnun kaldığınız marka var mı boykot olmayan? Toza geçicem ben ya makine mi iyi yıkamıyor sıvı deterjan mı bilmiyorum ama hiç hoşlanmıyorum sonuçtan. Makine yeni bakıma gitti parçaları değişti ama bilmiyorum deterjan olabilir
Sıvı deterjan iyi yıkamıyo malesef yani lekeli seyler asla sıvıyla gecmiyo boykot olmayanda bingo önerebilirim peros cöp hic bi sekilde alma rinsoda boykotmus bilmiyodum

Benim kv nin de var da tavukları ben istemiyorum zaten 2 3 tane vermeye çalıştı bi kaç kez 🙈 bende ahsene hep organik gitmeye çalışıyorum. Çocuk benden sağlıklı besleniyor diyorum eşime😂
Cevizde bu sene bahçedende menemenleride bahcenin domatesiyle yapmıstım. Buzlukta yine bahcenin visnesi var cocuklara arada meyve suyu yapıyorum hazırda iciyolarda iste evdeyken sürekli bi icecek arıyolar.
Kuru fasulyemizde bahceden. İste yaz gelince bahcede olan ne varsa kvdeler geldikce getiriyo patlıcan domates patates biber salatalık😂 turşuyu bile bu sene bahçedekilerle kurdum cok iyi oldu

önceden ariel ve omo alıyodum , boykot diye almıyorum artık , şimdi bingo , rinso, renax alıyorum onlara ilave sabun tozu ve çamaşır sodasıda koyuyorum beyazlara
renklilere de rinsonun sıvısında indirim vardı geçen hafta şokta 5 lt. 345 tlden 145 tl düşmüştü aldım
deterjanı çok koyuyorum o yüzden renklililerde kalıntı bırakmaya başlamıştı sıvı aldım o yüzden

Neden mr a girmiştin baloncuk ? En son bebek denemende doktorun anlamadı amh düştüğünü ? Yakın zamanda tedavi olmuştun çünkü
Rahim MRı birde böbreklere bakılacaktı o yüzden girdim. Doğuştan rahmim yarım benim.
Geçen yıl baktırmıştım amh değerine o zaman çok düşük değil demişti ama düşmeye başlamış demişti 1 yıl içinde bu kadar düşeceğini beklemiyordum 😔

Son düzenleme:
Rahim MRı birde böbreklere bakılacaktı o yüzden girdim. Doğuştan rahmin yarım benim.
Geçen yıl baktırmıştım amh değerine o zaman çok düşük değil demişti ama düşmeye başlamış demişti 1 yıl içinde bu kadar düşeceğini beklemiyordum 😔
Allah yardımcın olsun canım

Sıvı deterjan iyi yıkamıyo malesef yani lekeli seyler asla sıvıyla gecmiyo boykot olmayanda bingo önerebilirim peros cöp hic bi sekilde alma rinsoda boykotmus bilmiyodum
Demi yaaa ben makineden şüphe ediyordum ama deterjandan bence. Aaa Bingo var doğru çamaşır suyunda falan onu kullanıyorum sıvı deterjanda falan 😂 peros vardı markette ama emin olamamıştım

Back
X