- 10 Kasım 2024
- 2.143
- 11.974
- 123
- 30
Ahahahh doğru ya şuan çok güldümİsmine baksana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahh doğru ya şuan çok güldümİsmine baksana![]()
Helal olsun kız canım çekmedi.Benim yapacaklarım
Kıymalı ve peynirli börek
Tavuklu şehriye salatası
Mantı (hazır tebi)
Patates salatası (şüpheli)
Kurabiye
Gelin tatlısı yaptım
Sarma poğaça ve kısır da gelecek
Hamiş olduğun bi an aklımdan çıktı yaa hakkını helal et![]()
Lapa gibi oluyor ya sonra yapışıyor gönül yaKızlar şimdi ben şehriye salatası için bugünden pişirsem dolaba kaldırsam bişey olur mu malzemeleri yarın karıştırıcam
Eşimin kuzeni buzluga bile atıyormuş pişirip hatta biz gittigimizde getirmisti tadıda aynıydı. Sende malzemeleri yarın dograrsın sadece şehriyesini pişir yag dök karıstır yapısmasın birbirine.Kızlar şimdi ben şehriye salatası için bugünden pişirsem dolaba kaldırsam bişey olur mu malzemeleri yarın karıştırıcam
Hiç denemedim ama diri diri olmaz sanki söner canım yarın haşla çok zaman almazKızlar şimdi ben şehriye salatası için bugünden pişirsem dolaba kaldırsam bişey olur mu malzemeleri yarın karıştırıcam
Eve gidince inşallah Allahtan çorap ağırlıklıydıSeninde buruşmuştur bian önce katla![]()
Yağını falan koy yoksa yapışıyorKızlar şimdi ben şehriye salatası için bugünden pişirsem dolaba kaldırsam bişey olur mu malzemeleri yarın karıştırıcam
GaziantepSeda sen hangi şehirdeydin kız
Geçmiş olsun ablaBoynun fena dayanamadım boyunluk taktım. Yatak mı yastık mı tetikliyor bilmiyorum nasıl duracağımı şaşırdım.
Herkes iyidir inşallah işe başlayanlara kolay gelsin![]()
Geçmiş olsun bonusBoynun fena dayanamadım boyunluk taktım. Yatak mı yastık mı tetikliyor bilmiyorum nasıl duracağımı şaşırdım.
Herkes iyidir inşallah işe başlayanlara kolay gelsin![]()
Hava değişimlerinde çok etkileniyor1500 kere dönüyorum. Bazen fıtıklar uyuyor gibi oluyor bazende böyle napsan geçmiyor
Visco değil ama o yastıklardan yastığım bana çok iyi gelmişti şu an niye böyle bilmiyorum vallaGeçmiş olsun bonusumşu visco boyun destekli yastıklar var ya onlardan alsan işe yarar belki