- 13 Mart 2019
- 14.936
- 55.366
- 598
Daha yapmadım canım büyük ihtimal yarın sabah yaparımYağını falan koy yoksa yapışıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yapmadım canım büyük ihtimal yarın sabah yaparımYağını falan koy yoksa yapışıyor
Tamam abla yarın yaparım inşallahHiç denemedim ama diri diri olmaz sanki söner canım yarın haşla çok zaman almaz
Tamam canım bakayım vakit bulursam yapıcamEşimin kuzeni buzluga bile atıyormuş pişirip hatta biz gittigimizde getirmisti tadıda aynıydı. Sende malzemeleri yarın dograrsın sadece şehriyesini pişir yag dök karıstır yapısmasın birbirine.
Gündüz canımHelal olsun kız canım çekmedi.
O ne kadar çok şey yamisafir gündüz mü akşam mı
Ayy şuan bi uzandım başıma ağrı girdiLapa gibi oluyor ya sonra yapışıyor gönül ya
4.maddeyi anlamadım
- 1.5 saat yürüdüm
- Alışveriş yaptım
- Şimdi sıcak bir şeyler içicem.
- Akşamda elde yıkanacak bir figür vardı peynir yoğurt kabı bulursam yıkamayı düşünüyorum
- 2 haftayı geçkin düzgün eğilmeyi öğrendim ağırlığı belime vermiyorum aferriin bana
Tüylü çanta charmları oluyo ya böyle kedili tavşanlı falan. Onlardan var ama kirli4.maddeyi anlamadım![]()
Bonus cok gecmis olsun bonus yatak cok etkiliyo biz yatak değişmeden önce her yerimiz agrıyarak kalkıyoduk. Hatta ben belimde fıtık var heralde diye düsünmeye baslamıstım sürünerek kalkıyodum yataktan. Yatak degisti bütün agrılarımız gitti.
Hava değişimlerinde çok etkileniyor
Ağrılar artıyor hava sıcaktı birden soğudu. Fıtık çok zor öldürmüyor süründürüyor. Kantaron yağı ile masaj da iyi geliyor
Ahahaha hani tereyağını yıkayıp yapıyorlar falan ya o tarz bi şekilde peynir yapacaksın sandım yeminleTüylü çanta charmları oluyo ya böyle kedili tavşanlı falan. Onlardan var ama kirliŞöyle peynir yoğurt kabına suyla deterjan koyup fıçı fıçı çitilicem
makinaya atmadım fiyonklu elbiseli falan deforme olur. Ama daha boşa çıkmamış kap, kaşık kaşık yoğurt yedircem evdekilere
![]()
Hangi konuda, diyet mi?Yedik içtik çok şükür 2 gündür başlangıç yapıyorum yarım kalıyor olmuyor.
Yarın inşallah daha sağlam bir adım olacak eşim de başlıyor Allahım bismillah
Ayy keşke öyle taze süt bulabilsem bi de yeteneğim olsaAhahaha hani tereyağını yıkayıp yapıyorlar falan ya o tarz bi şekilde peynir yapacaksın sandım yeminle![]()
Tatlı günümü yapıyosunuz gönül kaç çeşit tatlı olmuşYok uyumadım bir sürü işim var
Gelin tatlısı yaptım️
Benimle özdeşleşmiş bir tatlı
Kolayıma geliyor yiyenler de seviyor
İnşallah yine severler
Bide bi kalıbım var onda ağlayan kek tarzı bişey mi yapsam bilemedim
Gelen misafirlerim baklava getirecekmiş
Un kurabiyesi yapıcam bide