- 23 Mart 2022
- 16.083
- 63.249
- 548
- 41
Keyfini çıkar naneKeyif yapıyorum kv degil kardeşine gitti

k.v desi Kardeşine gitmiş ben öyle anladımNasl anlamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keyfini çıkar naneKeyif yapıyorum kv degil kardeşine gitti
k.v desi Kardeşine gitmiş ben öyle anladımNasl anlamadim
Benim ev aylar sonra ilk defa boşaldı daNasl anlamadim
Geçmiş olsunBoynun fena dayanamadım boyunluk taktım. Yatak mı yastık mı tetikliyor bilmiyorum nasıl duracağımı şaşırdım.
Herkes iyidir inşallah işe başlayanlara kolay gelsin![]()
Geçmiş olsun bonus, hep aynı şekilde mi uyuyorsun ya da yastık mı rahatsız acabaBoynun fena dayanamadım boyunluk taktım. Yatak mı yastık mı tetikliyor bilmiyorum nasıl duracağımı şaşırdım.
Afiyet olsunBenim kiz mutfağı ele geçirdi tatlı yapacakmış kuzeni ile
Ortopedik yastık mı alsan acaba bonus ?Boynun fena dayanamadım boyunluk taktım. Yatak mı yastık mı tetikliyor bilmiyorum nasıl duracağımı şaşırdım.
Yün yastık öneriyor gerçi doktorlar varsa yün yastıkta yat birazdaBonus
1500 kere dönüyorum. Bazen fıtıklar uyuyor gibi oluyor bazende böyle napsan geçmiyorGeçmiş olsun bonus, hep aynı şekilde mi uyuyorsun ya da yastık mı rahatsız acaba
Dr a falan göründün mü, bir teşhisi var mı daha önceden aldığın?1500 kere dönüyorum. Bazen fıtıklar uyuyor gibi oluyor bazende böyle napsan geçmiyor
Evet fıtık var zaten çok uzun zamandır.Dr a falan göründün mü, bir teşhisi var mı daha önceden aldığın?
sıcak su torbasını koyayım biraz havlu soğuyor hemen. Başımın hareketleriyle sırtımda yanma hissediyorum
Bi dene bakalım ya inşallah şifa olsunsıcak su torbasını koyayım biraz havlu soğuyor hemen. Başımın hareketleriyle sırtımda yanma hissediyorum
Bir kremi ya da iyi gelen bir şey verdi mi bonuscum. Mümkün olduğunca aynı şekilde yatma bakalım belki bir sinir falan sıkışıyordur tersine gelmiştir.Evet fıtık var zaten çok uzun zamandır.
sağol canım , sanada geçmiş olsunBoynun fena dayanamadım boyunluk taktım. Yatak mı yastık mı tetikliyor bilmiyorum nasıl duracağımı şaşırdım.