- 12 Haziran 2019
- 19.078
- 116.833
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninki nasıl?Hem çocuğa bakıp hem baklava içli köfte yapıp bide ekstra sana ayrı yapmış. Helal olsun.
Hep imrendim böyle kv lere![]()
Geçmiş olsun canımDizimin ağrısı geçmedi
Kalkıp zeytinyağı sürüp streçledim
Amin inşAllah canım benim Allah razı olsunLimonsuzzcay canım nasıl oldun?
Yazamadm geçen kaybın icin cok üzüldüm Rabbim sana da isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin![]()
Canım lahana haşlayıp koyuyorlar. Bi araştırıp dene istersen şifa olur inşAllah.Son 3 gündür evde iftar yapmadık.
Kv sarma ve baklava yapmış bize de sağ olsun
Mastit oldum çok fena bi şeymişkaburgalarım kırılıyo sanki
Mekanı cennet olsun inşAllah bonusumAnnemin kırkıydı tel elimde bu şiire denk gelmiştim o kadar ağlamıştım ki... sütlaç diye okuyunca aklıma direk bu geldi.
İlk üç vişneyi verdiğinde bahçedeki ağaç
Annem sevindiydi hatırlarım.
Ah demişti.
Ah!
Üç küçük kırmızı dünya verilmişti sanki ona.
Annem çok sevinmelerin kadınıydı.
Bazen sevinince annem gibi,
Rengarenk reçeller dizerim kalbimin raflarına.
Annem çok sevinmelerin kadınıydı,
Sıcak yemeklerin.
Başına diktikleri o taş,
Ne zaman dokunsam soğuktur oysa.
Ben okşadığımda ama,ısınır sanki biraz.
Bence batmasın böyle bi kvdeye karşıSeninki nasıl?
Sağolsun benim kv çok iyi ya, bulaşık makinemi servis götürdü. Sen biriktir gelip ben yıkayayım diyor
Bende iyiyim onlara karşı, inşallah daim olur.
Tabi adı kv olduğu için bazen batan yönleri de oluyor ama genel olarak çok iyi bir insan.
Benim kv dem de halim yok diye kızımı gönderdim ona, bana yaprağını gönderdi sarar mısın diye. sen hesap et işteSeninki nasıl?
Sağolsun benim kv çok iyi ya, bulaşık makinemi servis götürdü. Sen biriktir gelip ben yıkayayım diyor
Bende iyiyim onlara karşı, inşallah daim olur.
Tabi adı kv olduğu için bazen batan yönleri de oluyor ama genel olarak çok iyi bir insan.
Senden de alabilirim bir baklava tarifi ama incecik açamayanlara yönelik varsa heheheBu tarif güzelmiş hazır yufkadan sobiyet severim baklava hoşuma gitmiyordu ama bu güzel olmuş
Hazır yufka ise riske girmeyip sobiyet yada kadayıflı sarma yapmak iyi oluyorSenden de alabilirim bir baklava tarifi ama incecik alamayanlara yönelik varsa hehehe
Yok kendim açmak istemiştim, tarifte küçük küçük beze yapıp nişastalayip üst üste koyup açıyordu. Sonra ayiriyordu ama benimkiler yırtıldı vs biraz olmadı yani baklavam. İlk denememdi bir dahakine artık olur belkiHazır yufka ise riske girmeyip sobiyet yada kadayıflı sarma yapmak iyi oluyor
İlk denediğin için bir dahakine olur üst üste koyunca nişasta bol olmalı yapismasin diye az gelmiştirYok kendim açmak istemiştim, tarifte küçük küçük beze yapıp nişastalayip üst üste koyup açıyordu. Sonra ayiriyordu ama benimkiler yırtıldı vs biraz olmadı yani baklavam. İlk denememdi bir dahakine artık olur belki
Evet bende baklavadansa şöbiyet havuç dilimi öyle şeyleri seviyorum. Bide kvdenin baklavasınıBu tarif güzelmiş hazır yufkadan sobiyet severim baklava hoşuma gitmiyordu ama bu güzel olmuş
Geçmiş olsunEvet gece ateşim çıktı biraz sabaha iyi kalktım şükür bol bol emziriyorum şimdi
Evet o gazete baklavası ayrı bir lezzet hafif oluyor birde benim annem de öyle yapiyorEvet bende baklavadansa şöbiyet havuç dilimi öyle şeyleri seviyorum. Bide kvdenin baklavasını![]()