Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hem çocuğa bakıp hem baklava içli köfte yapıp bide ekstra sana ayrı yapmış. Helal olsun.
Hep imrendim böyle kv lere :(
Seninki nasıl?
Sağolsun benim kv çok iyi ya, bulaşık makinemi servis götürdü. Sen biriktir gelip ben yıkayayım diyor ☺️
Bende iyiyim onlara karşı, inşallah daim olur.
Tabi adı kv olduğu için bazen batan yönleri de oluyor ama genel olarak çok iyi bir insan.

1000050343.webp

Dizimin ağrısı geçmedi
Kalkıp zeytinyağı sürüp streçledim
Geçmiş olsun canım 🙁
Limonsuzzcay Limonsuzzcay canım nasıl oldun?

Yazamadm geçen kaybın icin cok üzüldüm Rabbim sana da isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin 🤲
Amin inşAllah canım benim Allah razı olsun ❤️ çok şükür iyiyim sen nasılsın
Son 3 gündür evde iftar yapmadık.
Kv sarma ve baklava yapmış bize de sağ olsun
Mastit oldum çok fena bi şeymiş 😟 kaburgalarım kırılıyo sanki
Canım lahana haşlayıp koyuyorlar. Bi araştırıp dene istersen şifa olur inşAllah.
Annemin kırkıydı tel elimde bu şiire denk gelmiştim o kadar ağlamıştım ki... sütlaç diye okuyunca aklıma direk bu geldi.

İlk üç vişneyi verdiğinde bahçedeki ağaç
Annem sevindiydi hatırlarım.
Ah demişti.
Ah!
Üç küçük kırmızı dünya verilmişti sanki ona.
Annem çok sevinmelerin kadınıydı.
Bazen sevinince annem gibi,
Rengarenk reçeller dizerim kalbimin raflarına.
Annem çok sevinmelerin kadınıydı,
Sıcak yemeklerin.
Başına diktikleri o taş,
Ne zaman dokunsam soğuktur oysa.
Ben okşadığımda ama,ısınır sanki biraz.
Mekanı cennet olsun inşAllah bonusum🤲🏻😔

Seninki nasıl?
Sağolsun benim kv çok iyi ya, bulaşık makinemi servis götürdü. Sen biriktir gelip ben yıkayayım diyor ☺️
Tabi adı kv olduğu için bazen batan yönleri de oluyor ama genel olarak çok iyi bir insan.
Bence batmasın böyle bi kvdeye karşı 😊 insan yeri geliyo kendi annesiyle babasıyla zıt düşüyo olur o kadar

Seninki nasıl?
Benim kv dem de halim yok diye kızımı gönderdim ona, bana yaprağını gönderdi sarar mısın diye. sen hesap et işte 😃

Biz bayramı 4 gibi bitirdik eve geldik, eşimle kardeşim uyudu ben de kışlıkları kaldırdım, ütü vs yaptım. Kardeşimin bavulunu topladık yarın dönecek. Yarın akşama misafirlerim gelecek yine yatılı az ev topladım yeni oturdum 🥲
Geçen sene biri bayramda ütü yapacaksın temizlik vs dese inanmazdım, insanın kendi evi kendi düzeni olunca ne farklı oluyor cidden. Anneme amaaan anne boşver yaparız sonra derdim hep 😅

Hazır yufka ise riske girmeyip sobiyet yada kadayıflı sarma yapmak iyi oluyor
Yok kendim açmak istemiştim, tarifte küçük küçük beze yapıp nişastalayip üst üste koyup açıyordu. Sonra ayiriyordu ama benimkiler yırtıldı vs biraz olmadı yani baklavam. İlk denememdi bir dahakine artık olur belki

Yok kendim açmak istemiştim, tarifte küçük küçük beze yapıp nişastalayip üst üste koyup açıyordu. Sonra ayiriyordu ama benimkiler yırtıldı vs biraz olmadı yani baklavam. İlk denememdi bir dahakine artık olur belki
İlk denediğin için bir dahakine olur üst üste koyunca nişasta bol olmalı yapismasin diye az gelmiştir

Back
X