Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bizde annemle öyleyiz çok şükür
Her şeyimi paylaşırım sürekli konuşuruz gezeriz. Arkadaş, kardeş, sırdaş benim her şeyim ❤️
bizde kızımla öyleyiz her şeyimizi biliriz oda benim herşeyim Allah herkeze hayırlı , merhametli bi kız evladı nasip etsin
kız kardeşimde var çok şükür ama kızımın yeri bambaşka :KK200:

Evet il 3 yıl benim eşimde uyumasına 1 saat kala gelirdi. Geç gelmezdi de kızım erken uyurdu.
Şimdi erken geliyor ama kızımın düşkünlüğü yok ya. Ama isterdim gelince babamda babam desin hep onla vakit geçirsin sjssk
Ahahahah aynı bendee😂😂😂

Evet il 3 yıl benim eşimde uyumasına 1 saat kala gelirdi. Geç gelmezdi de kızım erken uyurdu.
Şimdi erken geliyor ama kızımın düşkünlüğü yok ya. Ama isterdim gelince babamda babam desin hep onla vakit geçirsin sjssk
Ahahahah aynı bendee😂😂😂

Bayram gelince hüzün çöküyor 😔 bu bayramda tekim kucağim boş diye hep hüzünlenir ağlarım 😞 Allah'ım bir gün kucagim dolu mutlu şekilde bayramlar görmeyi nasip etsin inşallah 🤲
Çevremde benden sonra evlenenlerin şuan ikinci çocukları oldu ister istemez kalbim sızlıyor boğazım düğümleniyor 😔😔

Bayram gelince hüzün çöküyor 😔 bu bayramda tekim kucağim boş diye hep hüzünlenir ağlarım 😞 Allah'ım bir gün kucagim dolu mutlu şekilde bayramlar görmeyi nasip etsin inşallah 🤲
Çevremde benden sonra evlenenlerin şuan ikinci çocukları oldu ister istemez kalbim sızlıyor boğazım düğümleniyor 😔😔
Seneye kucağında olur inşallaaaaah🤲🏻

Kısa zamanda sağlıkla kucağın dolar inşallah Allah yardımcın olsun

Olur kuzum vardır bi vakti

Hayırlısını iste hayırlı evlat anneye babaya saygılı bağlı evlat iste

RABBIM Cuma hürmetine versin müjdeyi gelecek yıl bebeginle kutla bayramı 🤲🤲

Dua gruplarında.neler neler oldu ...kac defa tüp bebek denediler tedavi gördüler

RABBIM verdi ...vardır bi saati bi zamanı sen

Umudunu kaybetme ....🤲🤲🤲

Son düzenleme:
Kaç yıllık evlisin baloncuk :(

İşlerimi yaptım. Koştur koştur camiye gittik. Hiç cuma namazı kılmadım merak ediyordum. Yav erkeklerde kadınların oraya çıkıyormuş meğer ne kadar kalabalık oluyorsa. Maşallah diyim 🤓
Kılamadık geri çıktık camiden🥺🥺

Back
X