Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de kız kardeşim yok olanlara bende çok özeniyorum
Benim de yokBenim de hep ağlayasım geliyor bunun eksikliğinden
Benim abim var ama evlendikten sonra var mı yok mu bilemedimYaa evet sen varsın tabiki canımm dostum benim
Evet dogru diyosun. Esimde 4 kardeş ama öyle bi ilişkileri yok
Bende hic biri yok abla![]()
Aynı benKızım var diye avunmaya çalışıyorum![]()
Özellikle çocuğun olunca öyle oluyor evet yaBenim de yokbu yıl ilk defa eksikliğini çok hissettim
Bizde annemle öyleyiz çok şükürKızım var diye avunmaya çalışıyorum![]()
bizde kızımla öyleyiz her şeyimizi biliriz oda benim herşeyim Allah herkeze hayırlı , merhametli bi kız evladı nasip etsinBizde annemle öyleyiz çok şükür
Her şeyimi paylaşırım sürekli konuşuruz gezeriz. Arkadaş, kardeş, sırdaş benim her şeyim![]()
Ahahahah aynı bendeeEvet il 3 yıl benim eşimde uyumasına 1 saat kala gelirdi. Geç gelmezdi de kızım erken uyurdu.
Şimdi erken geliyor ama kızımın düşkünlüğü yok ya. Ama isterdim gelince babamda babam desin hep onla vakit geçirsin sjssk
Ahahahah aynı bendeeEvet il 3 yıl benim eşimde uyumasına 1 saat kala gelirdi. Geç gelmezdi de kızım erken uyurdu.
Şimdi erken geliyor ama kızımın düşkünlüğü yok ya. Ama isterdim gelince babamda babam desin hep onla vakit geçirsin sjssk
Seneye kucağında olur inşallaaaaahBayram gelince hüzün çöküyorbu bayramda tekim kucağim boş diye hep hüzünlenir ağlarım
Allah'ım bir gün kucagim dolu mutlu şekilde bayramlar görmeyi nasip etsin inşallah
Çevremde benden sonra evlenenlerin şuan ikinci çocukları oldu ister istemez kalbim sızlıyor boğazım düğümleniyor![]()
Kısa zamanda sağlıkla kucağın dolar inşallah Allah yardımcın olsunBayram gelince hüzün çöküyorbu bayramda tekim kucağim boş diye hep hüzünlenir ağlarım
Allah'ım bir gün kucagim dolu mutlu şekilde bayramlar görmeyi nasip etsin inşallah
Çevremde benden sonra evlenenlerin şuan ikinci çocukları oldu ister istemez kalbim sızlıyor boğazım düğümleniyor![]()
Olur kuzum vardır bi vaktiBayram gelince hüzün çöküyorbu bayramda tekim kucağim boş diye hep hüzünlenir ağlarım
Kaç yıllık evlisin baloncukBayram gelince hüzün çöküyorbu bayramda tekim kucağim boş diye hep hüzünlenir ağlarım