Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok geçmiş olsun
Düştüğü zaman burnunu çarpmıştır gözlemle devam ederse gidersiniz

Evet korktu da yavrum yerinde yatıyor bazen hiç gelmiyor bazen de uyanıp beni çağırıyor öyle olunca kucaklıyorum yanıma yatırıyorum bi bayramı falan atlatalım tam iyileşsin uyku eğitimi vericem biraz geç oldu ama bakalım

Çok geçmiş olsun canım annene Rabbim acil şifalar versin biran önce toplanır inşallah

Çok Sağol canım

Güzel enerjiler diliyorum sana güzel dinlen inşallah

İftarımızı ettik Elhamdülillah
Hemen karşıda cami vardı akşam namazını eda edip, mescid namazı da kılıp çıktık.

Yan tarafta kuruyemişci vardı kahve çektirmeye girdik. Biri geldi, bi teyze lokum almış, onu almaya geldim bu akşam camide dağıtılacağız dedi.

Dedim bende alsam dağıtırmısınız. Tabiki abla yarın akşam dağıtırız dedi.

Pek mutlu oldum Rabbim böyle bir fırsatı yarattığı için Rabbim cümlemizin hayırlarını kabul eylesin. Ölmüşlerimizin ruhuna gitsin inşaAllah

Bizim de böyle bi niyetimiz oldu dün camide görünce Allah kabul etsin penyezim

Mete kendi yatağında yatıyo hiç yanımıza almıyorum ama gece 2 3 bazen 4 kere bile uyandıgı oluyo. Yanına git git gel mahvediyo beni
Teşekkür ederim canım benim insallah

Evet orası öyle gerçekten. Arabanın bi yerine bisey olacak diye korkumdan istemiyorum bile eşimden.
Ben küçük bir kaza yaptım uzun süre o sebeple kullanmadım burada sweet çok tavsiye verdi sağolsun
Geçen ay da park halinde ki arabaya geri geri gelen kamyon çarptı eşimin arabasına 6 ay kullanmadı o arabayı şirket kamyonu olunca hasarsız fiyattan satın aldı şirket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…