• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya aslında sahursuz daha da iyi oluyor denedik ama sahurun da ayrı bi havası var 🫠🥹
Sahura sırf eşim icin kalkıyorum ben. Oruc tutmak bana hep zor geldigi icin o sahur yapmanın güzelligini alamıyorum. Daha dogrusu bekarken evet hazır sofraya kalkması güzel oluyodu hafta sonları hafta ici yine ben hazırlıyodum annem calıstıgı icin
Yok yaptırmadım ama araştırdım baya daha yeni bundan olduğunu düşünüyorum bi senedir falan böyle bişey olduğunu öğrendim belirtiler aynısı 🙃
Süt ürünü bişey yesem karnım inanılmaz şişiyor kitleniyorım sancıdan 🙁
Benim afedersin üst taraftan gaz çıkarma olayım hiç yok yani ömrü hayatımda 2 yada 3 keredir 🙄😶‍🌫️
E öyle olunca da kitliyor beni iki büklüm kalıyorum 😮‍💨
Mesela süt içsem akşam falan mide ağrısından duramıyorum🥲
Laktozsuz tüketince bi tık daha rahat oluyor 🙃 zaten pek sütte içmem ama peyniri falan severim
Ayran mideni ağrıtmıyor ama şişiriyor🫠
Ne çok yazdım 🤭
Bende üstten gaz cıkaramıyorum biliyo musun hic cıkmaz zorlasamda cıkmaz🙈
Benimde kısır yiyince eriste yiyince midem bozuluyo. Pizza yaglı bi börek yiyince de ahnı sekilde tuvaletten cıkamıyorum.
Bi baktırmak istiyorum ama ne demek lazım gluten mi acaba ne bu
hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar Hoppa
benim oğlumda hasta boğazları şişmiş yemek bile yiyemiyo ,akşam süt istedi ısıttım ballı yaptım onu içti
evde antibiyotik vardı bi kutu açılmamış ondan verdim kulağımda ağrıyo dedi birazda ateşi vardı ağrı kesicide içti
yattı sabah baktım çok terlemiş atletini değiştirdim uyuyo inşallah iyi gelir ilaçlar Allah bütün hastalara şifalar versin
Geçmiş olsun abla 🌸
Bekliyorum sonucları ablam inşallah

Ameliyat demezler
İnsallah parecim bizede haber ver 🌸

benim oğlumda hasta boğazları şişmiş yemek bile yiyemiyo ,akşam süt istedi ısıttım ballı yaptım onu içti
evde antibiyotik vardı bi kutu açılmamış ondan verdim kulağımda ağrıyo dedi birazda ateşi vardı ağrı kesicide içti
yattı sabah baktım çok terlemiş atletini değiştirdim uyuyo inşallah iyi gelir ilaçlar Allah bütün hastalara şifalar versin
Çok çok geçmiş olsun abla amiiinn 🤲

Makineyi boşalttım sarmayı balkona kaldırdım çok iş var da inş biraz dinlenince yapıcam.

İçim arttı yaprak bitti marketten aldım bakalım biraz daha sararım.

Çamaşır koydum ev toplu değil elbet toplanır
h0503.gif

Sahura sırf eşim icin kalkıyorum ben. Oruc tutmak bana hep zor geldigi icin o sahur yapmanın güzelligini alamıyorum. Daha dogrusu bekarken evet hazır sofraya kalkması güzel oluyodu hafta sonları hafta ici yine ben hazırlıyodum annem calıstıgı icin

Bende üstten gaz cıkaramıyorum biliyo musun hic cıkmaz zorlasamda cıkmaz🙈
Benimde kısır yiyince eriste yiyince midem bozuluyo. Pizza yaglı bi börek yiyince de ahnı sekilde tuvaletten cıkamıyorum.
Bi baktırmak istiyorum ama ne demek lazım gluten mi acaba ne bu

Geçmiş olsun abla 🌸

İnsallah parecim bizede haber ver 🌸
sağolasın ilknur

Çok geçmiş olsun abla Allah şifa versin 🤲🏻

Bilirim bu duyguyu gönülüm
Allah senden de razı olsun🤲🏻 ❤️

Gecenin yarısı, tam yatmış uyuyacakken bi etiket gelir. Bakarsın ki; 2 rekatlık gece namazı yazıyor
Nefse ağır gelir ama dost hatırlatma yapmış ❤️ kalkıp kılarsın, dua eder ve o huzurun, mutluluğun tarifini yapamazsın.

Ben razıyım Rabbim de razı olsun iyiki varsın bonusummm Bonus Bonus 🤲🏻 ❤️
Yaa ne kadar güzel maşallah 😍
Amin abla cümlemizden ❤️
Yani burada böyle dostluk olacağını kayıt olurken hayal bile edemezdim çok güzel maşallah 🥰🤲🏻❤️

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi gönülcüm kaçta uyanacaksın merak ettim. Oğlun böyle gündüz yatınca ne kadar uyur ki :)
Dün gündüz uyudu gece 12 yi geçe anca daldı
Sahurda uyandı 4 45 gibi sonra bi daha uyumadı ateşi de vardı çok şey yapmadım
Bi daha yatması 8 i buldu
Ve 12 yi 10 geçe kalktık 😶‍🌫️🤭
Beraber uyandık burnu tıkanmış ona uyandı 🫠 fıs fıs sıktım böylelikle uyanmış olduk 🤗

Bulaşık mak boşalttım
Çamaşır yıkadım kurutmaya attım çıktı katladım yerleştirdim
Öncesinden de katlayıp yerleştirmediklerim vardı, çok çamaşır vardı.......
Bitirdim.
Evi toparladım.
Akşama iftara davetliyiz Allahtan.
Oğlumu yıkıcam.
Namazı kılcam daha kılmadım.

Back
X