- 13 Mart 2019
- 14.620
- 53.074
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
benim oğlumda hasta boğazları şişmiş yemek bile yiyemiyo ,akşam süt istedi ısıttım ballı yaptım onu içti
evde antibiyotik vardı bi kutu açılmamış ondan verdim kulağımda ağrıyo dedi birazda ateşi vardı ağrı kesicide içti
yattı sabah baktım çok terlemiş atletini değiştirdim uyuyo inşallah iyi gelir ilaçlar Allah bütün hastalara şifalar versin
Bilirim bu duyguyu gönülümTam yatağın sıcağındayım oğlan yeni uyumuş yanına kıvrılacakken işrak namazın kıl eyle yat diyen bir ablapenyez83
Nefsime zor geldi birazcık ama Allah razı olsunnn iyi ki dedin abla![]()
Aminnnnnhayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
benim oğlumda hasta boğazları şişmiş yemek bile yiyemiyo ,akşam süt istedi ısıttım ballı yaptım onu içti
evde antibiyotik vardı bi kutu açılmamış ondan verdim kulağımda ağrıyo dedi birazda ateşi vardı ağrı kesicide içti
yattı sabah baktım çok terlemiş atletini değiştirdim uyuyo inşallah iyi gelir ilaçlar Allah bütün hastalara şifalar versin
Analık dedim ama kadınlık demem gerek.Ahh analık ahh geçmiş olsun
sağolasın bonusumAhh analık ahh geçmiş olsun
biz her şeyiz be bonusum anayız, kadınız , eşiz , evladız, kardeşiz herşeye yetiyoruz çok şükürAnalık dedim ama kadınlık demem gerek.
Yapılan onca haksızlığa nankörlüğe rağmen yine kadın gibi davranıyoruz bozulmuyoruz demek istedim.
Bekliyorum sonucları ablam inşallahtertemiz çıkar inşallah sonuçların parecim![]()
sağolasın penyezimAminnnnn
Geçmiş olsun abla
Geçmiş olsun ablahayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
Bugün
Çöpleri çıkardım
Evi havalandırdım
Robotun filtresini boşalttım
Tatlı yaptım(yarın anneme iftara gideceğiz götürmek için)
Akşam yemeği yaptım
(Tarhana çorbası
Nohutlu tavuklu Bulgurlu pilavı)
gaz sancılarımız başladı Sedacım 1 haftadır umut abisi gibi akıllı usluydu ilk doğduğunda şuan yavrum sancıdan kıvranıyor yarın nasipse genel kontrol içinde gidicez inşallah damla birşey verir
Bebekken anne babana ne çektirmişsindir sen gönülYok yaptırmadım ama araştırdım baya daha yeni bundan olduğunu düşünüyorum bi senedir falan böyle bişey olduğunu öğrendim belirtiler aynısı
Süt ürünü bişey yesem karnım inanılmaz şişiyor kitleniyorım sancıdan
Benim afedersin üst taraftan gaz çıkarma olayım hiç yok yani ömrü hayatımda 2 yada 3 keredir
E öyle olunca da kitliyor beni iki büklüm kalıyorum
Mesela süt içsem akşam falan mide ağrısından duramıyorum
Laktozsuz tüketince bi tık daha rahat oluyorzaten pek sütte içmem ama peyniri falan severim
Ayran mideni ağrıtmıyor ama şişiriyor
Ne çok yazdım![]()
sağol canım Allah razı olsunGeçmiş olsun abla
Çok geçmiş olsun ablabenim oğlumda hasta boğazları şişmiş yemek bile yiyemiyo ,akşam süt istedi ısıttım ballı yaptım onu içti
sağolasın serocumÇok geçmiş olsun abla