• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar Hoppa
benim oğlumda hasta boğazları şişmiş yemek bile yiyemiyo ,akşam süt istedi ısıttım ballı yaptım onu içti
evde antibiyotik vardı bi kutu açılmamış ondan verdim kulağımda ağrıyo dedi birazda ateşi vardı ağrı kesicide içti
yattı sabah baktım çok terlemiş atletini değiştirdim uyuyo inşallah iyi gelir ilaçlar Allah bütün hastalara şifalar versin

benim oğlumda hasta boğazları şişmiş yemek bile yiyemiyo ,akşam süt istedi ısıttım ballı yaptım onu içti
evde antibiyotik vardı bi kutu açılmamış ondan verdim kulağımda ağrıyo dedi birazda ateşi vardı ağrı kesicide içti
yattı sabah baktım çok terlemiş atletini değiştirdim uyuyo inşallah iyi gelir ilaçlar Allah bütün hastalara şifalar versin

Ahh analık ahh geçmiş olsun

Tam yatağın sıcağındayım oğlan yeni uyumuş yanına kıvrılacakken işrak namazın kıl eyle yat diyen bir abla penyez83 penyez83 ❤️
Nefsime zor geldi birazcık ama Allah razı olsunnn iyi ki dedin abla 🥹🤲🏻❤️
Bilirim bu duyguyu gönülüm
Allah senden de razı olsun🤲🏻 ❤️

Gecenin yarısı, tam yatmış uyuyacakken bi etiket gelir. Bakarsın ki; 2 rekatlık gece namazı yazıyor
Nefse ağır gelir ama dost hatırlatma yapmış ❤️ kalkıp kılarsın, dua eder ve o huzurun, mutluluğun tarifini yapamazsın.

Ben razıyım Rabbim de razı olsun iyiki varsın bonusummm Bonus Bonus 🤲🏻 ❤️

Aminnnnn
Geçmiş olsun abla

Ahh analık ahh geçmiş olsun
sağolasın bonusum
aynen kaç yaşında olursa olsun evladın hastaysa kıyamıyosun , oda ilgi bekliyo doktora gidelim oğlum dedim ilaçlar var gerek yok dedi , bende eşime dedim sende sor oğlum kalk doktora götüreyim de bakalım, ama istemedi
akşam kalk bi duş al rahatlarsın dedim onu bile yapamadı :KK43:

Analık dedim ama kadınlık demem gerek.
Yapılan onca haksızlığa nankörlüğe rağmen yine kadın gibi davranıyoruz bozulmuyoruz demek istedim.
biz her şeyiz be bonusum anayız, kadınız , eşiz , evladız, kardeşiz herşeye yetiyoruz çok şükür
he kimse kıymet bilmiyo o başka onlarda anne baba olunca anlıcaklar yinede ayaklarına taş gözlerine yaş değmesin evlatlarımızın işteyim ama aklım evde eşimi arıyım bi baksın

Geçmiş olsun abla

Bugün
Çöpleri çıkardım
Evi havalandırdım
Robotun filtresini boşalttım
Tatlı yaptım(yarın anneme iftara gideceğiz götürmek için)
Akşam yemeği yaptım
(Tarhana çorbası
Nohutlu tavuklu Bulgurlu pilavı)

gaz sancılarımız başladı Sedacım 1 haftadır umut abisi gibi akıllı usluydu ilk doğduğunda şuan yavrum sancıdan kıvranıyor yarın nasipse genel kontrol içinde gidicez inşallah damla birşey verir

Evet.
Damla rahatlatır belki.

Yok yaptırmadım ama araştırdım baya daha yeni bundan olduğunu düşünüyorum bi senedir falan böyle bişey olduğunu öğrendim belirtiler aynısı 🙃
Süt ürünü bişey yesem karnım inanılmaz şişiyor kitleniyorım sancıdan 🙁
Benim afedersin üst taraftan gaz çıkarma olayım hiç yok yani ömrü hayatımda 2 yada 3 keredir 🙄😶‍🌫️
E öyle olunca da kitliyor beni iki büklüm kalıyorum 😮‍💨
Mesela süt içsem akşam falan mide ağrısından duramıyorum🥲
Laktozsuz tüketince bi tık daha rahat oluyor 🙃 zaten pek sütte içmem ama peyniri falan severim
Ayran mideni ağrıtmıyor ama şişiriyor🫠
Ne çok yazdım 🤭
Bebekken anne babana ne çektirmişsindir sen gönül 😀

Çok geçmiş olsun abla

Back
X