- 13 Ağustos 2022
- 6.885
- 30.149
- 478
Benimde aklıma o geldi acaba mı didiimGit git nolur nolmaz bi baksınlar 1 haftadır geçmedi diyorsun. Kııız yoksaaaaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde aklıma o geldi acaba mı didiimGit git nolur nolmaz bi baksınlar 1 haftadır geçmedi diyorsun. Kııız yoksaaaaaa![]()
Benimde
Aklınıza öyle seyler getirmeyin lütfenBenimde![]()
Amin amin hakkında hayırlısı olsunAklınıza öyle seyler getirmeyin lütfen
Beni korkutmayın Allah çocuklarıma saglıklı ömürler versin. Ben hakkımı doldurdum![]()
İzlerken bile fenalık geçirdim.Şöyle şeylere nasıl biniyolar ya
Evet wp çalışmıyor bugün bende çok zorlandımCan sıkıyor bu daraltma iletişimimiz kesildi sinirlenmemek elde değil
Sahuru kaçta hazırlıyorsunuz (istanbullular)
Bizde bi yaptık bi yapamadık sahuruGeç kalkıyorum ben 4.45 yetiyor ama 4 kişilik hazırlıyorsam 1 saat daha iyi olur
Ne yedin içtin de olduKarnıma öyle bi sancı girdi ki
Ah şu laktoz intoleransı beni mahvediyor
Biz gec yatıyoruz 2 bucuk 3 gibi yiyoruz kalkmıyorum tekrar ama bugun hic kalkasımds yok hazırlayasımda uyucam simdi kalkmayalım dicem eşimeSahuru kaçta hazırlıyorsunuz (istanbullular)
Bunun icin bi test mi yaptırdın gönül. Nerden biliyosun bende bi gluten icin yaptırmak istiyorum. Dokunan biseyler var ama ne bilmiyorumKarnıma öyle bi sancı girdi ki
Ah şu laktoz intoleransı beni mahvediyor
Ben 4 gibi kalkıyorum Teheccüd kılıp sahur hazırlıyorum. Şimdi yatıyorumSahuru kaçta hazırlıyorsunuz (istanbullular)
Alayım bende iyiyse. Yeni bi toz buldum beyazları bembeyaz yapıyormuş deniycem bakalımsweetgirlcandy watsonslara bi leke çıkarıcı gelmiş minik minik şişeler oksijen bazlı toz. Denedim bakalım işe yarayacak gibi
gaz sancılarımız başladı Sedacım 1 haftadır umut abisi gibi akıllı usluydu ilk doğduğunda şuan yavrum sancıdan kıvranıyor yarın nasipse genel kontrol içinde gidicez inşallah damla birşey verirbebiş nasıl?
Süt ürünü herşey dokunuyor kitleniyorumNe yedin içtin de oldu