sağolasın gönülüm amin inşallahEvet canım olabilir çünkü ateşi düşmüyor şurupla biraz düşüyor sonra yine çıkıyor
İnfluenza olabilir canım, götür mutlaka bir doktor görsün. Çok geçmiş olsunEvet canım olabilir çünkü ateşi düşmüyor şurupla biraz düşüyor sonra yine çıkıyor
Biz ilk perşembe sinde kuranı kerim yada yasin cüzü. Yanında şeker ve kahve dağıtırırız.
Ama bunlarında dinimizde bir yeri var mı bilmiyorumPinhan
Paketli helva ve meyva suyu verilir bizde yenmez de giderken yanlarında götürülür
Tekrardan başın sağ olsun canım
Kızlar 2 kişi geldi zaten.hiç gerek yok ramazan ayındayız , oruç olmayan olsa bile bence olmaz ayıp olur ,
zaten ben cenaze evinde acı varken bişeyler dağıtılmasını hiç sevmiyorum dinimizde böyle bişe yok
cenaze evine konu komşular yemek getirir onların acısı var yapamazlar diye
amin canım benim Allah razı olsun çok sağol
Sağol abla evet götürdük şimdi çıktık doktordan kulaklarında iltihap var dedi boğazında bişey yokmuş ilaçları alıp eve gidicez inşallahsağolasın gönülüm amin inşallah
tekrar çok geçmiş olsun ateşi tekrarlıyosa mutlaka götürün ateş tehlikeli , çocuklar küçükken hep böyleler benimkilerde
okul çağına kadar çok sık hasta olurlardı, sonra sonra azalıyo
Sağol canım evet götürdük şimdiİnfluenza olabilir canım, götür mutlaka bir doktor görsün. Çok geçmiş olsun
Sizin ora daha da soğuktur fena yawAy buz gibi birde veli toplantısı var birazdan çıkacağım araba yok motorla gidemem servisle giderim dönüşte artık çıkış saatine bağlı
Ula burda yazdığım 10 u akşam 10 sanmadınız imşTürkiye kaynarken bir güzel uyumuşum ki
Beden değil ruh yorgunluğu vardı 10 da yattım heralde.
Toz toprak falan kaçmış gibi oluyorsa göz kuruluğundan oluyor o abla. Gözlük için de bi git mutlakakızlar benim gözlerim kaç gündür yanıyo acıyo , acaba uyku düzeni bozuldu ondanmı yoksa yakın gözlüğü falanmı
gerekiyo artık , çünkü kuran okurken falan çok yakından olursa karışıyo
zaten geçen sene iş yeri için sağlık raporu yenilemesine gittiğimde doktor demişti yakın gözlüğü kullanabilirsin diye
bide sürekli bilgisayar ,telefon derken yoruluyo demekki
Ben akşam 10 sandımdıUla burda yazdığım 10 u akşam 10 sanmadınız imş
Okul var sabah ordan da bi yerlere uğradım battaniye yorgan bıraktım temizlemeye anca geldim 9 buçukta ve vakit kaybetmedimBen akşam 10 sandımdı
Ben öyle sanmıştımUla burda yazdığım 10 u akşam 10 sanmadınız imş
Allah şifa versin canımSağol canım evet götürdük şimdi
İlk bişey göremedi kulaklarına baktı iltihap gördü ilaç yazdı inşallah iyi gelir
Soruyordum bi yerin ağrıyor mu diye ama pek demiyordu evden çıkarken biraz ağrıyor dedi kulağı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?