Düzenli Evimiz & Hayatımız

yatakları topladım, kızıma kahvaltı hazırladım.
tezgahtaki bulaşıkları topladım, makineyi çalıştırdım.
Ortalığı topladım, lavaboları yıkadım.
Akşam yemeği yaptım.
Mutfak toplu

Onun ilacı var direk onu veriyolar enfluvir
Her yaş kullanabiliyor mu
Sağlık ocağına götürdük orda yaparlar mıydı test falan bişey demedi doktor zaten başka bi konuya takmış tamam sağolsun bilgilendirme yapıyor ama çocuk ateşli şuan sonra konuşalım dedik kulağını da biz dedik son anda baktı iltihap var dedi

Hep calpol mü veriyorsun gönül. Yoksa calpol dolven sırayla mı. Kan falan vermiş miydiniz bu kadar ateş sanki crp yükselmiştir gibi geldi bana ya

İnşallah canım limon da sürdüm şimdi biraz ama hemen tepki verdi ağlamaklı çok soğuk diye ayakları da buz gibi çorap giydirsem mi
Ateş olduğu zaman çorap giydirilir diye biliyorum ben. El ayak üşür vücut sıcak olur. Bizde el ayağı ısıtıp dengede tutmaya çalışırız gönül. Giydir çorap

Akşam yemeği bulaşığı kaldırıldı
Yıkanan çamaşırlar serildi
Bulaşık makinesi boşaltıldı
Ocak ve fırın silindi
Kocaya çay kahve yapıldı

İnşallah canım limon da sürdüm şimdi biraz ama hemen tepki verdi ağlamaklı çok soğuk diye ayakları da buz gibi çorap giydirsem mi
Çok geçmiş olsun
Rabbim şifa versin. Ateş için ayağın altına sarımsaklı zeytinyağı sürmek çok iyi geliyor denemek istersen.
Geçenlerde eşim çok ateşlendi onun crp si yüksekti 1 saate ateşi düştü.
Streçleyip çorap giydirdin mi bulaşma da olmuyor

Ay ahsende öyle soğuk der tepki verir. Ben giydiririm çorap. Ateşte eller ayaklar soğuk oluyor ya vücut onları ısıtmaya çalışıp ateşin yükselmesine sebep olabilirmiş

Ateş içinde mi iyi geliyor ben öksürükte yaparım onu ahsene de. Bilmiyordum

Hep calpol mü veriyorsun gönül. Yoksa calpol dolven sırayla mı. Kan falan vermiş miydiniz bu kadar ateş sanki crp yükselmiştir gibi geldi bana ya
Yok canım ateş düşürücü olarak sadece calpol veriyorum doktor hep bunu veriyor
Sağlık ocağına götürdük kan falan istemediler

Amin canım çok sağol
Tamam inşallah aklımda olsun
Zeytinyağın içine sarımsak mı rendeliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…