- 13 Mart 2019
- 14.534
- 52.485
- 598
Yani normalde düşerdiİnfülenza da böyle kuvvetli ateş oluyor gönül test yaptılar mı
Evet gezdiriyorum biraz daha iyi gibi birazdan yine ölçücemkasık ve koltuk altlarına nemli bez gezdir sık sık 38 den yukarı çıkarsa da duş aldır soğuğa yakın ılık su ile çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Her yaş kullanabiliyor muOnun ilacı var direk onu veriyolar enfluvir
Canım 38 in altına düşmedi en son 38.7 çıktı yarım saat önce 2 ölçü calpol verdimKaçlarda ateşi gönül. Influenza da ateş düşmüyor ilaçla. Bide uyurken havale geçirilmezmiş korkma Allahın izniyle bişey olmaz. Ama test yaptırın bence
İyi dedin canım dur bende süreyim şimdi sanki bi tık daha iyiGonulmeyvesi ve anında etki ediyor. Onsuz zor geçmesi. Bide ayağının altına limon sürerim ben ahsenin ateş olunca o da düşmesine yardımcı oluyor
Düşürür inşallah bakalım belli olur birazdanCanım 38 in altına düşmedi en son 38.7 çıktı yarım saat önce 2 ölçü calpol verdim
İnşallah canım limon da sürdüm şimdi biraz ama hemen tepki verdi ağlamaklı çok soğuk diye ayakları da buz gibi çorap giydirsem miDüşürür inşallah bakalım belli olur birazdan
Hep calpol mü veriyorsun gönül. Yoksa calpol dolven sırayla mı. Kan falan vermiş miydiniz bu kadar ateş sanki crp yükselmiştir gibi geldi bana yaAteş nöbetindeyim
Çok acayip bir şekilde ateşi düşmedi
Evde ateş düşürücü vardı yeni açtım diye aklımda kalmış ama belki de oldu baya bilmiyorum
Doktor bugün bitane de yeni yazdı onu açtım içirdim şimdi inşallah fayda eder
Yavrum uyuyor ama ateşi var korkuyorum dua edin de bu gece ateşi düşsün
Ateş olduğu zaman çorap giydirilir diye biliyorum ben. El ayak üşür vücut sıcak olur. Bizde el ayağı ısıtıp dengede tutmaya çalışırız gönül. Giydir çorapİnşallah canım limon da sürdüm şimdi biraz ama hemen tepki verdi ağlamaklı çok soğuk diye ayakları da buz gibi çorap giydirsem mi
Akşam yemeği bulaşığı kaldırıldıBugün
Çöpleri çıkardım
Evi süpürdüm
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Islak mendille evin tozunu aldım
Masa örtülerimi makinaya attım
2 posta çamaşır attım makineye
Akşam yemeği yaptım
(Dünden ayran çorbası
Fırında patates sucuk kızartması
Peynirli börek annem getirdi)
.
Resmen evde tozlarla bi mücadele halindeyim nerdeyse her gün robot açıyorum bide gün aşırı süpürge açmayı deniycem filtrelerden gene hep toz çıkıyor nasıl bu kadar tozlanır bi ev
Çok geçmiş olsunİnşallah canım limon da sürdüm şimdi biraz ama hemen tepki verdi ağlamaklı çok soğuk diye ayakları da buz gibi çorap giydirsem mi
Ay ahsende öyle soğuk der tepki verir. Ben giydiririm çorap. Ateşte eller ayaklar soğuk oluyor ya vücut onları ısıtmaya çalışıp ateşin yükselmesine sebep olabilirmişİnşallah canım limon da sürdüm şimdi biraz ama hemen tepki verdi ağlamaklı çok soğuk diye ayakları da buz gibi çorap giydirsem mi
Ateş içinde mi iyi geliyor ben öksürükte yaparım onu ahsene de. BilmiyordumÇok geçmiş olsun
Rabbim şifa versin. Ateş için ayağın altına sarımsaklı zeytinyağı sürmek çok iyi geliyor denemek istersen.
Geçenlerde eşim çok ateşlendi onun crp si yüksekti 1 saate ateşi düştü.
Streçleyip çorap giydirdin mi bulaşma da olmuyor
Evet evet çok iyi geliyor aklında olsun.Ateş içinde mi iyi geliyor ben öksürükte yaparım onu ahsene de. Bilmiyordum
Yok canım ateş düşürücü olarak sadece calpol veriyorum doktor hep bunu veriyorHep calpol mü veriyorsun gönül. Yoksa calpol dolven sırayla mı. Kan falan vermiş miydiniz bu kadar ateş sanki crp yükselmiştir gibi geldi bana ya
Giydirdim canım hemen sağolasın ateşi de çok az kaldı elhamdülillahAteş olduğu zaman çorap giydirilir diye biliyorum ben. El ayak üşür vücut sıcak olur. Bizde el ayağı ısıtıp dengede tutmaya çalışırız gönül. Giydir çorap
Amin canım çok sağolÇok geçmiş olsun
Rabbim şifa versin. Ateş için ayağın altına sarımsaklı zeytinyağı sürmek çok iyi geliyor denemek istersen.
Geçenlerde eşim çok ateşlendi onun crp si yüksekti 1 saate ateşi düştü.
Streçleyip çorap giydirdin mi bulaşma da olmuyor
Aa hiç böyle düşünmemiştim gün içinde giydirdim de uyurken çıkarmıştım şimdi giydirdim hemenAy ahsende öyle soğuk der tepki verir. Ben giydiririm çorap. Ateşte eller ayaklar soğuk oluyor ya vücut onları ısıtmaya çalışıp ateşin yükselmesine sebep olabilirmiş
Giydirdim canım sağolasınEvet evet çok iyi geliyor aklında olsun.
Gonulmeyvesi Ateş olsa da yine de çorap giydir, üşütme ihtimali de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?