- 1 Aralık 2021
- 13.262
- 46.041
- 548
- 34
Bonus bonusumm canım benim doğum günün mübarek olsun sevdiklerin ile nice güzel yaşlar yaşayasın inşaAllah iyi ki varsın varlığın çok kıymetli seni kocamannnn sarılarak öptümmm
seviliyorsun bilesinnnn
Eki Görüntüle 3560603
Eki Görüntüle 3560604
Bonus doğum günün kutlu olsun bonuusss bu yıl ve bundan sonraki yılların öncekinden daha güzel geçsin inşallah
Sağlıklı mutlu huzurlu ailenle sevdiklerinle uzun yılların olsun inşallah
Oo dimek doğum günün
İyiki doğmuşun canım bonusum iyiki tanıdım senidoğum günün kutlu olsun Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Bonus Doğum günün kutlu olsun bonusum. Ailenle birlikte nice mutlu sağlıklı huzurlu senelere inşallah iyi ki tanımışım seni
Oyyy o gün bugün müymüşş. İyi ki doğdun ablacimm iyi ki tanıdım seni güzel sağlıklı musmutlu yaşların olsun ailenle sevdiklerinleBonus
Eki Görüntüle 3560656
Bonusum doğum günün kutlu olsun❤
Mutluluk huzur sağlık bütün güzelimler senin olsun canım benim⚘⚘ ❤❤
Bonus Doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun
Seni tanıyan herkes çok şanslı burada bile bize o kadar iyi geliyorsun ki iyi varsın
Sevdiklerinle nice senelere inşallah
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallahAnneannem vefat etti.
Kıymetlim, ailemin tek büyüğü.
Biraz daha büyüdüm şimdi.
Birer fatiha gönderirseniz memnun olurum.
Pamuk anneanemin ruhuna... Hurinaz ismi.
92 yaşındaydı.
Ne kadar çok anımız vardı tahmin edersiniz.
Allah razı olsun şimdiden.
Yok canım öksürüğü hiç olmazdı şu son hastalıktan sonra tam geçmedi. Bide geçen terliyken rüzgara indi arabadan ondan oldu diye düşünüyorum ben. Valla benimde devam ediyor ben idare ediyorum da çocuk napsin vallaGeçmiş olsun sweet öksürük öyle illet bisey ya. Her hastalandıgında öksürük çok fazla oluyosa bi alerji testi yaptırsana bu havalarda cok tetikliyo alerjiler cünkü
Kim kim geldi ki kız tek kv değil mi. Ay ayıp ya eşine yıkattırsaydınBilsem dağ kadar bulaşıkta bırakıp gittiler çocuksuz eve gitsem bile içime dert olur bulaşık bırakıp gidince yorumsuz ne diyim
Şansıma hastanedeki doktor emekli olmuşTahlil yapsalardı keşke kanda görülürdü gebelik var mı yok mu ona göre ilaç verilirdi onun ilacını almadan düzelmen zor ya
Ben de uzuaktayım ablamın yokluğu çok belliİyi akşamlar
Ablamı evine gönderdim daha iyi şükür.
Kaç gündür burda evden çıkınca bi hoş oldum.
Gurbette uzakta olanların Allah yardımcısı olsun
3 gündür oruç tutamıyorumLimonsuzzcay limonsuzum nasıl oldun
Peki kayınvalidenin bu büyük yardımından sonra eşin ne dedi merak ettimBilsem dağ kadar bulaşıkta bırakıp gittiler çocuksuz eve gitsem bile içime dert olur bulaşık bırakıp gidince yorumsuz ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?