Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok teşekkür ederim mahcup oldum

Bonus doğum günün kutlu olsun bonuusss bu yıl ve bundan sonraki yılların öncekinden daha güzel geçsin inşallah
Sağlıklı mutlu huzurlu ailenle sevdiklerinle uzun yılların olsun inşallah

Bonus doğum günün kutlu olsuuuun iyi ki iyi ki doğdun

Bonus Nice yaşlara iyi ki doğmuşsun, sevdiklerinle hayırlı ömürlerin olsun inşallah

Oo dimek doğum günün
İyiki doğmuşun canım bonusum iyiki tanıdım seni doğum günün kutlu olsun Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Bonus Doğum günün kutlu olsun bonusum. Ailenle birlikte nice mutlu sağlıklı huzurlu senelere inşallah iyi ki tanımışım seni

Oyyy o gün bugün müymüşş. İyi ki doğdun ablacimm iyi ki tanıdım seni güzel sağlıklı musmutlu yaşların olsun ailenle sevdiklerinle Bonus
Eki Görüntüle 3560656

Bonusum doğum günün kutlu olsun

Mutluluk huzur sağlık bütün güzelimler senin olsun canım benim⚘⚘❤❤

Bonus Doğum günün kutlu olsun bonus. Nice senelere

Bonus Doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun
Seni tanıyan herkes çok şanslı burada bile bize o kadar iyi geliyorsun ki iyi varsın
Sevdiklerinle nice senelere inşallah

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah
Çok zor aile büyüğünü kaybetmek Allah sabırlar versin

Geçmiş olsun sweet öksürük öyle illet bisey ya. Her hastalandıgında öksürük çok fazla oluyosa bi alerji testi yaptırsana bu havalarda cok tetikliyo alerjiler cünkü
Yok canım öksürüğü hiç olmazdı şu son hastalıktan sonra tam geçmedi. Bide geçen terliyken rüzgara indi arabadan ondan oldu diye düşünüyorum ben. Valla benimde devam ediyor ben idare ediyorum da çocuk napsin valla

Hayırlı günler herkese
Sabah nevresimleri değiştirdim battaniyeyi güneşe attım bir güzel havalandı, odayı süpürdüm, yatak odası camını sildim tozunu aldım yerini sildim
Giyinme odasını kışlık kiyafetleri kaldırdım dolabı komple döküp temizledim iç dış çekmece falan bayağı uğraştım yoruldum odayı süpürdüm sildim
Antreyi süpürdüm sildim
Wc banyo çamaşır suyu ile yıkadım
Oturma odasını süpürdüm koltuk örtüleri yıkanmıştı serdim, yerlerini sildim toz aldm
Mutfak süpürdüm sildim dolapların kapaklarını yüzeysel sildim
Balkonu yıkayıp çamaşır serecem

Tahlil yapsalardı keşke kanda görülürdü gebelik var mı yok mu ona göre ilaç verilirdi onun ilacını almadan düzelmen zor ya
Şansıma hastanedeki doktor emekli olmuş acilden giriş yap dediler ama gidemedim de.
İyi akşamlar

Ablamı evine gönderdim daha iyi şükür.

Kaç gündür burda evden çıkınca bi hoş oldum.
Gurbette uzakta olanların Allah yardımcısı olsun
Ben de uzuaktayım ablamın yokluğu çok belli yakın olsaydık gelirdi her gün.
3 gündür oruç tutamıyorum ağrılarım baya azaldı ama çok yorgun hissediyorum. Mutfağa gitsem yoruluyorum. Bi de dünden beri öksürürken göğsüm ağrıyor. Yara var sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…