çok geçmiş olsun limonsuz influanza bu sene çok yaygın , benimde kız kardeşimin 12 yaşındaki oğlu oldu ilk ondan kardeşime geçti onunki bronşite çevirdi kardeşimde öyle diyo bütün kemiklerim ağrıyo ben böyle bişe görmedim covidden daha kötü diyo , anneme de onlardan geçti annem zatürre oldu bugün çıkıcak inşallah hastanedenBugün doktora gittik. İnfluenza olmuşuz. Çok beter bişeymiş ya heryerim ağrıyor
maşallah penyezcim ne çabuk yemek yediniz mutfak toplandı çay demlendi , biz o saatlerde sofrada oluyoruzmutfak toplu
çay demlendi
Ya ben de bi hasta oldum ya acaba bu muydu herkes farklı mı geçiriyor hiç grip belirtim yoktu ağrıdan ölüyodum amaçok geçmiş olsun limonsuz influanza bu sene çok yaygın , benimde kız kardeşimin 12 yaşındaki oğlu oldu ilk ondan kardeşime geçti onunki bronşite çevirdi kardeşimde öyle diyo bütün kemiklerim ağrıyo ben böyle bişe görmedim covidden daha kötü diyo , anneme de onlardan geçti annem zatürre oldu bugün çıkıcak inşallah hastaneden
Düdüklün fissler degilse 30 dakkaKızlar şimdi yarın misafir çağırdım, düdüklüde kavurma yapacağım kaç dakikada pişer? Kesin bilgi lazım
Yine ne gülüyon
Hayırlısıyla sanada nasip olsun inşallahHer gün seyrediyorum aşağı galeri açtılar
Işıl ışıl parlatıp parlatıp duruyolar
emrivaki yapmış resmenÇağırma değil mecburi oldu benimki. Dün görümcemdeydik arabada gelirken yarın iftara size geliriz yemegimizi hazırla dedi kvde. Öyle olunca mecbur oldu. Annemgilide cagırcaktım baska bi yere davetlilermis
Abla ezandan önce ocağı tezgahı siliyorum. Yıkanacak varsa elde yıkıyorum. Masaya oturmadan mutfak toplu ve çay demlenmiş oluyor. İki kişiyiz masayı toplayıp lavaboyu yıkıyorum birde yeri sleepy ile siliyorum çabucak bitiyormaşallah penyezcim ne çabuk yemek yediniz mutfak toplandı çay demlendi , biz o saatlerde sofrada oluyoruz
hayırlı sabahlar , parecim hoş geldin gözümüz yollarda kaldı
Hoş buldum ablacığımhayırlı sabahlar , parecim hoş geldin gözümüz yollarda kaldı
Aaaa o kadar çok bildirim vardı yeni yeni bakıyorum ⚘
olabilir bonus , zaten dediğin gibi grip gibi değildiler annemde öksürük bile yoktu sadece halsizlik ve iştasızlık yemek yiyemiyodu , kardeşimde çok ağrım var diyoduYa ben de bi hasta oldum ya acaba bu muydu herkes farklı mı geçiriyor hiç grip belirtim yoktu ağrıdan ölüyodum ama
ben iyiyim canım çok şükür , annem hastanede bugün çıkıcak inşallahHoş buldum ablacığım
Öyle bi 5 günlük uzaklaştım geldim
Iyimisin nasılsın ❤
Iyiyim bende şükür ablacığımben iyiyim canım çok şükür , annem hastanede bugün çıkıcak inşallah
sen nasılsın
Öksürük ve kemik ağrısı başlıca belirtileriYa ben de bi hasta oldum ya acaba bu muydu herkes farklı mı geçiriyor hiç grip belirtim yoktu ağrıdan ölüyodum ama
Hoş geldin bitanemHeySero serom ramazan günlüğünde yazdıklarını gördüm
Hahahaha bu sefer hiç çekilmedi bide gidiş sebebimi bi bilsen
Keşke içindekileri yazsaydım da en azından gittim ama hakettinde der yazamadiklarim dert olmazdı
Neyse geldim hosgeldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?