• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün doktora gittik. İnfluenza olmuşuz. Çok beter bişeymiş ya heryerim ağrıyor 😔
çok geçmiş olsun limonsuz influanza bu sene çok yaygın , benimde kız kardeşimin 12 yaşındaki oğlu oldu ilk ondan kardeşime geçti onunki bronşite çevirdi kardeşimde öyle diyo bütün kemiklerim ağrıyo ben böyle bişe görmedim covidden daha kötü diyo , anneme de onlardan geçti annem zatürre oldu bugün çıkıcak inşallah hastaneden

çok geçmiş olsun limonsuz influanza bu sene çok yaygın , benimde kız kardeşimin 12 yaşındaki oğlu oldu ilk ondan kardeşime geçti onunki bronşite çevirdi kardeşimde öyle diyo bütün kemiklerim ağrıyo ben böyle bişe görmedim covidden daha kötü diyo , anneme de onlardan geçti annem zatürre oldu bugün çıkıcak inşallah hastaneden
Ya ben de bi hasta oldum ya acaba bu muydu herkes farklı mı geçiriyor hiç grip belirtim yoktu ağrıdan ölüyodum ama

Günaydın

Hele bakın kim geldi :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK23: :KK23: :KK23: :cool: :cool: :cool: :KK36::KK36:

20250313_084842.webp

Çağırma değil mecburi oldu benimki. Dün görümcemdeydik arabada gelirken yarın iftara size geliriz yemegimizi hazırla dedi kvde. Öyle olunca mecbur oldu. Annemgilide cagırcaktım baska bi yere davetlilermis
emrivaki yapmış resmen :KK45: ben kızıma bile diyemem yemek yap size gelicez diye ne değişik insanlar var

maşallah penyezcim ne çabuk yemek yediniz mutfak toplandı çay demlendi , biz o saatlerde sofrada oluyoruz
Abla ezandan önce ocağı tezgahı siliyorum. Yıkanacak varsa elde yıkıyorum. Masaya oturmadan mutfak toplu ve çay demlenmiş oluyor. İki kişiyiz masayı toplayıp lavaboyu yıkıyorum birde yeri sleepy ile siliyorum çabucak bitiyor :super:

Ya ben de bi hasta oldum ya acaba bu muydu herkes farklı mı geçiriyor hiç grip belirtim yoktu ağrıdan ölüyodum ama
olabilir bonus , zaten dediğin gibi grip gibi değildiler annemde öksürük bile yoktu sadece halsizlik ve iştasızlık yemek yiyemiyodu , kardeşimde çok ağrım var diyodu

HeySero HeySero serom ramazan günlüğünde yazdıklarını gördüm
:KK48::KK48:
Hahahaha bu sefer hiç çekilmedi bide gidiş sebebimi bi bilsen :KK43::KK43:

Keşke içindekileri yazsaydım da en azından gittim ama hakettinde der yazamadiklarim dert olmazdı :KK12:

Neyse geldim hosgeldim:KK52::KK36:

Back
X