Amin inşallah Allah razı olsun canımYalnız mısın feraceli yardıma gelen falan olmıyor mu. Sanırım daha 20 gün olmadı değil mi doğum yapalı. Allah kolaylık versin inşallah bir an önce toparlarsın
GEçen sene de bir atak yaşamıştı o daha ağırdı buna şükür dedik. Hasta diye grip etkiledi sandık ama dr onunla ilgisi yok dediöyleydi geçenlerde demiştim ya. Bu ara 2 3 kişiden daha duydum garip geliyor bana bi anda böyle ortaya çıkıyor aynı hastalıklar. Uykusuzluk stres yorgunlukta tetikliyor maalesef geçmiş olsun
1 nokta birşey oluşmuş ama nasl ağrıyor sanki iğne batıyor
Bİz niye anlaşıyoruz hepimizin içinde kocakarılar var çünküAy ocağı biliyorsunburda bi ara haziran annelerinde kızlara anlatmaya çalıştım da haberleri yokmuş malamat olmuştum
Uyu diycem ama uyumaHerkes uyuyorsa ben neye iş yapayım ki
Kalktım penyezim odaları havalandırıyorumUyu diycem ama uyumasayılı gün çabuk gidiyor, abdest alıp kuran oku sessiz sessiz bonusumm
Hahah ne sandın gızımAy ocağı biliyorsunburda bi ara haziran annelerinde kızlara anlatmaya çalıştım da haberleri yokmuş malamat olmuştum
Allah yardımcın olsun ilk günler uykusuzluğa alışmak biraz zaman alıyorAmin inşallah Allah razı olsun canımolmadı 17 gün oldu İlk defa şu iki gündür yalnızım ve felaket zorlandım cuma cumartesi kv gelicek bugünle yarın için annemi çağırıcam bakalım tüm gece uyumadı çok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?