- 2 Ağustos 2013
- 36.281
- 114.482
- 798
Ondan yaptım da ben baya oldu hatırlamıyorum her yer yağ mıydıKfc yazmak istemiyorum ama hani onun tavığını yapıyoruz ya ondan yapmıştım aynı tarif ettiğin gibi her yer yağdı tövbe dedim daha yapmam
Ah seni en iyi ben anlarım şu an tavsiyem üstüne gidip zorlama balkonu da eğilip yıkama daha dik duracağın fırça vs al yazık ediyoruz kendimizeBalkonu vs yıkadım ya bende de fıtık başlangıcı vardı 4 5 yıl önce tekrar gitmedim ama ilerledi herhalde baya tutuldu sanki belim
Ama ütü yapacağım az bişey ütü var sonra yatarım inşallahvar mı gece ütüsüne(en sevmediğim) gelen
Özellikle yemek yerken tepeme çıkıyor falanİnanırım bebişim benim Mete de durdugu yerde sabit durmaz. Ama işte bi yere kadar gitme gitme ne olabilir ki en fazlakücük cocugun oldugunu bilerek cagırıyolar sonucta
Gitti kac gün orucum gitti daha kac gün daha gidecek acaba
Haklı herkesin kendi payı var. Bende nefret ederim tabagımdakinin alınmasından
En iyisi yapmamakbabam güzel yapıyo o tavuğu oraya gidince babama diyorum ondan yapsana diye
İyi akşamlar Arya iyiyiz sen nasılsın
İyi akşamlar Arya şükür iyiyiz sen nasılsın nasıl oldunİyi akşamlarburalara pek uğrayamıyorum nasılsınız?
Doğum günün kutlu olsun aysen nice mutlu senelereBirilerinin doğum günüsüymüş gereken yapıldı yarınlar yokmuşçasına pastamı yedim efenim
İhmal etme başlangıç seviyesinde önlem almaya çalış. Geçmiş olsunBalkonu vs yıkadım ya bende de fıtık başlangıcı vardı 4 5 yıl önce tekrar gitmedim ama ilerledi herhalde baya tutuldu sanki belim
Ama ütü yapacağım az bişey ütü var sonra yatarım inşallahvar mı gece ütüsüne(en sevmediğim) gelen
Geçmiş olsun, benimde 3 sene önce fıtık başlangıcı teşhisi koymuştu Dr. Fizikle geçti çok şükür sana vermedimiBalkonu vs yıkadım ya bende de fıtık başlangıcı vardı 4 5 yıl önce tekrar gitmedim ama ilerledi herhalde baya tutuldu sanki belim
Vermemişti o zaman kontrole gelirsin demişti, ama hiç gitmedim kontrole falanGeçmiş olsun, benimde 3 sene önce fıtık başlangıcı teşhisi koymuştu Dr. Fizikle geçti çok şükür sana vermedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?