• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

60. dk da mutfak topluydu ayyy yıka yıka bitmedi her yer yağ içinde kalmış tavuk yapmıştım kapaklı tavada güya kapaklı açtıkça sıçradı hep

Kfc yazmak istemiyorum ama hani onun tavığını yapıyoruz ya ondan yapmıştım aynı tarif ettiğin gibi her yer yağdı tövbe dedim daha yapmam

Mutfak topsuz
Şimdi giriyorum biraz detaylı işler yapıcam :rolleyes:
Başlangıç 19:31
Bitiş 20:25 mutfak toplu :süslü:

✅ tost makinesini temizledim
✅ 3 tencere elde yıkadım
✅ masayı toplayıp sildim
✅ sandalyeleri sildim
✅ alt ve üst dolap kapaklarını sildim
✅ buzdolabının dışını sildim
✅ bul.mak.dışını sildim
✅ aspiratör ve ocağı sildim
✅ tezgah arası fayansları sildim
✅ tezgahı ve lavaboyu yıkadım
✅ mutfak bezlerini çam.suyuna bastırdım
✅ yıkadıklarımı kurulayıp kaldırdım
✅ yer zeminini sleepy ile sildim
☕ çayımı 📿 aldım ve oturdum

Kız anlatılmaz yaşanır kimse inanmıyor ahseni gören de akıllı bişey sanıyor da asla yemek yedirmiyor evde bile malamat ediyor beni 😂😂 ah ah eşimle durmuyor ki ya hele böyle yabancı yerde
İnanırım bebişim benim Mete de durdugu yerde sabit durmaz. Ama işte bi yere kadar gitme gitme ne olabilir ki en fazla 😂 kücük cocugun oldugunu bilerek cagırıyolar sonucta
Tatlı bile yaptık ahsenle yazdıktan sonra kalktım hemen🤭 bugün ilk orucum ya özendim kendime 🤭😂😂😂
Gitti kac gün orucum gitti daha kac gün daha gidecek acaba🫠
Bisküvi pastası yaptık ahsenle şimdi yiyor biraz. Babası bana da ver dio. Yok senin ki dolapta, dolaptan alıp yiyebilirsin istersen dio🤭😂😂😂
Haklı herkesin kendi payı var. Bende nefret ederim tabagımdakinin alınmasından
Kfc yazmak istemiyorum ama hani onun tavığını yapıyoruz ya ondan yapmıştım aynı tarif ettiğin gibi her yer yağdı tövbe dedim daha yapmam
En iyisi yapmamak😂 babam güzel yapıyo o tavuğu oraya gidince babama diyorum ondan yapsana diye
İyi akşamlar ❤️ buralara pek uğrayamıyorum nasılsınız?
İyi akşamlar Arya iyiyiz sen nasılsın 🥰

İyi akşamlar hanımlar
Eve geldikten sonra
-akşama yemek vardı, yanına cacık ve ıslak kek yaptım
İftardan sonra
-mutfak balkonunda ki kombi dolabını boşalttım sildim yüzünü sildim.
-mutfak camını sildim
-balkonu yıkadım
-balkonda ki mobilya katlanabilirdi kışın katlayıp köşeye kaldırmıştım onları açtım
-mutfakta alt dolapların kalmıştı onlari boşalttım sildim duzenledim
-dolap yüzeylerini sildim
-kvme kek götürdük çay içtim orada geldim şimdi.
Baya azalttım işleri bakalım 🫡

Sen de mi yarıştasın bebeynen

images
Hahahhahaha tabii kii eksik kalamam 🙈
Bugün yemeği nasıl yaptım bi ben bi Allah bilir bırakmıyor yapıştı koala gibi 🤣

Balkonu vs yıkadım ya bende de fıtık başlangıcı vardı 4 5 yıl önce tekrar gitmedim ama ilerledi herhalde baya tutuldu sanki belim
Ama ütü yapacağım az bişey ütü var sonra yatarım inşallah 🥲 var mı gece ütüsüne(en sevmediğim) gelen😪

Back