- 2 Ağustos 2013
- 36.276
- 114.460
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
60. dk da mutfak topluydu ayyy yıka yıka bitmedi her yer yağ içinde kalmış tavuk yapmıştım kapaklı tavada güya kapaklı açtıkça sıçradı hep
Bitiş 20:25 mutfak topluMutfak topsuz
Şimdi giriyorum biraz detaylı işler yapıcam
Başlangıç 19:31
Çok şükür canım sen nasılsın ağrıların hafifledi miİyi akşamlarburalara pek uğrayamıyorum nasılsınız?
İnanırım bebişim benim Mete de durdugu yerde sabit durmaz. Ama işte bi yere kadar gitme gitme ne olabilir ki en fazlaKız anlatılmaz yaşanır kimse inanmıyor ahseni gören de akıllı bişey sanıyor da asla yemek yedirmiyor evde bile malamat ediyor beniah ah eşimle durmuyor ki ya hele böyle yabancı yerde
Gitti kac gün orucum gitti daha kac gün daha gidecek acabaTatlı bile yaptık ahsenle yazdıktan sonra kalktım hemenbugün ilk orucum ya özendim kendime
![]()
Haklı herkesin kendi payı var. Bende nefret ederim tabagımdakinin alınmasındanBisküvi pastası yaptık ahsenle şimdi yiyor biraz. Babası bana da ver dio. Yok senin ki dolapta, dolaptan alıp yiyebilirsin istersen dio![]()
En iyisi yapmamakKfc yazmak istemiyorum ama hani onun tavığını yapıyoruz ya ondan yapmıştım aynı tarif ettiğin gibi her yer yağdı tövbe dedim daha yapmam
İyi akşamlar Arya iyiyiz sen nasılsınİyi akşamlarburalara pek uğrayamıyorum nasılsınız?
Yok be SeroÇok şükür canım sen nasılsın ağrıların hafifledi mi
Ben de iyi olmaya çalışıyorum İlknurrİyi akşamlar Arya iyiyiz sen nasılsın![]()
Şunu yazarken unutmuşum yazmayı iftara 40 dk kala yarım saatte50. Dk da
Mutfak toplu
Çay demli️
️
Hahahhahaha tabii kii eksik kalamamSen de mi yarıştasın bebeynen
![]()
Ay doğum günün mü iyi ki doğdun nice mutlu yıllarBirilerinin doğum günüsüymüş gereken yapıldı yarınlar yokmuşçasına pastamı yedim efenim![]()
Birilerinin doğum günüsüymüş gereken yapıldı yarınlar yokmuşçasına pastamı yedim efenim![]()
AyşenimmBirilerinin doğum günüsüymüş gereken yapıldı yarınlar yokmuşçasına pastamı yedim efenim![]()
Teşekkür ederim canımAy doğum günün mü iyi ki doğdun nice mutlu yıllar![]()
Çok teşekkür ederim ablacım inşallahAyşenimmmutlu yıllar nice güzel yaşlar yaşayasın inşaAllah sağlıcakla sevdiklerinle birlikte
![]()
Gınarsan başına gelir![]()