Düzenli Evimiz & Hayatımız

bende kaç gündür lora gelmiyo dicektim , demekki temizlik yapıyomuşsun maşallah

biz bu akşam eltimin gelinine iftara davetliyiz yemek işim yok , oraya giderken içeçek bişeyler alırım çocuklar içinde
bişeyler tamamdır ,
ama hafta sonu yoğunum pazar günü annemleri ve kız kardeşimi ailecek iftara davet ettim
menüyü şöyle düşünüyorum,

fırında izmir köfte
çorba ama tam karar veremedim ne yapıcağıma tavuk suyuna olabilir
pilav
yaprak sarması
vişne kompostosu,ayran , karışık salata , közlenmiş patlıcan , biber salatası ,turşu
tatlıya kendim yapmayı düşünüyorum ıstagramda gördüm güzel duruyo atarım birazdan sizede

Eki Görüntüle 3555202 sizinde doğru mu? Benimki aşırı doğru Eylül
Uykuyu cok severdim ama suan uykusuzluktan ölsemde cocuklar uyuyunca asla yatmıyorum
Alışverişide cok severim ama iyi miyim bilemedim
Sweet bence ayıp olabilir. Bonusun dedigi gibi çaya kalmasanız. İlla çağırmak zorunda hissetme kendini. İlk defa gideceksin sende sonucta her sene gidipte cagırmasan neyse
Dolma yapmasam mı o zaman ? Çiğköfte aldık onu mecbur koyarım yarın bonus. Evde garnitür var yoğurtlasam onu mu koysam ki ? Basit mi olur bilmiyorum
Dolmayı yapma bence çigköfte daha güzel olur ortaya. Semizotu varsa yogurtlsyıp üstüne salcalı sos dökünce cok güzel oluyo. Yâda soğan ve kapya biberi kavurup baharat atıp üstüne yogurt döküncede cok güzel oluyo. Aklıma baska bisey gelmedi

Selamlarrr
Bulaşık makinesini boşalttım
Evi havalandırdım
Yatakları süpürdüm
Yatakları topladım
Salonun balkonunu yıkadım
Salonun balkon camını sildim
Koltukları süpürdüm her yerini cıkarıp eşimin saçları aşırı dökülüyo. Her yerde sacları var
Tuvaleti yıkadım
Toz aldım
Eşim evi süpürdü
Evden çıktık Arda’yı dişe götürdük geldik
Çocuklar yemek yedi
Dünden kalan az az yemekler var bilemedim bugun napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…