Misafirim gelecek menüyü söyle düşündüm ;
Mercimek çorbası
Güveçte et
Tavuk şiş
Pilav
Ortaya salata, kuru dolma, çiğ köfte
Nasıl sizce ?
Eki Görüntüle 3555202 sizinde doğru mu? Benimki aşırı doğru Eylül
Aralık aynen brnim o
Şimdi bir şey soracağım. Ahsenle çok yakınlar harici iftara gitmek istemiyoruz hem uykusu gelmiş oluyor o saatte hem de rahatlık vermiyor yemekte. İftara davet etti bi çalışanımız bu sebepten gitmiyoruz iftara desek ayıp mı olur. Bir de geri çağırmam da zor maalesef. Ne yapsam bilemedim
İyi ki doğmuşsun Seda Allah nice güzel günler göstersin eşinle yavrunla
Geri çağırma ahsenden dolayı ya. Bi sofrayı hazırlarken bile babasıyla durmuyor sürekli bişeylere karışıyor. Bilmiyorum onla yapamam diye. İlk kez gelecekler bide evime emin olamıyorumÇAğırılan yere gitmek lazım swetim erken kalkmanı sorun etmezlerse git erken kalk bence zaten iftardan sonra hemen çay verilir çayı bekleme ene kona içme durumu olmaz.
Geri çağırmayı da çok büyütmezsen gözünde yaparsın bence adet olduğunda falan
Oda doğru tabi ilk kezler biraz sıkıntılı başka bir tanıdık daha çağırsan yardımcı olabilcek daha kolay olur. Şart değil tabi ya baktın uymuyor sana yapacak bir şey yokGeri çağırma ahsenden dolayı ya. Bi sofrayı hazırlarken bile babasıyla durmuyor sürekli bişeylere karışıyor. Bilmiyorum onla yapamam diye. İlk kez gelecekler bide evime emin olamıyorum
Dene şekerçiğimHee bizde de var çok öksürtüyor o diye içmemiştim
Kararsız kaldım iki türlü de. Bakıyım duruma göre artıkOda doğru tabi ilk kezler biraz sıkıntılı başka bir tanıdık daha çağırsan yardımcı olabilcek daha kolay olur. Şart değil tabi ya baktın uymuyor sana yapacak bir şey yok
İftardan sonra deneyim biDene şekerçiğim
Tansiyonunu ölçtün mü hiçYav acaba ben çok mu yiyom yoksa hamilelikle mi alakalı. Her yemekten sonra inanılmaz kafam ağrıyor
Şekerin yükselir mi sero? Biliyo musun hiç?Yav acaba ben çok mu yiyom yoksa hamilelikle mi alakalı. Her yemekten sonra inanılmaz kafam ağrıyor
Evet memnunum gönül. Dün hallettim mutfağı ben sana kolay gelsinBunun aynısını bugün yapmam lazım
Ne güzel buharlı makine de bata kişi de var
Memnun musun canım
Dolma yapmasam mı o zaman ? Çiğköfte aldık onu mecbur koyarım yarın bonus. Evde garnitür var yoğurtlasam onu mu koysam ki ? Basit mi olur bilmiyorumTavıkla et olur da hem dolma hem pilav hem çiğköfte fazla bence benzer içerik diye çiğköfteyi çıkarabilirsin yerine sebzeli yoğurtlu bir salata ekleyebilirsin belki.
Yoğurtsuz da olur patlıcanlı biberli yada havuçlu mısırlı tarator gibi.
Başkaaa ne olabilir Ramazanda ortada sıcak böreğin her türlü gideri var yemeyeni fazla geleni görmedim hiç
Benim Ekim ama her işin altından hakkıyla kalkamıyorumEki Görüntüle 3555202 sizinde doğru mu? Benimki aşırı doğru Eylül
Çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz bebiş bi gün uyuyor bi gün uyumuyor büyüyor ama hızla çok şükürTeşekkür ederim feraceli. Sen nasılsın daha iyi misin bebişle alıştınız mı birbirinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?