Orayı sen yeKağıdım kalmamış poşete koydum bi tane çizgi galıııncacık oldu hahaha
Sağol canım biraz araştırma yapıyımDolmayı yapma bence çigköfte daha güzel olur ortaya. Semizotu varsa yogurtlsyıp üstüne salcalı sos dökünce cok güzel oluyo. Yâda soğan ve kapya biberi kavurup baharat atıp üstüne yogurt döküncede cok güzel oluyo. Aklıma baska bisey gelmedi
Aklıma takılan ilki çağırmamak ikincisi ahsen işteSweet bence ayıp olabilir. Bonusun dedigi gibi çaya kalmasanız. İlla çağırmak zorunda hissetme kendini. İlk defa gideceksin sende sonucta her sene gidipte cagırmasan neyse
Bu kadar takılma ya napabilir ahsen en fazlaAklıma takılan ilki çağırmamak ikincisi ahsen işteahsen ne yemek yedirir ne oturtur güvenemiyorum
Benimde dünden kalan minicij yemeklerim var yetmez yapacak adamda yok kim yapacaksaYiyecek bi lokma bişey yok hala oturuyorum
Temmuz doğumluyum yemek konusu hariç evelAllahEki Görüntüle 3555202 sizinde doğru mu? Benimki aşırı doğru Eylül
Olabilir canım bugünden yapmam lazım ne yapacaksamKadayıflı bişey olur mu? Ben bunu seviyorum ağır da olmuyor
Kupta Kadayıflı Muhallebi Tatlısı Kupta Kadayıflı Muhallebi Tatlısı - Nefis Yemek Tarifleri
MayısEki Görüntüle 3555202 sizinde doğru mu? Benimki aşırı doğru Eylül
Teşekkür ederim canım 15 30 da eve geldim ama o kadar halsizim ki bugünEvet memnunum gönül. Dün hallettim mutfağı ben sana kolay gelsin
Bende senden görüp dolma mı yapsam demiştim kuru dolma ilk kez denicemDolma yapmasam mı o zaman ? Çiğköfte aldık onu mecbur koyarım yarın bonus. Evde garnitür var yoğurtlasam onu mu koysam ki ? Basit mi olur bilmiyorum
Elbet bir gün bende deneyeceğim ama yarına olmaz buna cesaret edememOturdum oturdum tarif baktım baktım kalktım triliçe yapıyorum
Bu çorbayı ilk defa duydum nasıl bişeyBugün bizde ne var
Patatesli bulgurlu çorba
Kıymalı makarna
Ayran triliçe
KEkim pişti soğumaya aldım
Makarna haşladım
Kıymalı sosu hazırladım
Keki ıslattım çorbayı koydum
Ay abla çok yapabilir mişim gibi geldi şuanBundan yapıcam inşallah
Of of of bu neeGüzel görünüyo abla ben de bunu denemek istiyorum
maşallah çok güzel görünüyor ellerine sağlıkkEvet sos şeffaf duruyor ama o tereyağlının tadı gibi değil tadı şu beyazları da zor yaptım elim titriyodu
Bu çorbayı ilk defa duydum nasıl bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?